Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Er Maldiverne også på din top-3 over drømmedestinationer? Dagens scoop er et af de vildeste nogensinde – og giver selv folk på SU mulighed for at realisere dine drømme om en tur til ø-paradiset! Ø-riget i Det Indiske Ocean er lige så fantastisk som man forestiller sig; luksus, palmer, hvide sandstrande, blå laguner og høje temperaturer. Smid skoene, mærk sandet, læn dig tilbage og nyd forkælelse og luksus taget til den næste level. Med dagens scoop rejser du med verdens bedste flyselskab og bor lige midt på stranden på et lækkert hotel. Find dit snorkelgear og badetøj frem og rejs mod paradis!


Drømmerejse til Maldiverne: 11 dage på 4* strandhotel inkl. morgenmad og fly
Samlet pris: 7283 kr.

 

Se flytilbud     

Se hoteltilbud

Fly

Fly fra København:

 

Maldiverne

Prisen for flybilletterne er på 4536 kr. pr. person.

Find flybilletter her:

Jeg har fundet flybilletterne på Travelmarket og de er med Qatar Airways, som i 2017 blev kåret til verdens bedste flyselskab. I dette eksempel er rejseperioden fra d. 1 november til d. 12 november, men der findes mange forskellige afrejsedatoer, som jeg vil komme ind på senere i dette tilbud.

Andre rejsedatoer:
På Travelmarket kan du lige nu finde billige flybilletter til Maldiverne, på mange forskellige datoer. Du kan finde disse billetter med både Qatar Airways (som bruges i ovenstående eksempel), men også med Emirates og Air India (billigste billetter, men med lange rejsetider) Herunder er en oversigt over billetter til 4500 – 5000 kr, men du kan finde mange flere datoer med både kortere eller længere rejsetid, hvis du ønsker dette.

Hotel

Kaani Beach Hotel:

Du blev lovet en drømmerejse til Maldiverne, så hotellet skal selvfølgelig også være i orden. Du skal derfor bo på det 4-stjernede Kaani Beach Hotel, som ligger direkte ud til den smukkeste strand. På hotellet finder du både en restaurant, hvor din medfølgende morgenmad bliver serveret og en fin tagterrasse. Rejser du med børn, så har hotellet desuden en børneklub.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?

På TripAdvisor får hotellet ros, og er vurderet til hele 4,5 ud af 5. Gæsterne er specielt imponeret over beliggenheden direkte ned til den smukke strand. Hotellet er desuden forholdsvis nyt og flere af gæsterne påpeger en god renlighed og service Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 10 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 5493 kr. hvilket svarer til 2747 kr. pr. person.

Find hotel her:            

Du kan finde mange forskellige hoteller på Maldiverne. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller på Maldiverne

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Maldiverne er et stort ø-rige og det hotel vi bruger i dette eksempel er placeret på øen Maafushi, som ligger knap 27 km. fra lufthavnen i Malé. Vi anbefaler derfor følgende transportmuligheder:

Båd:
Man kan også tage en speedbåd direkte fra lufthavnen til Maafushi. Denne tur tager 45 minutter og koster 20 USD. Du kan læse mere om dette her: Guide til transport

Hotellet transportservice:
Hotellet har også egen transportservice fra Malé lufthavnen. Prisen for denne service er:

Lufthavnstransport tilbydes mod et ekstra gebyr på USD 178.00 pr. køretøj (for en enkelt), hvilket svarer til cirka 1100 kr.
Lufthavnstransport for børn i alderen 12 til 15 koster USD 20.00 (for en enkelt), hvilket svarer til cirka 124 kr.

Bemærk at hvis du ønsker at benytte dig af denne service, skal du kontakte hotellet via telefon senest 48 timer før ankomst. Du finder nummeret i din reservationsbekræftelse.

Opsummering

Opsummering: Drømmerejse til Maldiverne
→ d. 1 november til d. 12 november.
→ Fly fra København med Qatar Airways
→ 10 nætter på 4* stjernet Kaani Beach Hotel
→ Morgenmad

Pris pr. person:
Fly: 4536  kr.
Hotel: 2747 kr.
Samlet: 7283 kr.

Find flybilletter her:

Find hotel her:            

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk