Miniferie Rejsetilbud

Spaophold på Hotel Viking: 2 dage inkl. morgenmad for kun 398 kr.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Det vælter ind med gode tilbud på lækre spaophold lige for tiden. Forleden var det Himmerland Golf og Spa Resort, hvor du kunne komme afsted for 795 kr. (se tilbud her). I dag er turen så kommet til Hotel Viking, der ligger i Sæby, i det nordlige Jylland (kun 300 meter fra Kattegat!). Her finder du Danmarks største spafdeling, som består af både inden- og udendørs faciliteter, samt alverdens forskellige spabehandlinger. Hvad venter du på? Lige nu kan du komme afsted for kun 398 kr. pr. person, så hiv fat i kæresten eller din veninde, og tag afsted på et dejligt spaophold.


Spaophold på Hotel Viking: 2 dage inkl. morgenmad
Pris pr. person er fra: 398 kr. (ved 2 personer)

SE TILBUD


Hos Hotelsspecials er jeg i dag faldet over et ualmindeligt godt tilbud på et spaophold i Nordjylland. Du kan således booke et ophold på 2 dage (1 overnatning) på det lækre Hotel Viking, hvor der medfølger morgenmad og adgang til det store spaområde, som har både inden- og udendørs faciliteter. Her kan du blandt andet slappe af i jacuzzi, sauna eller den store indendørs pool. Der er desuden mulighed for tilkøb af diverse behandlninger, massage m.m. 

Opholdet kan lige nu bookes (til den laveste pris) i store dele af februar måned, samt hver søndag i marts. Hvis du er en af de heldige der har vinterferie i uge 8, kan du endda også booke opholdet der, hvor der er flere ledige datoer.

Prisen er 398 kr. pr. person (baseret på 2 personer)

SE TILBUD

 

Billeder fra Hotel Viking

Spaophold på Hotel Viking Spaophold på Hotel Viking Spaophold på Hotel Viking


Sådan kommer du til resortet

Hotel Viking ligger i Sæby, cirka 12 km. fra Frederikshavn. Det tager knap 40 minutter at køre fra Aalborg og hvis du ankommer i bil, er der gratis parkering ved hotellet.


Er du klar til at rejse? 😎

SE TILBUD

 

Tak fordi du læser med her på bloggen! Jeg håber, at du kan bruge ovenstående som inspiration til din næste rejse. Er der noget, du er i tvivl om, så er du mere end velkommen til at skrive dine spørgsmål i kommentarfeltet herunder, og så  vil jeg besvare det hurtigst muligt. Hvis du har gode rejsetips til destinationen, så må meget gerne dele dem med de andre læsere. 

Skriv en kommentar