Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular
Dagens scoop

Dagens scoop går til Belgien og “Europas hovedstad”, Bruxelles. Byen byder på alt fra smukke parker, gourmetmad, utallige muséer og selvfølgelig shopping. Bruxelles er Europas politiske hovedstad og det er værd at besøge Europa-Parlamentet og Parlamentskvarteret. Når sulten melder sig, er Belgien heldigvis kendt for både pommes frites og chokolade, og derudover er den belgiske øl altid et hit, og hvis du er fan af øl, kan du tage et smut forbi Cantillon bryggeriet og udvide din øl-viden. Shoppingmuligheder er der også nok af og modedistriktet Rue Densaert bestemt at besøg værd. Her finder du både fede designerbutikker og hippe caféer. Trænger du til en forlænget weekend i en Europas storbyer, så er Bruxelles et oplagt valg.


Forlænget weekend i Bruxelles: 3 dage på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 939 kr.

 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Fly

Fly fra København:

Bruxelles

Prisen for flybilletterne er 204 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

Andre rejsedatoer:

På Skyscanner kan du lige nu finde ekstremt billige flybilletter til Belgien hovedstad Bruxelles. Ovenstående eksempel er fra d.8 november til d. 11 november, men du kan finde billige billetter fra september og helt frem til jul – også i weekender og efterårsferien! Prisen ligger på mellem 200-300 kr. hvis du vil afsted henover en weekend. Hvis du har mulighed for at rejse i hverdage, kan du finde enkeltbilletter fra kun 79 kr.  

Her kommer eksempler på andre billige rejsedatoer, hvor du kan komme afsted i en forlænget weekend – fra enten torsdag – søndag eller fredag-mandag:

Andre rejsedatoer:

Hotel

EasyHotel Brussels City Centre

I Bruxelles har jeg fundet et tilbud på det 3* stjernede EasyHotel Brussels City Centre, som er en del af en international kæde af budgethoteller. Her får du fint og rent hotel, med en central beliggenhed. Hotellet har ikke det store udvalg af faciliteter, men du har selvfølgelig gratis wifi på hotelværelset. 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed og dets moderne stil. Som en af gæsterne skriver, så kan du forvente et godt, enkelt hotel – uden dikkedarer. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 1470 kr, hvilket svarer til 735 kr. pr. person.

Se hoteltilbud her:

Du kan finde mange forskellige hoteller i Bruxelles. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Bruxelles

    Klik på billedet for at forstørre
Billetter

Vil du undgå at stå i en lang og langsom billetkø til byens seværdigheder? Jeg anbefaler at du booker billetterne inden afrejsen. Her er en oversigt:

Transport

Transport:
Du lander i Charleroi Lufthavn som ligger et stykke fra Bruxelles.

Bus:
Herfra kan du tage Brussels City Shuttle ind til centrum af Bruxelles for cirka 100 kr. Læs mere her: Brussels City Shuttle

Taxa:
Det koster cirka 60 euro at tage en taxa, hvilket svarer til 450 kr.

Opsummering

Opsummering: Forlænget weekend i Bruxelles
→ d. 8 – 11 november
→ Fly fra København til Bruxelles med Ryanair
→ 3 nætter på 3 stjernet EasyHotel Brussels City Centre

Pris pr. person:
Fly: 204 kr.
Hotel: 735 kr.
Samlet: 939 kr.

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk