Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

  • De seneste nyheder
  • Få de bedste scoops tilsendt direkte til din mail
  • Inspiration til dine rejser. Nye rejsemål, oversete destinationer og meget mere
  • Eksklusive konkurrencer
  • Guides der gør dine rejser nemmere
  • Og meget, meget mere!
Tilmeld nyhedsbrev

Hvorfor skal du tilmelde dig?

Tilmeld dig Travelscoops nyhedsbrev og bliv opdateret direkte i din mailboks 2-3 gange om måneden. Dette er den bedste måde at sikre sig, så du aldrig går glip af de seneste nyheder fra os. Vil du gerne modtage information omkring, hvilke destinationer der er det ‘nye sort’, eller hvilken by der er mest populær at besøge i efterårsferien? Spørger du tit dig selv om, hvornår der er billige fly til London eller de lidt mere eksotiske destinationer som eksempelvis Thailand? Kan du genkende ovenstående, så er vores nyhedsbrev helt klart noget for dig!

Vores nyhedsbrev er for dig, som gerne vil have de bedste scoops, de seneste rejsenyheder, ekslusive rejsetips, rejseguides som kan inspirere dig til dit næste eventyr og meget, meget mere.

Hvis du på et tidspunkt skulle blive træt af at modtage vores nyhedsbrev, så kan du altid afmelde igen. Dette kan gøres i bunden af hvert nyhedsbrev.

Jeg håber at du bliver tilfreds og jeg glæder mig til at sende dig en masse rejseinspiration i fremtiden.

De bedste rejsehilsner

Oliver, manden bag Travelscoop   

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk