Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Hos Travelscoop arbejder vi hver dag på at finde de bedste rejsetilbud til dig, så du kan gøre dig et scoop.

Vi finder markedets bedste rejser til de bedste priser og videregiver dem til dig. Det betyder altså, at du er fri for alt forarbejdet – det har vi nemlig gjort for dig. Du behøver ikke tænke på andet, end hvor du ønsker at rejse hen.

De bedste rejsetilbud, til de bedste priser
Spar tid, bekymringer og penge
5,0 ud af 5 stjerner på Facebook (41 anmeldelser)

Hvem er vi?

Bag Travelscoop står jeg, Oliver. På trods af mine 23 år har jeg stor erfaring med at finde og planlægge rejser – jeg har nemlig altid rejst meget og levet efter H.C Andersens berømte ord ”At rejse er at leve”.

På rejser møder du nye mennesker, nye inputs og nye vinkler på livet – alt sammen giver det nye erfaringer og viden. Og samtidig er følelsen af at leve i nuet uvurderlig.

Omtale

Hvad tilbyder vi?

Travelscoop er dit rejseunivers. Her finder du din drømmerejse til markedets bedste priser, uanset om det er en storbyferie med kultur og arkitektur i fokus, en sommerferie under sydens sol eller et backpackereventyr i verdens frodigste jungler.

Kan du ikke finde et scoop (en rejse), som passer ind i dine rejseplaner – så hjælper vi dig gerne med at planlægge din rejse ned til mindste detalje. Bestil et “Personligt scoop” og så vil du inden længe modtage et komplet rejseforslag. På den måde kan du både spare tid, bekymringer og penge på din næste rejse!  I vores rejseunivers finder du også inspiration til din næste drømmerejse under fanen ”rejseinspiration”, der består af guides og blogindlæg skrevet af andre rejsende.

Hos Travelscoop finder vi de bedste rejser på nettet til dig, så du selv slipper for timers gennemsøgning. Det betyder, at vi yder en rejseservice, men vi sælger ikke rejser. Vores service består både af samlede rejser og vores ”scoops”, der er en sammensat rejse med fly og hotel. ”Scoop”-rejserne sammensættes af fly og hotel, som du selv bestiller gennem vores henviste samarbejdspartnere – det er blandt andre Hotels.com og Momondo.

Vores rejser sammensættes oftest med flybilletter hos én samarbejdspartner, hotel ved en anden og lejebil hos en tredje. På den måde kan vi nemlig skaffe dig den billigste rejse.

Hvad siger de rejsende?

- Merete

Opfyldt alle kriterier!

Travelscoop har været til en kæmpe stor hjælp, da vi skulle bestille sommerferie. Vi har fået opfyldt alle vores kriterier, og lidt mere til. Travelscoop er hurtig, professionel og super dygtig. Jeg vil af hele mit hjerte anbefale Travelscoop til alle andre, der skal bestille en ferie - uanset ferietype. Tusind tak for hjælpen, det er helt sikkert ikke sidste gang!

- Camilla

Hurtig hjælp!

Vi fik hjælp til at finde et central hotel med morgenmad til billige penge. Det er en jungle selv at finde rundt i, så det var rart med lidt hjælp. Travelscoop får 5 stjerner for deres hurtige hjælp. vi glæder os til at komme afsted!

Se alle anmeldelser her!
- John

Fantastisk service!

Var i ugen første gang i London, for at se fodbold med min lillebror. Travelscoop har været til kæmpe hjælp, med transport muligheder, valg af kampbilletter, booking af hotel. Fantastisk service, kan kun anbefales!

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk