Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

BILLIGE FLYBILLETTER TIL BERLIN: Find enkeltbilletter fra kun 38 kr. Drop din næste omgang junkfood og find din rejsemakker og book en tur til Berlin – bedre tilbud findes ikke! Berlin er en by som man kan blive ved med at vende tilbage til. Brandenburger Tor, tv tårnet, spændende restauranter, kunst, Berlinmuren og utallige shoppingmuligheder. Byen tilbyder alt det vi har brug for på en storbyferie, og dagens scoop gør det næsten umuligt ikke at bestille med det samme! Skal du også afsted?


Billige flybilletter til Berlin
Samlet pris fra: 38 kr. (enkeltbillet)

 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Fly

Fly fra Billund:

Berlin

Prisen for flybilletterne er fra 38 kr. pr. person. (enkeltbillet)

Se flytilbud her:     

Flybilletterne har jeg fundet på Skyscanner og de er fra Billund og direkte til Berlin med Ryanair. Du kan finde enkeltbilletter, som koster helt ned til 38 kr. i august måned og der er en del forskellige afrejsedatoer. Ovenstående eksempel er d. 15 august og hvis du vælger eksempelvis hjemrejse d. 19 august, kan du komme tur/retur for kun 170 kr. Desuden kan du også finde billetter fra 38 kr. d. 12 og 22 august – men skynd dig!

Andre rejsedatoer:

Der er en del forskellige afrejsedatoer i august, hvor du kan finde enkeltbilletter fra 38 kr. og returbilletter for omkring 100-200 kr. For at få en komplet oversigt kan du trykke her: Flybilletter til Berlin

Du kan se en oversigt her:

Berlin

Hotel

I Berlin kan du både finde de helt dyre, 5 stjernede hoteller, men også de langt mere budgetvenlige. Du finder en komplet oversigt her: Hoteller i Berlin eller ved at trykke på nedenstående knap.

Se hoteltilbud her:

Billetter

Vil du undgå at stå i en lang og langsom billetkø til byens seværdigheder? Jeg anbefaler at du booker billetterne inden afrejsen. Her er en oversigt:

Transport

Tog:
Lufthavnen Schönefeld i Berlin er placeret i udkanten af byen, men det er nemt at blive fragtet ind til centrum. Den nemmeste og billigste måde er at tage toget fra lufthavnen og ind mod byen.

Taxa:
En taxa vil koste på den gode side af 30 euro, som er cirka 230 kr.

Generel transport i Berlin:
Et lille rejsetip er at bestille et Berlin WelcomeCard inden afrejsen. Dette vil give dig adgang til gratis offentlig transport (indenfor udvalgte zoner), samt en masse rabatter. Prisen starter fra 152 kr, så de penge er godt givet ud!

Bestil det her:Berlin WelcomeCard

Opsummering

Opsummering: Billige flybilletter til Berlin
→ Fly fra Billund
→ Ledige datoer i august

Pris pr. person:
Fly: 38 kr. (enkeltbillet)
Samlet: 38 kr.

Se flytilbud her:     

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk