Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Palmefyldte sandstrande og et varmt, caribisk hav. Lyder det ikke som en god kombination? Jeg har netop fundet exceptionelt billige (og direkte) flybilletter til det populære Cancun i Mexico, hvor den står på 14 dages afslapning i 30 graders varme. Cancun er kendt for de hvide sandstrande, et utal af vandsportsaktiviteter, golf, shopping og er generelt en utrolig livlig by, hvor du ikke kommer til at kede dig. Mangler du inspiration til en rejse i det kolde efterår, så er dette Scoop en oplagt mulighed!


Badeferie i MEXICO: 2 uger på 3* hotel inkl. direkte fly
Samlet pris: 4029

 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Fly

Fly fra København:

Mexico

Prisen for flybilletterne er 1548 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

WOW! Jeg har fundet billige (DIREKTE) flybilletter til Cancun i Mexico! Her snakker vi flybilletter som normalt koster +4000 kr. men lige nu kan du komme afsted for kun 1548 kr. (!) Billetterne er fundet hos Travelmarket og det er TUI som sælger ud af deres “restpladser”, hvilket er årsagen til at prisen er så lav. Ovenstående eksempel er fra d. 24. november til d. 8. december, men du kan finde en lignende afgang (til samme pris) fra d. 10. november til d. 24. november. Den finder du her: find flybilletter

Hotel

Hotel Bonampak:

Jeg har fundet et lækkert, 3 stjernet hotel, som hedder Hotel Bonampak. Hotellet ligger i Cancun, som er et af Mexicos mest populære rejsemål og når du ser stranden, forstår du hvorfor! Og apropos stranden, så ligger hotellet kun 10 minutters buskørsel (den holder direkte uden for hotellet) fra stranden. Derudover har hotellet selvfølgelig en stor pool og på værelset har du både gratis wifi og aircondition. 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets placering, som er tæt på det meste! Derudover bliver serviceniveauet og renligheden rost i stor stil. Du kan læse alle hotellets anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 14 nætter i et dobbeltværelse er 4961 kr, hvilket svarer til 2481 kr. pr. person.

Se hoteltilbud her:

Cancun-området i Mexico har en masse hoteller. Her finder du alt lige fra hostels og til 5-stjernede resorts med ALL inclusive. Hvis du selv vil gå på jagt efter et hotel, så finder du en oversigt her: Hoteller i Mexico

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Hotellet ligger kun 20 minutters kørsel km. fra lufthavnen, så jeg anbefaler dig at du tager en taxa. Alternativt kan du tage en bus fra lufthavnen og til Cancuns busterminal, hvorfra du kan tage en taxa hen til hotellet. Det kan du læse mere om her.

Værd at vide

Pas og visum:
Mexico er visumfri i op til 180 dage. Dit pas skal dog være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed og derudover skal du udfylde en indrejseformular (FMM). Det kan du enten gøre online eller i lufthavnen når du ankommer. Det kan du læse mere om her.

Vaccinationer:
Her kan du bruge hjemmesiden Sikkervacination til at undersøge hvilke vaccinationer du skal have – eller spørg din læge til råds og find ud af, om det er nødvendigt en vaccine – og hvilket vaccinationer du i så fald behøver.

Opsummering

Opsummering: Badeferie i Mexico
→ d. 24. november til d. 08. december
→ Fly fra København til Mexico med TUI
→ 14 nætter på 3* Hotel Bonampak

Pris pr. person:
Fly: 1548 kr.
Hotel: 2481 kr.
Samlet: 4029 kr.

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk