Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Hvad siger du til at opleve Tottenham – Juventus i Champions League? Vi giver dig nu mulighed for at opleve braget i London, til en virkelig billig pris! Oplev Eriksen og Co. når Tottenham skal forsøge at spille sig videre i verdens største klubturnering. På hjemmebane tager de imod et stjernespækket italiensk mandskab, med blandt andet legenden Buffon og stjernespilleren Dybala, som med garanti, vil gøre alt for at tage ødelægge Tottenhams drømme om et Champions League trofæ. Uanset om du er fan af Tottenham eller Juventus, eller måske bare elsker en god fodboldkamp, så er du garanteret en fantastisk oplevelse. Du får mulighed for at opleve en topkamp på det legendariske Wembley Stadium, som højst sandsynligt er fyldt op til kampen, hvilket vil sige at der er 90.000 mennesker på plads. Scoopet er sat sådan sådan at du kun har én overnatning i London, så det er hurtigt over og hurtigt hjem, men du får en vild oplevelse med i kufferten på hjemrejsen. Hvad venter du på?

Fly

Der er mulighed for at flyve både fra både Billund og København, det er dog billigst fra København.

Fly fra København:

Flybilletterne jeg har fundet på Momondo og der er afrejse fra København er d. 7/3 kl. 07.20 og du er fremme i London 08.20 lokal tid, flyrejsen tager cirka 2 timer. Hjemrejsen er d. 8/3 kl. 19.25 og du er tilbage i København kl. 22.25. Prisen for flybilletterne er på 217 kr. pr. person.

Bestil flybilletterne her:

Tottenham - Juventus

Fly fra Billund:

Afrejse fra Billund er d. 7/3 kl. 10.40 og du er fremme i London 11.25 lokal tid, flyrejsen tager cirka 1 time og 45 minutter. Hjemrejsen er d. 8/3 kl. 07.40 og du er tilbage i Billund kl. 10.15. Prisen for flybilletterne er på 323 kr. pr. person.

Bestil flybilletterne her:

Tottenham - Juventus

Hotel

Jeg har fundet er et fint 3 stjernet hotel som hedder Rose Park Hotel  (6,4 ud af 10 på Tripadvisor). Hotellet ligger et par kilometer fra centrum, men metroen ligger 2 minutters gang fra hotellet, hvilket gør det nemt at komme rundt. Prisen for 1 nat er 363 kr. pr. person for et dobbeltværelse.

Tottenham - Juventus

Billetter

Kampen spilles d. 7 marts kl. 19.45 lokal tid (20.45 dansk tid) og kampbilletterne kan købes hos ARTE Udland og de koster fra 2313 kr. stykket. Du finder billetterne her: køb billetter

Tottenham - Juventus

Tottenham - Juventus

Transport

Transport fra Stansted Lufthavn og til London:
Når man flyver med Ryanair til London, så lander man i Stansted Lufthavn, som ligger et godt stykke udenfor London. Du kan således tage enten tog eller bus.

Tog:
Du har mulighed for at tage et tog direkte fra lufthavnen og ind til det centrale London, turen tager cirka 45 minutter. Det hedder Standsted Express og toget kører hvert 15 minut og en “åben retur” billet koster cirka 300 kr. Du kan bestille billetter til toget HER

Bus:
En anden mulighed er at tage bussen og her er der mulighed for at finde billetter til en pris på omkring 70-100 kr.

Generel transport i London – Oyster Card:
Oyster Card er din bedste ven, når du skal transportere dig rundt i London, enten via metro, bus og London Overground. Kortet er billigere end enkeltbilletter eller Travelcard og det er nemt at tanke op, sådan at du ikke løber tør. En anden fordel er at kortet aldrig udløber og du kan i princippet dele det med andre, så længe der er penge på. Du kan læse mere om Oyster Card og bestille det her: Køb Oyster Card

Opsummering

Opsummering: Tottenham – Juventus i Champions League
→ d. 7 marts til d. 8 marts
→ Fly fra København til London med Ryanair
→ 1 nat på 3 stjernet Rose Park Hotel 
→ Kampbillet

Pris pr. person:
Fly: 217 kr.
Hotel: 363 kr.
Kampbillet: 2313
Samlet: 2893 kr.

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk