Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Tag med til Belgien og “Europas hovedstad”, Bruxelles. Byen byder på alt fra smukke parker, gourmetmad, utallige muséer og selvfølgelig shopping. Bruxelles er Europas politiske hovedstad og det er værd at besøge Europa-Parlamentet og Parlamentskvarteret. Når sulten melder sig, er Belgien både kendt for pommes frites og chokolade, og derudover er den belgiske øl altid et hit, og hvis du er fan af øl, kan du tage et smut forbi Cantillon bryggeriet og udvide din øl-horisont. Shoppingmuligheder er der også nok af og modedistriktet Rue Densaert er bestemt at besøg værd. Her finder du både fede designerbutikker og hippe caféer. Trænger du til en hyggelig weekend i en Europas storbyer, så er dette Scoop et oplagt valg.


Weekend i Bruxelles: 2 dage på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 609 kr.

 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Fly

Fly fra København:

Weekend i Bruxelles

Prisen for flybilletterne er 146 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

På Momondo kan du lige nu finde ekstremt billige flybilletter til Belgiens fantastiske hovedstad Bruxelles. Ovenstående eksempel er fra d. 14.-16. december, men du kan finde billige billetter fra slutningen af november og helt frem til februar 2019 – også i weekender! Prisen ligger på mellem 180-230 kr. hvis du vil afsted henover en weekend. Hvis du har mulighed for at rejse i hverdage, kan du finde enkeltbilletter fra kun 89 kr. og der er mange af dem! Herunder er en oversigt over andre rejsedatoer, hvor du rejser over en weekend og kan komme afsted for UNDER 200 kr. 

Andre rejsedatoer:

Hotel

First Euroflat Hotel

I Bruxelles har jeg fundet et tilbud på det 4* stjernede First Euroflat Hotel, som ligger centralt i byen. Her får du et super fint hotel, som blandt andet har en restaurant/bar, hvor der er mulighed for tilkøb af morgenmad. Desuden er der gratis wifi. 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 3,5 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed og dets moderne stil. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 926 kr, hvilket svarer til 463 kr. pr. person.

Se hoteltilbud her:

Du kan finde mange forskellige hoteller i Bruxelles. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Bruxelles

    Klik på billedet for at forstørre
Billetter

Vil du undgå at stå i en lang og langsom billetkø til byens seværdigheder? Jeg anbefaler at du booker billetterne inden afrejsen. Her er en oversigt:

Transport

Du lander i Charleroi Lufthavn som ligger et stykke fra Bruxelles.

Bus:
Herfra kan du tage Brussels City Shuttle ind til centrum af Bruxelles for cirka 100 kr. Læs mere her: Brussels City Shuttle

Taxa:
Det koster cirka 60 euro at tage en taxa, hvilket svarer til 450 kr.

Opsummering

Opsummering: Forlænget weekend i Bruxelles
→ d. 14 – 16 december
→ Fly fra København til Bruxelles med Ryanair
→ 2 nætter på 4* First Euroflat Hotel

Pris pr. person:
Fly: 146 kr.
Hotel: 463 kr.
Samlet: 609 kr.

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk