Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Dette Scoop tager dig med på et fantastisk eventyr i Vietnam – landet fuld af rismarker, forårsruller, scootere, smukke sandstrande og naturområder. Jeg har fundet super billige flybilletter til Ho Chi Minh og med udgangspunkt i dem, har jeg sammensat en rundrejse, som tager dig gennem Ho Chi Minh City, Da Nang og Hoi An – byer hvor du har mulighed for at kombinere storby- og badeferie. Rejseforslaget er med indlogering på lækre 4-stjernede hoteller og ALLE flybilletter. Er du klar til dit livs eventyr?

GUIDE: Få eksklusive tips og trick til hvad du skal opleve i Ho Chi Minh City. Læs guiden her: Guide til Ho Chi Minh City


Eventyr i Vietnam: 14 dages rundrejse inkl. 4* hoteller og fly
Samlet pris: 5404

 

Se flytilbud her:     

Detaljer

Fly fra København:

Eventyr i Vietnam

Prisen for flybilletterne er på 2752 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

Hos søgemaskinen Travelmarket kan du lige nu finde billige fly til Ho Chi Minh i Vietnam! Flybilletterne er fra København og du kan flyve med enten Turkish Airlines eller Qatar Airlines, og uanset hvilket af flyselskaberne du vælger, har du en mellemlandning på vejen. Ovenstående eksempel er fra d. 19. november til d. 3. december, men du kan finde andre rejsedatoer i både november og december, hvor du kan komme afsted til samme pris. Herunder har jeg fundet et par eksempler:

Andre rejsedatoer:


14-dages rundrejse i Vietnam

Her er mit bud på en 14 dages rejse i Vietnam med udgangspunkt i ovenstående eksempel på flybilletter, som er fra d. 19. november til d. 3. december. Denne rundrejse tager dig forbi Ho Chi Minh, Da Nang, Hoi An og er en kombination af storby og badeferie. Rejseplanen ser således ud:

  • 19/11: Afrejse fra Danmark til Ho Chi Minh (ankomst d. 20/11)
  • 20/11 – 24/11: Ho Chi Minh City
  • 24/11 – 27/11: Da Nang
  • 27/11 – 02/12: Hoi An
  • 02/12 – 03/12: Ho Chi Minh City
  • 03/12: Hjemrejse til Danmark.

 

HUSK at dette bare et et forslag og du kan sagtens ændre på datoer og hoteller, besøge andre byer eller lignende. Men nu kan du læne dig tilbage og lade os præsentere dig for mit EVENTYR I VIETNAM:

Ho Chi Minh City (20. november til d. 24. november)

De første fire nætter tilbringes i Ho Chi Minh City – eller Saigon, som det også kaldes. Her skal I bo på det lækre 4-stjernede hotel, Bay Hotel Ho Chi Minh, med rooftop-pool og fitnesscenter. Tag på opdagelse i storbyen, smag på de lokale specialiteter, besøg Ben Thanh markedet, Notre Dame katedralen eller Central Post Office. Er du til spa og massage, har du også rig mulighed for at blive forkælet på de mange fantastiske spasteder i byen. En time væk fra Ho Chi Minh ligger Cu Chi tunnellerne, som bestemt også er et besøg værd. Ho Chi Minh rummer lidt af de hele – og har masser af fede restauranter og barer, som man bør udforske! Efter Ho Chi Minh flyver du videre til Da Nang og du finder link til flybilletter herunder.

Prisen for 4 nætter i et dobbeltværelse er 1682 kr, hvilket svarer til 846 kr. pr. person.

Se hoteltilbud her:

Sådan kommer du til Da Nang:

Efter dine første dage i Ho Chi Minh, går turen nu videre mod Da Nang (og Hoi An, som ikke ligger langt fra Da Nang). Der er et stykke vej mellem Ho Chi Minh og Da Nang og du er derfor nødt til at flyve. Men bare rolig, indenrigsfly i Vietnam er virkelig billigt! Her er en afgang som passer med den rejseplan vi har lavet, hvor du flyver fra Ho Chi Minh til Da Nang d. 24. november og retur d. 2. december. Prisen for flybilletterne er fra 513 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

Da Nang (24. november til d. 27. november)

Bo i hjertet af Da Nang på det lækre 4-stjernede hotel Minh Toan Galaxy Hotel, med lækker pool og morgenmad inkluderet! I Da Nang får i en kombination af storby og badeferie. Byen har masser af spændende kulinariske oplevelser, historiske bygninger, natur og nogle smukke hvide sandstrande – faktisk nogle af Vietnams bedste. Gå en tur over dragebroen, nyd et måltid ved en af de mange restauranter langs stranden – mulighederne er mange i Vietnams tredjestørste by. 

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 934 kr, hvilket svarer til 467 kr. pr. person.

Se hoteltilbud her:

Sådan kommer du til Hoi An:

Her kan du enten tage en taxa eller leje en privatchauffør og bare rolig, det er ikke så dyrt som det lyder. En tur fra Da Nang til Hoi An med privatchauffør koster 10-15 dollars, som svarer til 60-100 kr. Det kan du blandt andet læse mere om her: Book privatchauffør

Hoi An (27. november til d. 2. december)

Efter et par dage i Da Nang går turen videre til Hoi An, som ligger kun 30 minutters kørsel fra Da Nang (transportguiden komme længere nede). Her skal i bo langs floden (og ikke langt fra stranden) på det lækre 4-stjernede Hoi An Garden Palace & Spa. Man får lyst til at bruge samtlige dage på det lækre resort, men må ikke snyde sig selv for, at opleve den fantastiske og autentiske by. Der er masser af lækre og hyggelige spisesteder, kunst og gallerier, markeder og liv i gaderne. Omkring byen er der masser af smuk natur, så tag en cykeltur eller hvis du tør; en scootertur, og udforsk området. Og nyd de lækre hvide sandstrande. Nu går turen tilbage til Da Nang og lufthavnen, hvor efter du flyver tilbage til Ho Chi Minh. 

Prisen for 5 nætter i et dobbeltværelse er 1246 kr, hvilket svarer til 623 kr. pr. person.

Se hoteltilbud her:

Eventyr i Vietnam

Ho Chi Minh (2. december til d. 3. december)

Slut turen hvor du startede: i Ho Chi Minh City på Bay Hotel Ho Chi Minh, inden rejsen retur mod Danmark. Slap af i poolområdet og sug den sidste sol eller gør dine sidste opdagelser og indkøb i den pulserende storby.

Prisen for 1 nat i et dobbeltværelse er 403 kr, hvilket svarer til 202 kr. pr. person.

Se hoteltilbud her:


Skal vi planlægge din rejse? Bestil Et Personligt Scoop

Jeg har selv rejst rundt i Vietnam og ved, hvad der er værd at opleve og besøge. Er du typen som gerne vil have en skræddersyet rejseplan, så kan jeg sammensætte det for dig. Det kan du læse meget mere om her: Dit Personlige Scoop. 

Værd at vide

Pas og visum:
Vietnam er visumfrit i op til 15 dage. Dette kræver dog at du har et pas som er gyldigt i minimum 6 måneder fra din indrejsedato og at du desuden har en returbillet (eller anden dokumentation) for at du forlader landet igen efter 15 dage.

Ønsker du at opholde dig i Vietnam i længere end 15 dage, så kan du ansøge om et E-visa som har en varighed på op til 30 dage. Det kan du gøre via dette link: https://www.immigration.gov.vn

Du kan læse meget mere om pas og visum i Vietnam, på udenrigsministeriets side, som du finder her: Pas og visum i Vietnam 

Vaccinationer:
Her kan du bruge hjemmesiden Sikkervacination til at undersøge hvilke vaccinationer du skal have – eller spørg din læge til råds og find ud af, om det er nødvendigt med vacciner – og hvilket vaccinationer du i så fald behøver.

Opsummering

Opsummering: 14-dages rundrejse i Vietnam
→ d. 19. november til d. 03. december
→ Fly t/r fra København til Ho Chi Minh (Turkish Airlines – inkl. 23 kg. bagage!)
→ Fly t/r fra Ho Chi Minh til Da Nang
→ 4 stjernede hoteller i Ho Chi Minh, Da Nang og Hoi An

Pris pr. person:
ALLE flybilletter:  3266 kr.
ALLE hoteller: 2138 kr.

Samlet pris pr. person: 5404 kr.

Se flytilbud her:     

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk