Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Er du også en af de mange, der først for nyligt har fået øjnene op for Marokko? De seneste år er mange danskere strømmet til landet, og instagram er fuld af farverige og misundelsesværdige billeder derfra. Dagens scoop går til byen Agadir, som er en populær badeferiedestination. Vi forstår godt hvorfor! Byen prydes af flotte, farverige bygninger og moderne hoteller, boulevarder med rig mulighed for shopping – både modetøj og lokalt håndværk. Byen har en skøn strand med en lang strandpromenade med masser af lækre spisesteder. Besøg souken, duft til krydderierne og shop løs af de unikke lokale varer eller slæng dig på din solseng med en kold pina colada. Agadir er en sand perle, og prisen på dagens scoop gør det svært ikke at bestille med det samme!


Marokkos perle: 1 uges badeferie i Agadir på 4* hotel inkl. fly
Samlet pris: 2626 kr.

 

Se flytilbud     

Se hoteltilbud

Fly

I dette scoop flyves der fra København. Ønsker du at se vores andre rejser fra Aalborg eller Billund, kan du finde dem her: Rejser med afgang fra Aalborg eller Billund.

Fly fra København:

Agadir

Prisen for flybilletterne er 1250 kr. pr. person.

Find flybilletter her:

Travelmarket har jeg fundet billige flybilletter (1200-1800 kr.) til Agadir i Marokko, med direkte fly fra København. Det er Air Arabia Maroc (En del af Mellemøstens største lavprisselskab, Air Arabia) der udbyder billetterne. Ovenstående eksempel er fra d. 03-10 juni, men der er MANGE mulige afrejsedatoer i både maj og juni, samt fra august – november – bare sørg for at du vælger onsdag og søndag som afrejsedag. Herunder er et et udpluk af nogle af de andre billige afrejsedatoer, men du kan altså sagtens finde flere!

Andre rejsedatoer:

Hotel

Timoulay Hotel & Spa Agadir:

Jeg har fundet et anmelderrost 4* hotel i Agadir som hedder Timoulay Hotel & Spa Agadir. Hotellet har en super beliggenhed, hvor du har både by og strand i gåafstand. På hotellet finder du både en udendørs pool, indendørs spa & sauna, fitness, samt restaurant og lounge. Der medfølger desuden morgenmad på hotellet!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?

Som jeg tidligere skrev, så er hotellet anmelderrost og det har således fået hele fået 4,5 ud af 5 stjerner. Gæsterne roser især hotellets serviceniveau og renlighed. Derudover bliver beliggenheden rost, hvor du er tæt på både spisesteder by og strand. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 2752 kr. hvilket svarer til 1376 kr. pr. person.

Find hotel her:         

Du kan finde mange forskellige hoteller i Agadir. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Agadir

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Hotellet ligger cirka 20 km. fra lufthavnen. Taxa’er i Agadir er ret billige, så en turen fra lufthavnen og til hotellet vil (cirka) koste 100-150 kr.

Opsummering

Opsummering: Badeferie i Agadir
→ d. 03 juni til d. 10 juni
→ Fly fra København til Agadir med Air Arabia (Maroc)
→ 7 nætter på 4* stjernet Timoulay Hotel & Spa Agadir
→  Morgenmad

Pris pr. person:
Fly: 1250 kr.
Hotel: 1376 kr.
Samlet: 2626 kr.

Find flybilletter her:

Find hotel her:         

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk