Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Hvad siger du til hotel på stranden, sol og varme, lækker mad, og flot natur? Dagens scoop går til skønne Pula i Kroatien. Stedet bringer minder om Italien, og der er masser af italienske specialiteter på de mange restauranters menukort. Byen kaldes også “mini-Rom”, da den gamle arena minder om Collosseum – den er et besøg værd. Du bør også leje en bil, og udforske det naturskønneområde omkring byen, og få en masse oplevelser med hjem i bagagen. Trænger du til en badeferie ved det skønne Adriaterhav, så er dagens scoop det oplagte valg.


Badeferie i Kroatien: 8 dage i Pula på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 1953 kr.

 

Se flytilbud     

Se hoteltilbud

Fly

I dette scoop flyves der fra København. Ønsker du at se vores andre rejser fra Aalborg eller Billund, kan du finde dem her: Rejser med afgang fra Aalborg eller Billund.

Fly fra København:

Jeg har fundet flybilletterne på Momondo med udrejse d. 19. maj og hjemrejse d. 26. maj. I skal flyve med TUI, og flyveturen tager cirka 2 timer. Der er også mulighed for andre afrejsedatoer – de kan findes længere nede på siden.

Dette eksempel er med afrejse fra København klokken 15.35 og så er du fremme kl. 17.40. Hjemrejsen er med afgang klokken 18.50 og med ankomst i København kl. 20.55.

Prisen for flybilletterne er 498 kr. pr. person

Find flybilletter her:

Pula

Andre afrejsedatoer

Det er desværre kun på ovenstående dato, hvor du kan finde flybilletter til denne pris. Hvis du gerne vil afsted i enten juni, juli eller august, kan du finde billetter fra København til omkring 2000 kr. Du kan se en oversigt over datoerne her: Flybilletter til Pula 

Hotel

Resort del Mar:

Dette scoop er med overnatning på det 4-stjernede strandhotel Resort del Mar, som har både vandland, privat strand og to forskellige restauranter, hvor der også er mulighed for tilkøb af morgenmad. Hotellet ligger på stranden, så der er ikke langt fra hotelværelset til en afkølende morgendukkert i havet. Der er desuden gratis parkering på hotellet.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?

På TripAdvisor får hotellet ros, og er vurderet til 3,5 ud af 5. Gæsterne er specielt imponeret over beliggenheden på stranden, en ren og fin pool og maden på de to restauranter. Det er et dejligt sted for børn, og der er masser af aktiviteter til dem. Serviceniveauet er godt og personalet er venligt. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse er 2910 kr., hvilket svarer til 1455 kr. pr. person.

Find hotel her:            

Du kan finde mange forskellige hoteller i Pula. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Pula

Transport

Hotellet ligger cirka et kvarters kørsel fra lufthavnen, så jeg vil anbefale jer, at tage en taxa eller leje en bil.

Lejebil:
Jeg vil klart anbefale at leje en bil til denne rejse. Kroatien er fantastisk og der er masser af spændende steder at besøge. På HolidayCars kan du leje en bil for kun 172 kr. i 7 dage – svært at sige nej til. 

Find lejebil her:

Kroatien

Opsummering

Opsummering: 
→ d. 19 maj til d. 26 maj
→ Fly fra København til Pula med TUI
→ 7 nætter på 4* strandhotel Resort del Mar

Pris pr. person:
Fly: 498 kr.
Hotel: 1455 kr.
Samlet: 1953 kr.

Find flybilletter her:

Find hotel her:            

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk