Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

KAP VERDE ER TILBAGE! Sidste vinter delte jeg en del gode tilbud til den fantastiske øgruppe og nu er “årets” første tilbud klar! Turen går til øgruppen Kap Verde, som ligger vest for Afrika og her finder du solskin og kilometerlange sandstrande, så langt øjet rækker. Temperaturen på dette tidspunkt ligger på omkring 25 grader og badevandet på 22-23 grader. Lyder det ikke skønt? Det hotel jeg har fundet frem til dig ligger direkte ud til en fantastisk smuk strand (der er billeder længere nede!) og morgenmaden er også inkluderet i prisen! Er du på udkig efter en varm (og billig) vinterferie, så er dette Scoop lige noget for dig!


Badeferie på Kap Verde: 8 dage på 4* hotel (m. morgenmad) og fly
Samlet pris: 3121 kr.

 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Fly

Fly fra København:

Kap Verde

Prisen for flybilletterne er 1399 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

Billige flybilletter til Kap Verde er normalt ikke noget der hænger på træerne, men i dag har jeg fundet et par eksempler, hvor du kan kan spare flere tusinder af kroner! På Travelmarket har jeg netop fundet flybilletter til Kap Verde med Spies, som sælger ud af deres “restpladser”, hvilket er årsagen til at prisen er så lav. Ovenstående eksempel er fra d. 5 november til d. 12 november og prisen er kun 1399 kr. Du skal dog være opmærksom på at du har en KORT mellemlandning i Helsinki (Finland) på hjemrejsen, men det burde være til at overkomme, når prisen på billetterne er så skarp!

Der er et par andre datoer, hvor du kan finde billetter til under 2000 kr. Dem får du her:

Andre rejsedatoer:

Hotel

Murdeira Village Resort:

Jeg har fundet et lækkert, 4 stjernet resort-hotel, som hedder Murdeira Village Resort. Hotellet ligger direkte ud til en dejlig strand, og bliver du træt af det 22 grader varme badevand, så kan du hoppe en tur i hotellets pool. Af andre faciliteter kan nævnes en bar/restaurant og en tennisbane. Der medfølger desuden morgenmad i prisen!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 3,5 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets placering direkte ud til den smukke strand og samtidig at det ligger et stille og fredfyldt sted. Du kan læse alle hotellets anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 3444 kr, hvilket svarer til 1722 kr. pr. person.

Se hoteltilbud her:

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Hotellet ligger kun 8 km. fra lufthavnen, så jeg anbefaler dig at du tager en taxa, eller benytter dig af hotellets lufthavnstransport, som koster knap 60 kr.

Værd at vide

Pas og visum:
Der er visumpligt ved indrejse til Kap Verde. Visum kan enten bestilles via Spies når du booker flybilletter eller i lufthavnen ved ankomst. Dit pas skal dog være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.

Opsummering

Opsummering: Badeferie på Kap Verde
→ d. 5 november til d. 12 november
→ Fly fra København til Kap Verde med Spies
→ 7 nætter på Murdeira Village Resort
→ Morgenmad

Pris pr. person:
Fly: 1399 kr.
Hotel: 1722 kr.
Samlet: 3121 kr.

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk