Miniferie Rejsetilbud

Spaophold på Hotel Viking: 2 dage inkl. morgenmad for kun 398 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Det vælter ind med gode tilbud på lækre spaophold lige for tiden! Forleden var det Falkenberg Strandbad, hvor du kunne komme afsted for 562 kr. (se tilbud her). I dag er turen så kommet til Hotel Viking, der ligger i Sæby, i det nordlige Jylland, kun 300 meter fra Kattegat. Her finder du Danmarks største spaafdeling, som består af både inden- og udendørs faciliteter, samt alverdens forskellige spabehandlinger. Hvad venter du på? Lige nu kan du komme afsted for kun 398 kr. pr. person, så hiv fat i kæresten eller din veninde, og tag afsted på et dejligt spaophold.


Spaophold på Hotel Viking: 2 dage inkl. morgenmad
Pris pr. person er fra: 398 kr. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Spaophold på Hotel Viking

Hos Hotelsspecials er jeg i dag faldet over et ualmindeligt godt tilbud på et spaophold i Nordjylland. Du kan således booke et ophold på 2 dage (1 overnatning) på det lækre Hotel Viking for kun 795 kr. (398 kr. pr. person!)  hvor der medfølger morgenmad og adgang til det store spaområde, som har både inden- og udendørs faciliteter. Her kan du blandt andet slappe af i jacuzzi, sauna eller den store indendørs pool. Der er desuden mulighed for tilkøb af diverse behandlninger, massage m.m. Lyder det ikke skønt?

Opholdet kan bookes fra dags dato og frem til og med nytår. Prisen svinger fra mellem 795 kr. for 2 personer (den laveste pris) til 1495 kroner. De billigste datoer finder du i oktober, men der er også mulighed for at booke opholdet i en nær fremtid. Eksempelvis søndag d. 21. juli eller søndag d. 4. august, hvor prisen ligger på 895 kr. for 2 personer. Du kan klikke ind på “SE TILBUD” herunder og få en komplet oversigt over priser og ledige datoer.

Prisen er 398 kr. pr. person (baseret på 2 personer)
Derudover kommer der et bookinggebyr på 59 kr. pr. booking. 

SE TILBUD

 

Billeder fra Hotel Viking

Spaophold på Hotel Viking Spaophold på Hotel Viking


Sådan kommer du til hotellet

Hotel Viking ligger i Sæby, cirka 12 km. fra Frederikshavn. Det tager knap 40 minutter at køre fra Aalborg og hvis du ankommer i bil, er der gratis parkering ved hotellet.


Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Oliver fra Travelscoop

Mit navn er Oliver, og jeg er en 25-årig nordjyde med rejsefeber. Med en masse rejseerfaring i rygsækken finder jeg dagligt de bedste rejsetilbud til dig. Du kan læse mere om mig (og Travelscoop) ved at klikke HER. __________________________________________________________________________________________________ Dette indlæg kan indeholde affiliate-links (reklamelinks).

Skriv en kommentar