Rejselinks

Det er gratis at bruge, og finde inspiration, i de forskellige rejsetilbud og blogindlæg, som bliver udgivet her bloggen, og derudover er hele hjemmesiden fri for irriterende bannerreklamer, pop-up vinduer og lignende – og sådan bliver det ved med at være!

Jeg benytter mig i stedet for af affiliate-links, som er små reklamelinks, til f.eks. Hotels.com eller Momondo. Det betyder at du, når du “klikker” på de forskellige links her på hjemmesiden, er med til at støtte bloggen, og samtidig medvirke til, at jeg kan producere endnu mere indhold. Disse affiliate-links koster INGENTING for dig at bruge, og prisen er den samme, som du ellers vil opleve. Derudover er det vigtigt at understrege, at jeg KUN henviser til sider, som jeg selv bruger – og som jeg selv kan stå inde for.

Herunder har jeg lavet en liste over hjemmesider, som jeg altid bruger i min rejseplanlægning 😎

Disse hjemmesider bruger jeg til rejseplanlægning:

Flybilletter

Rejselinks momondo

Momondo

Når det kommer til at finde billige flybilletter, så er Momondo altid mit førstevalg. Søgefunktionen er nem at bruge, designet er lækkert (også på mobilen) og vigtigst af det hele, så oplever jeg at Momondo oftest har de lavest priser.

GÅ TIL HJEMMESIDE

Travelmarket

Travelmarket er også et godt bud, når det kommer til at finde billige flybilletter. Hjemmesiden er brugervenlig og der er mulighed for at vælge op til fire afrejselufthavne pr. søgning, hvilket er smart, hvis du er fleksibel med din afrejselufthavn.

GÅ TIL HJEMMESIDE

Rejselinks skyscanner

Skyscanner

Skyscanner er min “outsider”. Jeg søger først på andre sider og så tjekker jeg efterfølgende på Skyscanner, da de (til tider) kommer helt ud i krogene og finder tilbud, som ikke er tilgængelige på de andre søgemaskiner.

GÅ TIL HJEMMESIDE

Hoteller og overnatning

Rejselinks hotels.com

Hotels.com

Når det kommer til hoteller, så har jeg også en klar favorit – nemlig Hotels.com. Den primære årsag er at jeg oftest oplever, at de i 99% af tilfældene har de bedste priser og det største udvalg. Derudover er designet brugervenligt og det er nemt at søge på en lang række kriterier. Sidst men ikke mindst, så har de et genialt bonusprogram, som har sparet mig for mange penge.

GÅ TIL HJEMMESIDE

Rejselinks booking.com

Booking.com

Booking.com bruger jeg også altid i min søgning efter hoteller. Jeg oplever nemlig af de (af og til) har lavere priser på specifikke hoteller, eller tilbyder andre værelser, end Hotels.com. En anden god ting ved Booking.com, er at det er muligt at søge på specifikke hotelkæder, hvilket er særlig smart, hvis man er tilmeldt et loyalitetsprogram hos et af disse hoteller.

GÅ TIL HJEMMESIDE

Rejselinks airbnb

Airbnb

Airbnb er en tjeneste hvor private udlejer deres hjem – og det er smart! Jeg bruger oftest Airbnb hvis hoteludvalget er for dårligt (eller for dyrt), og derudover er der noget særligt, og mere autentisk, over at bo hos en lokal. Det er nemt at søge på præcis de kriterier man har og prisen kan justeres efter ens budget.
TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.

GÅ TIL HJEMMESIDE