Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Er du på udkig efter flybilletter til London? Så er du heldig! Ryanair har nemlig lige nu udsalg på flybilletter og du kan f.eks. finde one-way billetter til kun 73 kr. og hvorfor ikke kombinere dette tilbud med en et par hyggelige dage i den fantastiske storby? Byen har utrolig meget at byde på, både hvad angår seværdigheder, madoplevelser, historie og selvfølgelig SHOPPING. Er du klar på en spontan tur til London – så skal du slå til nu!

TIP: jeg har skrevet en kæmpe guide til London, læs den inden afrejsen og spar penge på transport, seværdigheder og meget mere. Du finder guiden her: Travelscoops London-guide


Billige flybilletter til London
Samlet pris fra: 73 kr. (enkeltbillet)

 

Se flytilbud her:     

Fly

Fly fra Aalborg:

Billige flybilletter til London

Prisen for flybilletterne er 73 kr. pr. person. (enkelt)

Se flytilbud her:     


Fly fra Aalborg:

Billige flybilletter til London

Prisen for flybilletterne er 146 kr. pr. person. (retur)

Se flytilbud her:     

WOW! Du kan lige nu flyve til London for kun 73 (!!) kr. for en enkeltbillet, hvilket betyder at du kan komme tur/retur for knap 145 kr.! Flybilletterne har jeg fundet på Momondo og de er fra Aalborg og direkte til London med Ryanair. Du kan som sagt finde enkeltbilletter, som koster helt ned til 73 kr. og 146 kr. for en retur, er det ikke vildt? Ovenstående eksempel er fra d. 11-13 november, men du kan finde lignende billetter i stort set hele november. Ryanair flyver fra Aalborg på tirsdage, torsdage og lørdage, så du kan være heldig at finde billige billetter på disse dage. Herunder er et par eksempler, på andre rejsedatoer:

Andre rejsedatoer:

 

Hotel

Du finder et stort udvalg af hoteller i London, hvor du kan vælge at bo på de helt dyre, 5 stjernede hoteller, men også de langt mere budgetvenlige, som der heldigvis findes MANGE af.

Du finder en komplet oversigt her: Hoteller i London eller ved at trykke herunder.

Find hotel her:         

Billetter

Vil du undgå at stå i en lang og langsom billetkø til byens seværdigheder? Jeg anbefaler at du booker billetterne inden afrejsen. Her er en oversigt:

Transport

Transport fra lufthavnen og til centrum af London, kan du læse meget mere om i vores London-guide. Her kan du også læse, hvordan du spare en del penge, på transporten rundt i London. Du finder vores store London-guide her: Travelscoops London-guide

Opsummering

Opsummering: Billige flybilletter til London
→ Flyv fra Aalborg

Pris pr. person:
Fly: 73 kr. (enkeltbillet)
Samlet: 73 kr.

Se flytilbud her:     

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk