Badeferie Rejsetilbud

Sommerferie på Kreta: 1 uge på 3* hotel inkl. morgenmad og fly for kun 1993 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Dagens scoop tager dig med til den populære feriedestination, Kreta, som er Grækenlands største ø. På Kreta  finder du smukke strande og flot natur. Lyder en sommerferie på Kreta som noget for dig? Jeg har fundet billige billetter i sommerferien og et lækkert 3* hotel. Alt sammen for kun 1993 kr. kan du sikre dig en dejlig og uforglemmelig ferie på Kreta. Men skynd dig, for det er ved at være sidste udkald!


Sommerferie på Kreta: 1 uge på 3* hotel inkl. morgenmad og fly
Samlet pris: 1993 kr.

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD 


Sommerferie på Kreta

Flybilletter

Til dette scoop har jeg fundet billige flybilletter på Travelmarket fra København og til Chania på Kreta.

Fly fra København

Sommerferie på Kreta

Prisen for flybilletterne er 711 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        

 Dette eksempel er fra d. 10. juni til d. 17. juni, men herunder kan du se en oversigt over andre datoer, hvor du kan finde billetter til mellem 700-1500 kr., som altså er billigt, når man tager i betragning af at det er i sommermånederne. De billige billetter er desværre kun fra København, men foretrækker du at flyve fra Billund, kan du finde billetter fra omkring 1700 kr. Dem finder du her: Flybilletter fra Billund

Eksempler på andre rejsedatoer:

01/06 – 08/06
03/06 – 10/06
07/06 – 14/06
08/06 – 15/06
15/06 – 22/06
16/06 – 23/06
13/08 – 20/08
17/08 – 24/08


Hotel & Airbnb

Hotel

Jeg har fundet et lækkert 3 stjernet hotel frem til dette scoop, som hedder Creta Vitalis. Hotellet ligger ikke langt fra Chania og tæt på den lækre sandstrand! På hotellet finder du både udendørs pool (og børnepool), terrasse, og et fint morgenmadsområde, hvor morgenmaden (som er inkluderet) bliver serveret. Der er desuden gratis wifi.

Sommerferie på Kreta

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 3,5 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed tæt på stranden og med en smuk udsigt ud over vandet. Hotellets morgenmad (som er inkluderet i dette scoop) bliver også rost og serviceniveauet bliver fremhævet i de fleste af anmeldelserne. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 2563 kr, hvilket svarer til 1282 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD 

Du kan finde mange forskellige hoteller på Kreta. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller på Kreta

Airbnb

Du kan også vælge at leje en bolig på Airbnb, som er en online tjeneste, hvor private udlejer deres hjem. Med Airbnb bor du som lokal, og på den måde får du mulighed for at få en anderledes og autentisk oplevelse. Du kan finde boliger i alle prisklasser og størrelser, så der er noget for enhver smag.

 SE AIRBNB                   

TIP: Klik her og få 220 kr. til dit næste Airbnb-ophold.


Sådan kommer du fra lufthavnen til hotellet

Hotellet ligger 10 minutters kørsel fra lufthavnen, du kan derfor sagtens tage en taxa frem og tilbage. Du kan også vælge at leje en bil, hvilket giver dig mulighed for at udforske øen på egen hånd.

Lejebil
En lejebil er en god måde at alle Kretas fantastiske steder, uden at være afhængig af offentlig transport og lignende. Du kan få en lejebil for cirka 722 kr, hvilket svarer til 360 kr. pr. person, hvis I rejser to personer.

Sommerferie på Kreta

FIND LEJEBIL

Taxa
Vælger du at tage en taxa fra lufthavnen og til hotellet, skal du forvente at betale cirka 50 kr. pr. person, hvis I rejser 2 personer. 


Sommerferie på Kreta

Er du klar til at rejse? ?

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse! Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar