Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Har du planer henover påsken? Ellers kan en tur til Caribiens varme måske være noget for dig! Dagens scoop er en vaske ægte drømmerejse til Caribien, nærmere bestemt Den Dominikanske Republik – og så endda i højsæsonen! Ja den er god nok. Tag med til Den Dominikanske Republik, hvor du finder kilometerlange, hvide sandstrande og ægte caribisk stemning. Temperaturen på dette tidspunkt ligger på omkring 29-30 grader og vandtemperaturen sniger sig ikke under 25 grader! Oplev lokalbefolkningsens charme og venlige sind og måske er du frisk på et på dansetimer på den lokale bar? Oplev de små kolonibyer eller tag på en tur i junglen og oplev et udvalg af Caribiens smukke dyre- og planteliv. Trænger du til lidt sol og varme og har du altid drømt om at opleve Caribiens paradisstrande, så er dette scoop lige noget for dig! Men skynd dig – for det er virkelig billigt.

Fly

Flybilletterne har jeg i dag fundet hos Momondo. De er fra Billund og direkte til Punta Cana i Den Dominikanske Republik. Afrejse fra Billund er d. 19 marts kl. 09.00 og du er fremme i Punta Cana kl. 14.20 (lokal tid). Flyrejsen tager cirka 10 timer og 20 minutter. Hjemrejsen er d. 2 april kl. 15.20 og du er tilbage i Billund kl. 06.50. Prisen for flybilletter er 2298 kr. pr. person.

Den Dominikanske Republik

OBS: Når man flyver med TUI er der kun 5 kg. håndbagage inkluderet i prisen. Ønsker du mere end håndbagage, så er prisen for 15 kg. bagage 400 kr. pr. person, som skal ligges oveni.

Hotel

I Den Dominikanske Republik skal du selvfølgelig bo på et hyggeligt hotel, med ægte “Caribisk stemning”. Jeg har derfor fundet et godt 3 stjernet hotel som hedder The MT Hotel (7,6 ud af 10 på Tripadvisor). Hotellet ligger tæt på stranden og der er blandt andet udendørs pool, restaurant og poolbar, og gratis wifi. Der medfølger desuden kontinental morgenmad i prisen! Prisen for 14 nætter i et dobbeltværelse er 5883 kr, hvilket svarer til 2942 kr. pr. person.

Book hotel her

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Hotellet ligger cirka 20 km. fra lufthavnen.

Lejebil:
Jeg vil klart anbefale dig at leje en bil til denne rejse. Med en bil får du mulighed for at komme rundt og opleve den fantastiske ø på egen hånd. Find uberørte paradisstrande eller tag på udflugt i junglen, med en lejebil bestemmer du selv.  Du kan få en lejebil for cirka 2021 kr, hvilket svarer til 1011 kr. pr. person, hvis I rejser to personer.

Book lejebil her

Den Dominikanske Republik

Taxa:
En taxa fra lufthavnen og til hotellet koster omkring 30-40 dollars, som svarer til cirka 180-250 kr.

Opsummering

Opsummering: 15 dage i Den Dominikanske Republik
→ d. 19 marts til d. 2 april
→ Fly fra Billund til Den Dominikanske Republik med TUI
→ 14 nætter på 3* The MT Hotel.
→ Kontinental morgenmad

Pris pr. person:
Fly: 2298 kr.
Hotel: 2942 kr.
Samlet: 5240 kr.

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk