Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Find svar på de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet hos Travelscoop.

Hvorfor er priserne hos Travelscoop så billige?

Hos Travelscoop udbyder vi ikke rejserne selv. I stedet er vi en portal, som samler alle de bedste tilbud på markedet ét sted og sammensætter dem til et scoop (rejse). Vi er derfor ikke et rejsebureau, men vi videreformidler de bedste rejser til de billigste priser til dig – og vi linker dig hurtigt og enkelt direkte videre til den udbyder, som du skal bestille hos.

For de fleste af vores scoops gælder det, at du skal bestille flybilletter hos én udbyder og hotel hos en anden. Fremfor at købe en pakkerejse hos én udbyder har vi sammensat rejsen for dig ved at finde frem til det billigste hotel og de billigste flybilletter hos flere forskellige af vores samarbejdspartnere. Den samme udbyder har sjældent det bedste fly- og hoteltilbud, men gennem vores gennemsøgning af markedet finder vi frem til de billigste tilbud, som vi sammensætter din rejse ud fra – og derfor får du rejsen til den bedste pris.

Hvordan køber jeg en rejse hos Travelscoop?

Du køber ikke din rejse hos Travelscoop. I stedet gør vi arbejdet for dig, finder de bedste rejser til dig og sender dig direkte videre til vores samarbejdspartnere, som du køber rejsen hos. Når du vil bestille en rejse på vores hjemmeside, følger du let og enkelt linkene under hver rejse. De sender dig direkte videre til vores udbydere – og det er her, du bestiller din rejse. Travelscoop formidler udelukkende de bedste rejsetilbud, og derfor skal alle spørgsmål omkring booking og lignende rettes mod den udbyder, du har bestilt hos.

Hvorfor skal jeg benytte mig af Travelscoop, når jeg bestiller en rejse?

Du skal benytte dig af vores service, fordi vi har stor viden og erfaring med at finde frem til de bedste og billigste rejser eller scoops, som vi kalder dem. Vi laver faktisk næsten ikke andet i løbet af en dag end at lede markedet igennem for de bedste rejser, og derfor ved vi også, hvordan vi netop finder din rejse til den bedste pris. Og når vi har fundet dagens bedste rejsetilbud, deler vi dem straks med dig.

Hvorfor har prisen ændret sig på den rejse, I har lagt op?

Som tidligere nævnt køber du ikke rejsen hos os, men derimod hos vores samarbejdspartnere, som styrer priserne. Vi formidler kun de bedste tilbud. Det vil sige, at vores scoops (rejser) oftest kun er tilgængelige til den nævnte pris i en kort periode, og derfor gælder det typisk om at være hurtigt ude. I nogle tilfælde kan du dog være heldig, at rejsen bliver billigere, end da vi først lagde den op.

Hvorfor skal jeg bestille fly og hotel ved to forskellige udbydere?

Vores scoops sammensættes ud fra de billigste tilbud på markedet. For at få den bedste rejse til den bedste pris kræver det, at du bestiller flybilletter hos én udbyder og hotel hos en anden, da det sjældent forholder sig sådan, at den samme udbyder har det billigste tilbud på begge dele.

Er jeres samarbejdspartnere/udbydere troværdige?

Hos Travelscoop arbejder vi for, at du kan få den bedste rejse til den bedste pris. Derfor henviser vi KUN til troværdige samarbejdspartnere, som vi kan stå inde for. Vi samarbejder med nogle af de største rejseudbydere i verden, eksempelvis Momondo og Hotels.com – og du kan altid være tryg ved at bestille gennem de rejseudbydere, vi henviser til.

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os:

Kundeservice: Vores live-chat på hjemmesiden finder du nederst i højre hjørne.

E-mail: kontakt@travelscoop.dk

Facebook: Du kan også kontakte os via vores Facebookside, som du finder her

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk