Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Dagens scoop er vildt – og du skal nok ikke overveje det i al for lang tid! Turen går til Falkenberg Strandbad i Sverige, som er kåret til Europas bedste og mest luksuriøse sparesort i 2017. I Falkenberg Strandbad kan du virkelig genfinde roen og slappe af i nogle helt fantastiske omgivelser. Med en placering direkte ud til Kattegat og alt hvad et spa-resort skal indeholde, så er hotellet oplagt til nogle afslappende dage. Under opholdet har du mulighed for at slappe af i hotellets champagne-pool, saunaen med havudsigt eller et af hotellets mange andre spatilbud. Listen er så lang, at der ikke er plads til at nævne det hele her, men du kan finde en oversigt længere nede. Falkenberg Strandbad er en overset perle i Sverige, som du nu får mulighed for at opleve til en helt unik pris! Fik jeg nævnt at morgenmad også er inkluderet i prisen på de 349 kr.? Skynd dig afsted!

Detaljer

Hos Travelbird har jeg fundet et vildt tilbud på et spaophold på Falkenberg Strandbad, som er kåret som Europas mest luksuriøse spa-resort! Falkenberg Strandbad ligger med direkte udsigt over Kattegat og her er alt hvad et spa-resort skal indeholde og mere til! Her er en oversigt over nogle af faciliteterne:

  • En champagne-pool. Badet vil forkæle jer med en vandtemperatur på 36 grader og champagnelignende bobler!
  • En indendørs swimmingpool med havudsigt. Fra poolens rolige vand vil I have en fantastisk udsigt over Skrea-strand og de rullende bølger fra Kattegat.
  • Et 40 m² orangeri. Mellem champagne-poolen og den udendørs swimmingpool ligger orangeriet, hvor I vil føle jer helt tæt på naturen.
  • En sauna med havudsigt. Lad huden blive renset for toksiner og få ny energi i saunaen, mens I nyder den skønne udsigt over havet.
  • En afslapningsstue med pejs. Lad bare tankerne flyve væk, mens I lytter til den knitrende ild fra pejsen. Lad det være den perfekte afslutning på dagen eller kom herind, når I bare vil have et stille øjeblik for jer selv.
  • I spaområdet har I også mulighed for at købe lækre drinks i baren eller mad fra restauranten, som I kan nyde i de stilfulde loungeområder omkring den indendørs og udendørs swimmingpool.

Du kan vælge mellem  2, 3 eller 4 dage på det luksuriøse strandbad og der medfølger desuden morgenmad i prisen.

Prisen er fra 349 kr. pr. person (baseret på 2 personer) og derudover kommer der et bookinggegyr på 150 kr. pr. booking.

Dette er inkluderet i prisen:

  • Falkenberg Strandbad: 1, 2 eller 3 overnatninger, med morgenmad
  • Adgang til spaområdet Klitterbadet
  • Adgang til Falkenberg Strandbads spaområde

Bestil her: 

Falkenberg Strandbad

Ledige datoer:
Der er ledige datoer i både december, januar, februar og marts. Hvilke datoer der er ledige, afhænger af om du ønsker 1, 2 eller 3 overnatninger. På Travelbirds hjemmeside, kan du finde en komplet oversigt over hvilke datoer der er ledige. Her er en oversigt over ledige datoer i januar og februar (med 1 overnatning)

Falkenberg Strandbad

Video fra Falkenberg Strandbad

Transport

Falkenberg Strandbad ligger lidt udenfor Falkenberg på Sverige vestkyst. Fra Gøteborg til Falkenberg er der cirka 100 km.

Transport fra Sjælland:
Fra Sjælland er der mulighed for at tage Øresundsbroen og køre op langs den svenske vestkyst. Der er cirka 200 km. og turen tager knap 2 timer og 30 minutter.

Transport fra Jylland:

Kommer du fra Jylland, kan du både tage turen over Øresund og videre op af den svenske vestkyst i bil, eller du kan sejle fra Frederikshavn og til Gøteborg. Vælger du køreturen, så er der cirka 430 km. fra Fredericia og turen tager knap 4 timer og 30 minutter.

Hotellet ligger cirka 100 km fra Gøteborg, så der er også mulighed for at sejle fra Frederikshavn – Gøteborg, og køre resten af vejen. En færgebillet (inkl. bil) koster fra omkring 900-1000 kr og kan købes hos Stena Line her: Køb færgebillet

Opsummering

Opsummering: Falkenberg – Europas mest luksuriøse spa
→ Ledige datoer i januar og februar og marts
→ 1, 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse
→ Morgenmad
→ Adgang til spa- og wellnessområde
→ Gratis parkering ved hotellet

Prisen er fra 349 kr.

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk