Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

BILLIGE FLYBILLETTER TIL CANADA! Naturoplevelser i verdensklasse og enorme storbyer, du finder begge dele i Canada! Jeg har netop fundet ekstraordinære gode tilbud på flybilletter til både Toronto og Montreal og det skal selvfølgelig udnyttes. Oplev enten Toronto eller Montreal – begge storbyer med stort S, og når du bliver træt af storbylivet, så kan du tage en tur ud i den storslåede natur, hvor du kan opleve smukke bjerge, vandfald og nogle de mest fascinerende dyr i verden, blandt andet hvaler og bjørne. Har du en drøm om, at rejse til det naturskønne Canada, så kan du nu udleve den, uden at betale en formue!


BILLIGE flybilletter til Canada: Flyv t/r til Montreal eller Toronto
Samlet pris fra: 2094 kr.

 

Se flytilbud til Montreal her:     

Se flytilbud til Toronto her:       

Fly

Fly fra København til Montreal:

Billige flybilletter til Canada

Prisen for flybilletterne er 2094 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     


Fly fra København til Toronto:

Billige flybilletter til Canada

Prisen for flybilletterne er 2124 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     


Travelmarket kan du netop nu finde nogle ekstremt billige flybilletter til Montreal og Toronto i Canada. Billetterne er med afrejse fra København og er med flyselskaberne WOW Air og Icelandair. Ovenstående eksempel til Montreal er fra d. 8 november til d. 18 november, og Toronto er fra d. 30 november til d. 10 december, men der er en del ledige afrejsedatoer i løbet af efteråret og starten af 2019, som du kan se herunder. Priserne svinger fra 2000 kr. til cirka 2700 kr.

Når du flyver med WOW Air har du et stop på Island, som du evt. kan vælge af forlænge med WOW Air’s ultra populære “stopover” (hvor du forlænger din mellemlandning) og du kan dermed opleve to fantastiske lande, på den samme rejse. Er du interesseret i en stopover? Så kan du læse mere om det her: Stopover Island

Andre rejsedatoer:

Montreal:

Toronto:

Hotel

I både Montreal og Toronto finder du hoteller i alle prisklasser. Både de helt dyre, 5 stjernede luksushoteller, men også de mere budgetvenlige. Uanset om du vælger en storbyferie eller en rundrejse, anbefaler jeg at du tager et kig på Skyscanner når du har besluttet dig for hvilken en af byerne du vil besøge.

Find hotel her:         

Transport

Med en lejebil har du styr på transporten fra lufthavnen og til hotellet. Derudover har du også mulighed for at udforske Canadas skønne natur. Du kan finde lejebiler i alle slags prisklasser på HolidayCars.com

Find lejebil her:

Opsummering

Opsummering: Billige fly til Canada
→ Flyv tur/retur til Montreal fra 2094 kr.
→ Flyv tur/retur til Toronto fra 2124 kr.

Se flytilbud til Montreal her:     

Se flytilbud til Toronto her:       

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk