Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

JACKPOT! NU ER DE HER! I dag har jeg fundet billige flybilletter til THAILAND – og det er endda med direkte fly! Thailand er en af mine absolut favoritdestinationer og hvis du har besøgt Thailand, så ved du helt sikkert hvorfor. Her finder du en gæstfrihed udover det sædvanlige, sol og varme året rundt og noget af det mest fantastiske mad! Oplev Bangkok, tag en tur til det nordlige Thailand eller til en (eller flere!) af de mange paradis-øer i Sydthailand. Disse flybilletter kan enten være startskuddet på dit næste Thailand-eventyr, men du kan også sagtens benytte flybilletter som en billig “genvej” til Asiens mange andre destinationer, som eksempelvis Bali eller Singapore. 

INSPIRATION: Vi har en række spændende og inspirerende indlæg omkring Thailand. Dem finder du her: Rejseinspiration Thailand


Billige flybilletter til Thailand: tur/retur
Samlet pris: 2864 kr.

 

Se flytilbud     

Fly

Fly fra København:

Thailand

Prisen for flybilletterne er 2864 kr. pr. person.

Find flybilletter her:

NU ER DE HER: BILLIGE FLYBILLETTER TIL THAILAND! Du læste helt rigtigt. I dag har jeg nemlig fundet billige DIREKTE flybilletter til Bangkok, som normalt ikke er noget der hænger på træerne. Det er Norwegian der lige nu har disse til salg og det er med afrejse fra København. Ovenstående eksempel er fra d. 8-23 september, men jeg har fundet billige billetter i både september, oktober og november. Herunder er et udpluk af nogle andre afrejsedatoer (du kan sagtens finde flere). Du kan ligeledes kombinere datoerne, så du enten får 8 dage eller 15 dage – eller længere tid, hvis du ønsker dette.

Andre rejsedatoer:

 

Hotel

Uanset om du vælger at bruge disse flybilletter som starten på din rejse rundt i Thailand, eller videre rundt i Asien, så vil jeg klart anbefale dig at tilbringe et par dage i Bangkok. Vælger du denne løsning, skal du selvfølgelig bruge et hotel – men bare rolig, det er nemlig rigtigt billigt at overnatte i millionbyen.

Du finder en komplet oversigt over alle byens hoteller på Skyscanner.

Find hotel her:            

Værd at vide

Pas og visum:
Thailand er visumfri i op til 30 dage. Dit pas skal dog være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.

Vaccinationer:
Her kan du bruge hjemmesiden Sikkervacination til at undersøge hvilke vaccinationer du skal have – eller spørg din læge til råds og find ud af, om det er nødvendigt en vaccine – og hvilket vaccinationer du i så fald behøver.

Opsummering

Opsummering: Billige flybilletter til Thailand
→ Flyv tur/retur til Bangkok for 2864 kr.

Pris pr. person:
Fly: 2864 kr.
Samlet: 2864 kr.

Find flybilletter her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk