Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

BILLIGE FLYBILLETTER TIL BERLIN: tur/retur for kun 30 kr. ! Det betyder, at hvis du dropper din næste Big-Mac, så kan du bruge pengene på, at flyve til Tysklands hovedstad!  Berlin er en by, som man kan blive ved med at vende tilbage til. Brandenburger Tor, tv-tårnet, spændende restauranter, kunst, Berlinmuren og utallige shoppingmuligheder. Byen tilbyder alt det du har brug for på en storbyferie, og dette Scoop gør det næsten umuligt ikke at bestille med det samme – du skal i hvert fald skynde dig, hvis du skal have fat i disse flybilletter!

Vil du holde nytår i Berlin? Tag et kig på dette scoop: Nytår i Berlin 


Billige flybilletter til Berlin
Samlet pris fra: 30 kr.

 

SE FLYTILBUD       

Fly

Fly fra Billund:

Billige flybilletter til Berlin

Prisen for flybilletterne er 30 kr. pr. person.

SE FLYTILBUD       

Kan man finde flybilletter til 30. kr? Svaret er et klart og rungende JA! Det er Ryanair som udbyder disse vanvittig billige flybilletter til Berlin, men du skal skynde dig, hvis du vil have fingrene i dem! Billetterne har jeg fundet på Momondo og de er med afrejse fra Billund.

Ovenstående eksempel er fra d. 12-14 januar, men du kan finde lignende afgange i store dele af december, hvor Ryanair flyver fra Billund til Berlin på mandage, onsdage, fredage og søndage. Du skal altså vælge disse dage, for at finde frem til billetterne. Det betyder også at du sagtens kan ændre på rejselængden, alt efter om du ønsker 2, 3 eller 4 nætter. 

Hotel

I Berlin kan du både finde de helt dyre, 5 stjernede hoteller, men også de langt mere budgetvenlige. Uanset hvilken standard du foretrækker, så kan du finde en komplet oversigt her: Hoteller i Berlin.

SE HOTELTILBUD

Billetter

Vil du undgå at stå i en lang og langsom billetkø til byens seværdigheder? Jeg anbefaler at du booker billetterne inden afrejsen. Her er en oversigt:

Transport

Du lander i Berlins Schönefeld-lufthavn og vi anbefaler derfor følgende transportmuligheder:

Tog:
Lufthavnen Schönefeld i Berlin er placeret i udkanten af byen, men det er nemt at blive fragtet ind til centrum. Den nemmeste og billigste måde er at tage toget fra lufthavnen og ind mod byen.

Taxa:
En taxa vil koste på den gode side af 30 euro, som er cirka 230 kr.

Læs mere om mulighederne på lufthavnens egen hjemmeside, som du finder her.

Generel transport i Berlin:
Et lille rejsetip er at bestille et Berlin WelcomeCard inden afrejsen. Dette vil give dig adgang til gratis offentlig transport (indenfor udvalgte zoner), samt en masse rabatter. Prisen starter fra 152 kr, så de penge er godt givet ud!

Bestil det her: Berlin WelcomeCard

Opsummering

Opsummering: Billige flybilletter til Berlin
→ Fly fra Billund
→ Flyv i december

Pris pr. person:
Fly: 30 kr.
Samlet: 30 kr.

SE FLYTILBUD       

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk