Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular
Dagens scoop

AMSTERDAM! Den fantastiske hollandske hovedstad, med de mange kanaler, smukke huse og en dejlig, afslappende stemning, er oplagt til et par hyggelige dage, hvor den kan stå på både shopping, kulturoplevelser og god mad. Oplev de mange, spændende seværdigheder, hvor blandt andet Van Gogh Museum og Anne Franks Hus er et besøg værd. Du finder også et kæmpe Heineken-museum, hvor du kan kombinere en rundvisning, med en ølsmagning. Amsterdam er en unik storby og nu har du mulighed for at tage afsted til spotpris, hvad venter du på?


Getaway til Amsterdam: 3 dage på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 1178 kr.

 

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD 

Fly

På søgemaskinen Momondo har jeg netop fundet billige flybilletter til Amsterdam med afrejse fra både København, Aalborg og Billund. De billigste billetter er fra København, hvor du kan komme afsted fra cirka 720 kr. Foretrækker du at flyve fra Aalborg eller Billund skal du slippe omkring 1100-1200 for en returbillet, hvilket er en yderst fornuftig pris! Bemærk desuden de gode flyvetider, som uanset hvor du flyver fra, giver dig massere af tid i Amsterdam! 

Fly fra København:

Weekend i Amsterdam

Prisen for flybilletterne er 719 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        


Fly fra Billund:

Weekend i Amsterdam

Prisen for flybilletterne er 1089 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        


Fly fra Aalborg:

Weekend i Amsterdam

Prisen for flybilletterne er 1204 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD        


Ovenstående eksempler er alle fra d. 11-13 januar, men  passer disse datoer ikke ind i dine rejseplaner, så skal du ikke gå i panik – du kan nemlig komme afsted (stort set) det meste af januar, februar og marts. Flybilletterne er med KLM, der flyver hver dag fra både København, Billund og Aalborg. Du kan også finde flybilletter med Norwegian og SAS, hvis du rejser fra København. Dette betyder selvfølgelig også at du kan kombinere rejselængden præcis som du ønsker. 

Herunder har jeg listet en masse rejsedatoer op, hvor du rejser henover en weekend, men kan du sagtens finde flere datoer!

Andre billige rejsedatoer:

Fra København:

 

Fra Billund:

 

Fra Aalborg:

Hotel

Lad det være sagt med det samme – et centralt hotel i Amsterdam, af en nogenlunde standard, henover en weekend – plejer at koste en del, men hvad er så alternativet? Det er selvfølgelig at finde et lækkert hotel et stykke fra centrum, men med gode transportmuligheder.

Park Plaza Amsterdam Airport

Valget er derfor faldet på hotellet Park Plaza Amsterdam Airport. Det er 4 stjernet og ligger cirka 10 minutters kørsel fra lufthavnen. Det gode ved dette hotel er først og fremmest, at standarden er i orden! Hotellet er en del af en stor, international hotelkæde (Park Plaza), som er kendt for at have styr på tingene. En anden god ting ved hotellet er beliggenheden tæt på lufthavnen. Hotellet tilbyder endda gratis shuttleservice frem og tilbage hele døgnet rundt. Som jeg nævnte i introen, så ligger hotellet et stykke fra centrum. Der går dog busser og sporvogne tæt på hotellet, som kan fragte dig ind til centrum på under 30 minutter. Lyder det ikke nemt? 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæster roser blandt beliggenheden ikke langt fra centrum og tæt på stoppesteder, hvis man foretrækker at tage offentlig transport frem og tilbage. Derudover bliver renligheden og serviceniveauet rost. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 918 kr, hvilket svarer til 459 kr. pr. person.

SE HOTELTILBUD 

Du kan finde mange forskellige hoteller i Amsterdam. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Amsterdam

    Klik på billedet for at forstørre
Billetter

Vil du springe køen over til byens fedeste seværdigheder? Jeg anbefaler at du booker dine billetter i forvejen. Her er en oversigt:

Transport

Transport fra lufthavnen og til centrum:
Når du lander i Amsterdam Lufthavn har du følgende muligheder for at komme ind til centrum:

OBS: Vælger du hotellet som jeg har brugt i dette eksempel, så går der shuttlebusser til og fra lufthavnen.

Tog:
Der kører tog direkte fra lufthavnen og til Amsterdam Centraal Station. Togene kører cirka hvert 10-15 minut og prisen er 3,80 euro for en enkeltbillet, som svarer til cirka 40 kr. Togturen tager 15-20 minutter.

Bus:
Du kan også tage bus nr. 370 lige udenfor hovedindgangen ved ankomsthallen. Den hører hver halve time og koster 3,60, som er lidt under 40 kr.

Taxa:
En taxa ind til centrum koster i omegnen af 40 euro, som er cirka 300 kr.

Opsummering

Opsummering: Getaway til Amsterdam
→ Rejs i januar, februar og marts
→ Fly fra København til Amsterdam med KLM
→ 2 nætter på 4* Park Plaza Amsterdam Airport

Pris pr. person:
Fly: 719 kr.
Hotel: 459 kr.
Samlet: 1178 kr.

SE FLYTILBUD        

SE HOTELTILBUD 

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk