Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Oplev Toronto eller Montreal i Canada for priser, der ikke er til at sige nej til! I Dagens Scoop kan du få superbillige flybilletter til Canadas største byer, Toronto eller Montreal – begge storbyer med stort S. Nyd byerne eller tag en rundrejse i det fantastiske land der tilbyder alt fra storslået natur til flotte og livlige storbyer. Du kan også stå på ski i nogle områder. Har du en drøm om, at rejse til det naturskønne Canada, er det nu du skal slå til!


BILLIGE flybilletter til Canada: Flyv t/r til Montreal eller Toronto
Samlet pris: 1972 kr.

 

Se flytilbud     

 

Fly

Fly fra København til Montreal:

Canada

Prisen for flybilletterne er 1972 kr. pr. person.

Find flybilletter her:

Fly fra København til Toronto:

Canada

Prisen for flybilletterne er 2389 kr. pr. person.

Find flybilletter her:

Travelmarket kan du netop nu finde nogle ekstremt billige flybilletter til Montreal og Toronto i Canada. Billetterne er med afrejse fra København og er med flyselskaberne WOW Air og Icelandair. Ovenstående eksempel til Montreal er fra d. 11/09 – 25/09, og Toronto fra d. 04/09 – 18/09, men der er MANGE ledige afrejsedatoer i løbet af efteråret (se dem herunder). Priserne svinger fra 1900 kr. til cirka 2500 kr. for billetter til Montreal og 2300-3000 kr. for billetter til Toronto.

Når du flyver med WOW Air har du et stop på Island, som du evt. kan vælge af forlænge med WOW Air’s ultra populære “stopover” (hvor du forlænger din mellemlandning) og du kan dermed opleve to fantastiske lande, på den samme rejse. Er du interesseret i en stopover? Så kan du læse mere om det her: Stopover Island

Andre rejsedatoer:

Montreal:

 

Toronto:

Hotel

I både Montreal og Toronto finder du hoteller i alle prisklasser. Både de helt dyre, 5 stjernede luksushoteller, men også de mere budgetvenlige. Uanset om du vælger en storbyferie eller en rundrejse, anbefaler jeg at du tager et kig på Hotels.com, når du har besluttet dig for hvilken en af byerne du vil besøge.

Find hotel her:            

Transport

Med en lejebil har du styr på transporten fra lufthavnen og til hotellet. Derudover har du også mulighed for at udforske Canadas utrolige natur. Vælger du at leje en bil, så står den klar i lufthavnen når du ankommer og den skal afleveres samme sted.

Du kan finde lejebiler i alle slags prisklasser på HolidayCars.com

Find lejebil her:

Opsummering

Opsummering: Billige fly til Canada
→ Flyv tur/retur til Montreal fra 1972 kr.
→ Flyv tur/retur til Toronto fra 2389 kr.

Pris pr. person:
Fly: 1972 kr.
Samlet: 1972 kr.

Find flybilletter her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk