Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Det er mandag, sneen vælter ned og temperaturen ligger under frysepunktet – men bare rolig, jeg ved hvad du trænger til. Dagens scoop er nemlig en drømmerejse til Thailand i efteråret. I november har jeg fundet et virkelig godt tilbud på DIREKTE flybilletter til Phuket og det skal selvfølgelig udnyttes, inden at de forsvinder igen! Temperaturen i Phuket ligger på dette tidspunkt på omkring 29-30 grader og nu tænker du måske at du kan blive kølet ned ved at tage en dukkert på stranden, men det kan du godt glemme alt om – vandtemperaturen ligger også på 29 grader! Er du klar til sol, varme (og varmt badevand) og den fantastiske thailandske kultur? Så læs med her!

Fly

Flybilletter fra København

Flybilletterne har jeg i dag fundet hos Momondo og de går DIREKTE til Phukets paradisstrande i Thailand! Du flyver med TUI og afrejse fra København er d. 9 november kl. 11.55 og du er fremme i Phuket kl. 05.10 (lokal tid). Flyrejsen tager cirka 11 timer og 15 minutter. Hjemrejsen er d. 24 november kl. 08.00 og du er tilbage i København kl. 14.25. Prisen for flybilletter er 3698 kr. pr. person.

Book fly her

Drømmerejse til Thailand

Andre rejsedatoer:
Det er desværre begrænset med “andre afrejsedatoer” til dette scoop, hvor du flyver direkte. Jeg har dog fundet en lignende afgang fra d. 2 november til d. 17 november, som koster knap 4000 kr. Den kan du se mere til ved at trykke her: Læs mere

Hotel

Nu tænker du måske at prisen for dette scoop, er ensbetydende med at du skal bo på et “snusket” hostel i Phuket – men så kan du godt tro om igen! Du skal nemlig bo på et lækkert 4 stjernet hotel. Hotellet hedder Bauman Residence og det bliver rost af af gæsterne på Tripadvisor (7,6 ud af 10). Hotellet ligger tæt på den smukke strand, faktisk kun 10 minutters gang. Du kan se mere til placeringen via kortet herunder. Du kommer desuden ikke til at kede dig på hotellet, her er nemlig hele både udendørs pool, fitnessfaciliteter, restauranter/bar og meget mere! Der er ikke morgenmad inkluderet i denne pris, men det kan du tilkøbe når du booker. Prisen for 14 nætter i et dobbeltværelse er 3819 kr, hvilket svarer til 1910 kr. pr. person.

Book hotel her

Der er en masse forskellige hoteller i Phuket, så hvis du vil se en oversigt over hoteller, kan du klikke her: Se flere hoteller

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Hotellet ligger cirka 40 minutters kørsel fra hotellet. Jeg vil dog anbefale dig at tage en taxa frem og tilbage, da en sådan tur ikke koster mere end 500-700 Baht, som svarer til 100-140 kr.

Opsummering

Opsummering: 14 dage i Phuket
→ d. 9 november til d. 24 november
→ Direkte fly fra København til Phuket med TUI
→ 14 nætter på 4* Bauman Residence

Pris pr. person:
Fly: 3698 kr.
Hotel: 1910 kr.
Samlet: 5608 kr.

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk