Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Har du altid drømt om at se FC Barcelona spille på det ikoniske Camp Nou, med plads til knap 100.000 mennesker, eller har du måske allerede været der og gerne vil opleve det hele igen? Nu har du muligheden for at se FC Barcelona spille imod det engelske mesterhold Chelsea, i Champions League og til en virkelig god pris! Oplev Messi, Suarez og de andre stjerner på Camp Nou, når de skal forsøge at kæmpe sig videre i Champions League, mod et Chelsea hold, som ikke har tænkt sig at overgive sig frivilligt! Med dette tilbud har du endda mulighed for både at opleve Barcelonas mange seværdigheder, shoppe lidt og overvære en verdensklasse fodboldkamp. Byens seværdigheder er mange, men mest kendt er nok kirken La Sagrada Familia, som har været under opbygning siden 1882 og  endnu ikke er færdig. Shoppingmuligheder er der også nok af i byen, hvor du blandt andet finder små lokale markeder, designerbutikker og store shoppingcentre. Hvad venter du på? Champions League i Barcelona, kan det blive større?

Fly

Flybilletterne jeg har fundet på Momondo er fra København og direkte til Barcelona med Vueling. Afrejse fra København er d. 13 marts kl.  17.15  og du er fremme i Barcelona kl. 20.05, flyrejsen tager cirka 2 timer og 50 minutter. Hjemrejsen er d. 15 marts  kl. 07.40 og du er tilbage i København kl. 10.50.

Prisen for flybilletterne er 446 kr. 

Bestil flybilletter her:

Champions League

Hotel

Hotellet jeg har fundet er 4 stjernet og det hedder Hotel Abbot (7,4 ud af 10 på Tripadvisor). Hotellet har super beliggenhed, både i forhold til byens seværdigheder, men også til Camp Nou, som ligger blot 4 km. væk. Du kan gå til det meste og ellers så ligger der en metrostation i kort afstand fra hotellet. På hotellet er der gratis wifi og mulighed for tilkøb af morgenmad.  Prisen for 2 nætter er 485 kr. pr. person for et dobbeltværelse.

    Klik på billedet for at forstørre
Billetter

Kampen spilles d. 14 marts kl. 20.25 og kampbilletterne kan købes hos ARTE Udland, hvor de koster 1566 kr. stykket. Du finder billetterne her: køb billetter

Bestil billetter her:

Champions League

Transport

Transport-kort:
Jeg anbefaler at du køber et Barcelona Transport Pass, som giver dig ubegrænset transport med den kollektive trafik i Barcelona ( Busser, metro, Letbane og sporvogn). Du kan vælge mellem 3, 4 eller 5 dags-kort, så jeg anbefaler at du køber et 3-dagskort til denne tur. Kortet gælder også til regionaltoget  Rodalies de Catalunya, som kan transportere dig til og fra lufthavnen. Kortet kan afhentes i ankomsthallen når du ankommer til Barcelona, men det kan du læse mere om her: Bestil Transport Pass. 

Prisen for et 3-dagskort er på 182 kr.

Bestil her:

Opsummering

Opsummering: FC Barcelona – Chelsea i Champions League
→ d. 13 marts til d. 15 marts
→ Fly fra København til Barcelona med Vueling
→ 2 nætter på 4 stjernet Hotel Abbot 
→ Kampbillet

Pris pr. person:
Fly: 446 kr.
Hotel: 485 kr.
Kampbillet: 1566 kr.
Samlet: 2497 kr.

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk