Find din næste rejse her:
  • Søg

Find os på Facebook
Kategorier

Om os

Hos Travelscoop arbejder vi hver dag på at finde de bedste rejsetilbud til dig, så du kan gøre dig et scoop. Vi finder markedets bedste rejser til de bedste priser og videregiver dem til dig. Det betyder altså, at du er fri for alt forarbejdet – det har vi nemlig gjort for dig. Du behøver ikke tænke på andet, end hvor du ønsker at rejse hen.

Vi har gjort det let for dig at opleve verden til den bedste pris.

Hvem står bag?

Bag Travelscoop står jeg, Oliver. På trods af mine 23 år har jeg stor erfaring med at finde og planlægge rejser – jeg har nemlig altid rejst meget og levet efter H.C Andersens berømte ord ”At rejse er at leve”.

På rejser møder du nye mennesker, nye inputs og nye vinkler på livet – alt sammen giver det nye erfaringer og viden. Og samtidig er følelsen af at leve i nuet uvurderlig.

Med en særlig forkærlighed for Asien har jeg rejst meget rundt i Thailand, Malaysia, Indonesien, Vietnam og Singapore. Jeg har derfor stor viden om disse rejsemål. Men jeg har også været på mange traditionelle rejser som eksempelvis en sommerferie på Mallorca og en storbyferie i London. Alle rejsetyper har jeg selv fundet frem til og planlagt. Min erfaring dækker derfor hele rejsepaletten.

Tilbage i marts 2017 kulminerede min rejseentusiasme, da jeg fik idéen til Travelscoop. Formålet med Travelscoop er at skabe et fælles rejseunivers, hvor jeg vil dele min rejseviden og andres erfaringer med dig, så du får den bedste rejse, du kan tænke dig.

En service med de bedste rejser til den bedste pris

Travelscoop er dit rejseunivers. Her finder du din drømmerejse markedets bedste priser, uanset om det er en storbyferie med kultur og arkitektur i fokus, en sommerferie under sydens sol eller et backpackereventyr i verdens frodigste jungler.

Er du på jagt efter en anden type rejse, kan du bestille et ”komplet rejseforslag” – så hjælper vi dig med at planlægge din rejse ned til mindste detalje helt gratis og uforpligtende. Men i dit rejseunivers finder du også inspiration til din næste drømmerejse under fanen ”rejseinspiration”, der består af guides og blogindlæg skrevet af andre rejsende.

Hos Travelscoop finder vi de bedste rejser på nettet til dig, så du selv slipper for timers gennemsøgning. Det betyder, at vi yder en rejseservice, men vi sælger ikke noget. Vores service består både af samlede rejser og vores ”scoops”, der er en sammensat rejse med fly og hotel. ”Scoop”-rejserne sammensættes af fly og hotel, som du selv bestiller gennem vores henviste samarbejdspartnere – det er blandt andre Hotels.com og Momondo.

Vores rejser sammensættes oftest med flybilletter hos én samarbejdspartner, hotel ved en anden og lejebil hos en tredje. På den måde kan vi nemlig skaffe dig den billigste rejse.

Vilkår og betingelser

Travelscoop (CVR: 37274623) er en gratis service, hvor du kan finde billige rejseforslag (hotel, fly, billeje, forsikringer og lignende). Vi lægger tilbud op på Travelscoops hjemmeside, sociale medier, nyhedsbreve og andet, men du bestiller og betaler rejsen hos en tredje part. Det betyder, at Travelscoop udelukkende formidler rejsetilbuddene, og du kan derfor ikke købe direkte hos os. I de fleste tilfælde modtager vi vederlag fra tredje part.

Travelscoop kan ikke stilles til ansvar for eventuelle tab, skader, forsinkelser, sygdom, afbud og lignende i forbindelse med bestillinger. Ved ovenstående problemer eller generelle spørgsmål bedes du rette henvendelse til udbyderen af den bestilte ydelse. Vi anbefaler, at du altid dobbelttjekker rejseinformationer og -udbyder, inden du bestiller.

Vi gør desuden opmærksom på, at du kan opleve forældede priser, og at vores rejsetilbud ikke længere er gyldige, da de oftest kun er tilgængelige i en begrænset periode.

Har du spørgsmål? Se, om du kan finde svaret under “oftest stillede spørgsmål”, og ellers er du altid velkommen til at kontakte os:

Kundeservice: Vores live-chat på hjemmesiden finder du nederst i højre hjørne

E-mail: kontakt@travelscoop.dk

Facebook: Du kan også kontakte os via vores Facebookside, som du finder her

Følg os på Instagram


© Travelscoop 2017