Rejsegavekort

Travelscoops rejsegavekort

Er du i tvivl om, hvad du skal give dine nærmeste i gave? Så har vi løsningen! Med Travelscoops rejsegavekort kan du give ”en rejse” til én du holder af. Gavekortet er perfekt som julegave, fødselsdagsgave, konfirmationsgave eller en "bare-fordi" gave. Kun fantasien sætter grænser. Udskriv gavekortet, skriv modtagerens navn og det beløb du vil give til en rejse, pak det ind og aflever til den heldige modtager.

Sådan fungere det:

  1. Download gavekortet herunder, og udskriv det. 
  2. Skriv modtagerens navn og det beløb, som du vil give i gave
  3. Giv gavekortet til den heldige modtager
  4. Når rejsen skal bookes, kontakter du os og så står vi for planlægningen. Efterfølgende booker i rejsen og tager afsted. 

 

Rejsegavekort

FAQ:

Jeg har modtaget et gavekort og nu skal rejsen planlægges. Hvad gør jeg?
Vi hjælper dig med at finde rejsen og du bestiller hos vores samarbejdspartnere. Præcis som vores service altid fungerer. Du kan læse mere om vores service her. Når rejsen skal planlægges, kontakter du os enten via mail (kontakt@travelscoop.dk) eller på vores Facebookside.

Hvorfor skal jeg give et rejsegavekort i gave? 
Gavekortet skal ses som et supplement til en gave, fremfor at give kontanter eller lignende. Forestil dig at du gerne vil give en rejse i eksempelvis julegave, men samtidig vil du gerne tage modtageren af gavekortet med på råd, både i forhold til rejsetidspunkt, destination osv. Det er i sådan en situation at vores rejsegavekort er smart, da vi lytter til jeres ønsker og hjælper med at arrangere rejsen derefter.

Hvor meget skal gavekortet være på?
Det er svært at sige, da der er mange forskellige faktorer som spiller ind. Men tag et kig på vores side ”alle rejser” og her kan du se, hvad vi tidligere har fundet af rejsetilbud. Et par dage i London kan eksempelvis gøres for omkring 500-1000 kr. pr. person, en uge i New York for omkring 4000 kr. pr. person osv. Sørg for at være realistisk, når du skriver beløbet på. 

Det med småt:
Det er vigtigt at understrege, at du ikke skal betale os penge, hverken for gavekortet eller vores service! Gavekortet skal udelukkende ses som noget du kan give i gave, i stedet for eksempelvis kontanter eller lignene. Gavekortet er reelt set blot et stykke papir, som først får en værdi, når at du/i bestiller jeres rejse. Gavekortet er heller ikke bindende og det er selvfølgelig også vigtigt at understrege, at vi ikke kan garantere, at vi finder en rejse, som matcher præcis den pris du har skrevet på gavekortet, men vi gør selvfølgelig vores bedste! Derfor er det også vigtigt, at du er realistisk, når du skriver dit beløb på gavekortet. Er du i tvivl om hvilket beløb du skal skrive? Så kontakt os og så hjælper vi dig.

Følg os på Instagram


© Travelscoop 2017