Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Et knaldgodt scoop: Big Mac eller flybilletter til Berlin?

En Big Bac menu eller en tur til Berlin? Vi ved godt hvad vi vil vælge – og lige nu kan du få begge dele for samme pris! For kun 70 kr. kan du få flybilletter til Berlin i maj – så drop din næste omgang junkfood og find din rejsemakker og book en forårstur – bedre tilbud findes ikke! Berlin er en by som man kan blive ved med at vende tilbage til! Brandenburger Tor, tv tårnet, spændende restauranter, kunst, Berlinmuren og utallige shoppingmuligheder. Byen tilbyder alt det vi har brug for på en storbyferie, og dagens scoop gør det næsten umuligt ikke at bestille med det samme! Skal du også afsted?


Billige flybilletter til Berlin: tur/retur fra kun 70 kr.
Samlet pris: 70 kr.

 

Se flytilbud     

Se hoteltilbud

Fly

Du kan desværre kun finde de helt billige flybilletter fra Billund Lufthavn, men du godt finde billetter fra København, dog ligger prisen på omkring de 400-500 kr. Dem kan du finde her: Flybilletter fra København. Hvis du er på udkig efter rejser med fly fra Aalborg, kan du finde dem her: rejser med fly fra Aalborg

Fly fra Billund:

Flybilletterne har jeg fundet på Skyscanner og de er fra Billund og direkte til Berlin med Ryanair. Nedenstående eksempel er fra d. 16-20 maj, men der findes mange forskellige afrejsedatoer i både maj og juni, til yderst fornuftige penge!

I dette eksempel er afrejse fra Billund d. 16/05 kl. 18.00 og du er fremme i Berlin kl. 19.10. Flyrejsen tager cirka 1 time og 10 minutter. Hjemrejsen er d. 20/05 kl. 11.05 og du er tilbage i Billund kl. 12.15. 

Prisen for flybilletterne er på 70 kr. pr. person.

Find flybilletter her:

Billige flybilletter til Berlin

Andre rejsedatoer:

Der er mange forskellige afrejsedatoer i både maj og juni hvor du kan finde returbilletter for omkring 100-200 kr. For at få en komplet oversigt kan du trykke her: Flybilletter til Berlin

Hotel

I Berlin kan du både finde de helt dyre, 5 stjernede hoteller, men også de langt mere budgetvenlige. Du finder en komplet oversigt her: Hoteller i Berlin eller ved at trykke på nedenstående knap.

Find hotel her:            

Transport

Tog:
Lufthavnen Schönefeld i Berlin er placeret i udkanten af byen, men det er nemt at blive fragtet ind til centrum. Den nemmeste og billigste måde er at tage toget fra lufthavnen og ind mod byen.

Taxa:
En taxa vil koste på den gode side af 30 euro, som er cirka 230 kr.

Generel transport i Berlin:
Et lille rejsetip er at bestille et Berlin WelcomeCard inden afrejsen. Dette vil give dig adgang til gratis offentlig transport (indenfor udvalgte zoner), samt en masse rabatter. Prisen starter fra 152 kr, så de penge er godt givet ud!

Bestil det her:Berlin WelcomeCard

Opsummering

Opsummering: Billige flybilletter til Berlin
→ Flyv fra Billund
→ Ledige datoer i både maj og juni

Pris pr. person:
Fly: 70  kr.
Samlet: 70 kr.

Find flybilletter her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk