Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Er Maldiverne også på din top-3 over drømmedestinationer? Dagens scoop er et af de vildeste nogensinde – og giver selv folk på SU mulighed for at realisere dine drømme om en tur til ø-paradiset! Ø-riget i Det Indiske Ocean er lige så fantastisk som man forestiller sig; luksus, palmer, hvide sandstrande, blå laguner og høje temperaturer. Smid skoene, mærk sandet, læn dig tilbage og nyd forkælelse og luksus taget til den næste level. Jeg har fundet billige flybilletter i det meste af efteråret og et godt tilbud på et lækkert 4* hotel, som ligger direkte på stranden. Find dit snorkelgear og badetøj frem og rejs mod paradis!


Drømmerejse til Maldiverne: 11 dage på 4* strandhotel inkl. morgenmad og fly
Samlet pris: 7003 kr.

 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Fly

Fly fra København:

Maldiverne

Prisen for flybilletterne er på 4609 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

Flybilletterne til dette scoop har jeg fundet på Travelmarket og der er mange af dem! Priserne er skruet helt i bund – og de forslag jeg har fundet frem, er ALLE kun med maks 1 mellemlandning. Ovenstående eksempel er fra d. 27 september til d. 8 oktober, hvor du flyver med Turkish Airlines (20 kg. bagage inkluderet) og du har en kort mellemlandning i Istanbul på vejen. 

Du kan finde disse billige flybilletter til Maldiverne i det meste af efteråret. Du flyver med nogle af de bedste flyselskaber i verden, blandt andet Qatar Airlines og Emirates, men også Turkish Airlines (som jeg har brugt i ovenstående eksempel). Her er en oversigt over datoer, hvor du kan finde flybilletter til mellem 4500-5000 kr. med de førnævnte selskaber:

Andre rejsedatoer:

Hotel

Der er et utal af lækre hoteller på Maldiverne. Du har garanteret ser videoer, hvor folk bor på store villaer i vandet med egen pool og andre luksuriøse faciliteter. Men som du sikkert kan regne ud, så ligge prisniveauet på disse luksushoteller en del over det jeg plejer at anbefale her på siden. Sidder du nu og spørger dig selv “hvor meget kan det koste?”, så vil jeg her give dig et eksempel. Du kan opgradere fra det lækre 4* hotel jeg anbefaler herunder og op til det 5* Gili Lankanfushi Maldives, hvor du netop bor i villaer, som står på pæle i turkisblå vand. Prisen for 10 nætter er knap 182.000 kr., billigt ikke? Du kan se hotellet her: Gili Lankanfushi Maldives

Hvis at du synes 182.000 kr. er lige i overkanten for 10 nætter, kan du se et mere prisvenligt (men stadig lækkert) forslag herunder:

Kaani Beach Hotel:

Du blev lovet en drømmerejse til Maldiverne, så hotellet skal selvfølgelig også være i orden. Du skal derfor bo på det 4-stjernede Kaani Beach Hotel, som ligger direkte ud til den smukkeste strand. På hotellet finder du både en restaurant, hvor din medfølgende morgenmad bliver serveret og en fin tagterrasse. Rejser du med børn, så har hotellet desuden en børneklub.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?

På TripAdvisor får hotellet ros, og er vurderet til hele 4,5 ud af 5. Gæsterne er specielt imponeret over beliggenheden direkte ned til den smukke strand. Hotellet er desuden forholdsvis nyt og flere af gæsterne påpeger en god renlighed og service Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 10 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 4788 kr. hvilket svarer til 2394 kr. pr. person.

OBS: den pris du bliver mødt af når du klikker på knappen herunder og kommer ind på Skyscanner vil være en del højere end den jeg har skrevet her – men klikker du videre ind på enten Booking.com eller Hotels.com får du ovenstående pris.

Se hoteltilbud her:

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Maldiverne er et stort ø-rige og det hotel vi bruger i dette eksempel er placeret på øen Maafushi, som ligger knap 27 km. fra lufthavnen i Malé. Vi anbefaler derfor følgende transportmuligheder:

Båd:
Man kan også tage en speedbåd direkte fra lufthavnen til Maafushi. Denne tur tager 45 minutter og koster 20 USD. Du kan læse mere om dette her: Guide til transport

Hotellet transportservice:
Hotellet har også egen transportservice fra Malé lufthavnen. Prisen for denne service er:

Lufthavnstransport tilbydes mod et ekstra gebyr på USD 178.00 pr. køretøj (for en enkelt), hvilket svarer til cirka 1100 kr.
Lufthavnstransport for børn i alderen 12 til 15 koster USD 20.00 (for en enkelt), hvilket svarer til cirka 124 kr.

Bemærk at hvis du ønsker at benytte dig af denne service, skal du kontakte hotellet via telefon senest 48 timer før ankomst. Du finder nummeret i din reservationsbekræftelse.

Opsummering

Opsummering: Drømmerejse til Maldiverne
→ d. 27 september til d. 8 oktober
→ Fly fra København
→ 10 nætter på 4* stjernet Kaani Beach Hotel
→ Morgenmad

Pris pr. person:
Fly: 4609  kr.
Hotel: 2394 kr.
Samlet: 7003 kr.

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk