Badeferie Rejsetilbud Storbyferie

Eventyr i Vietnam: 14-dages rundrejse til 3 forskellige byer inkl. 4* hoteller og fly for kun 5405 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Dette Scoop tager dig med på et fantastisk eventyr i Vietnam – landet fuld af rismarker, forårsruller, scootere, smukke sandstrande og naturområder. Jeg har fundet super billige flybilletter til Ho Chi Minh og med udgangspunkt i dem, har jeg sammensat en rundrejse, som tager dig gennem Ho Chi Minh City, Da Nang og Hoi An – byer hvor du har mulighed for at kombinere storby- og badeferie. Rejseforslaget er med indlogering på lækre 4-stjernede hoteller og ALLE flybilletter. Er du klar til dit livs eventyr?

GUIDE: Få eksklusive tips og trick til hvad du skal opleve i Ho Chi Minh City. Læs guiden her: Guide til Ho Chi Minh City


Eventyr i Vietnam: 14 dages rundrejse inkl. 4* hoteller og fly
Samlet pris: 5404 kr. 

SE FLYTILBUD        


Vietnam

Flybilletter til Vietnam

Hos søgemaskinen Travelmarket kan du lige nu finde billige fly til Ho Chi Minh i Vietnam! Flybilletterne er fra København og du kan flyve med enten Turkish Airlines eller Qatar Airlines, og uanset hvilket af flyselskaberne du vælger, har du en mellemlandning på vejen.

Fly fra København

Vietnam

Prisen for flybilletterne er på 2752 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

 Ovenstående eksempel er fra d. 19. november til d. 3. december, men du kan finde andre rejsedatoer i både november og december, hvor du kan komme afsted til samme pris. Herunder har jeg fundet et par eksempler:

Andre rejsedatoer:


14-dages rundrejse i Vietnam

Her er mit bud på en 14 dages rejse i Vietnam med udgangspunkt i ovenstående eksempel på flybilletter, som er fra d. 19. november til d. 3. december. Denne rundrejse tager dig forbi Ho Chi Minh, Da Nang, Hoi An og er en kombination af storby og badeferie. Rejseplanen ser således ud:

  • 19/11: Afrejse fra Danmark til Ho Chi Minh (ankomst d. 20/11)
  • 20/11 – 24/11: Ho Chi Minh City
  • 24/11 – 27/11: Da Nang
  • 27/11 – 02/12: Hoi An
  • 02/12 – 03/12: Ho Chi Minh City
  • 03/12: Hjemrejse til Danmark.

HUSK at dette bare et et forslag og du kan sagtens ændre på datoer og hoteller, besøge andre byer eller lignende. Men nu kan du læne dig tilbage og lade os præsentere dig for mit EVENTYR I VIETNAM:

Vietnam

Ho Chi Minh City (20. november til d. 24. november)

De første fire nætter tilbringes i Ho Chi Minh City – eller Saigon, som det også kaldes. Her skal I bo på det lækre 4-stjernede hotel, Bay Hotel Ho Chi Minh, med rooftop-pool og fitnesscenter. Tag på opdagelse i storbyen, smag på de lokale specialiteter, besøg Ben Thanh markedet, Notre Dame katedralen eller Central Post Office. Er du til spa og massage, har du også rig mulighed for at blive forkælet på de mange fantastiske spasteder i byen. En time væk fra Ho Chi Minh ligger Cu Chi tunnellerne, som bestemt også er et besøg værd. Ho Chi Minh rummer lidt af de hele – og har masser af fede restauranter og barer, som man bør udforske! Efter Ho Chi Minh flyver du videre til Da Nang og du finder link til flybilletter herunder.

Prisen for 4 nætter i et dobbeltværelse er 1682 kr, hvilket svarer til 846 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD     

 

Sådan kommer du til Da Nang

Efter dine første dage i Ho Chi Minh, går turen nu videre mod Da Nang (og Hoi An, som ikke ligger langt fra Da Nang). Der er et stykke vej mellem Ho Chi Minh og Da Nang og du er derfor nødt til at flyve. Men bare rolig, indenrigsfly i Vietnam er virkelig billigt! Her er en afgang som passer med den rejseplan vi har lavet, hvor du flyver fra Ho Chi Minh til Da Nang d. 24. november og retur d. 2. december. 

Prisen for flybilletterne er fra 513 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

Vietnam

Da Nang (24. november til d. 27. november)

Bo i hjertet af Da Nang på det lækre 4-stjernede hotel Minh Toan Galaxy Hotel, med lækker pool og morgenmad inkluderet! I Da Nang får i en kombination af storby og badeferie. Byen har masser af spændende kulinariske oplevelser, historiske bygninger, natur og nogle smukke hvide sandstrande – faktisk nogle af Vietnams bedste. Gå en tur over dragebroen, nyd et måltid ved en af de mange restauranter langs stranden – mulighederne er mange i Vietnams tredjestørste by. 

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 934 kr, hvilket svarer til 467 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD     

 

Sådan kommer du til Hoi An

Her kan du enten tage en taxa eller leje en privatchauffør og bare rolig, det er ikke så dyrt som det lyder. En tur fra Da Nang til Hoi An med privatchauffør koster 10-15 dollars, som svarer til 60-100 kr. Det kan du blandt andet læse mere om her: Book privatchauffør

Vietnam

Hoi An (27. november til d. 2. december)

Efter et par dage i Da Nang går turen videre til Hoi An, som ligger kun 30 minutters kørsel fra Da Nang (transportguiden komme længere nede). Her skal i bo langs floden (og ikke langt fra stranden) på det lækre 4-stjernede Hoi An Garden Palace & Spa. Man får lyst til at bruge samtlige dage på det lækre resort, men må ikke snyde sig selv for, at opleve den fantastiske og autentiske by. Der er masser af lækre og hyggelige spisesteder, kunst og gallerier, markeder og liv i gaderne. Omkring byen er der masser af smuk natur, så tag en cykeltur eller hvis du tør; en scootertur, og udforsk området. Og nyd de lækre hvide sandstrande. Nu går turen tilbage til Da Nang og lufthavnen, hvor efter du flyver tilbage til Ho Chi Minh. 

Prisen for 5 nætter i et dobbeltværelse er 1246 kr, hvilket svarer til 623 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD

Vietnam

Ho Chi Minh (2. december til d. 3. december)

Slut turen hvor du startede: i Ho Chi Minh City på Bay Hotel Ho Chi Minh, inden rejsen retur mod Danmark. Slap af i poolområdet og sug den sidste sol eller gør dine sidste opdagelser og indkøb i den pulserende storby.

Prisen for 1 nat i et dobbeltværelse er 403 kr, hvilket svarer til 202 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD


 

Skal jeg planlægge din rejse? Bestil Et Personligt Scoop

Jeg har selv rejst rundt i Vietnam og ved, hvad der er værd at opleve og besøge. Er du typen som gerne vil have en skræddersyet rejseplan, så kan jeg sammensætte det for dig. Det kan du læse meget mere om her: Dit Personlige Scoop. 


Vietnam

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD        

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse! Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar