Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Oplev eventyrlige Bali

Vi kan ikke få armene ned af bare begejstring! Dagens scoop går til det indonesiske paradis, Bali. Drømmer du om, at besøge den populære ø? Bestil allerede i dag og få 2 ugers ferie på Bali på et 4* hotel til priser fra 5.125 kr.

Alt hvad hjertet begærer
Bali har det hele; nogle af verdens bedste surfing-spots, en frodig grøn natur med smukke rismarker, fascinerende templer, smukke hvide sandstrande, et meget venligt og gæstfrit folkefærd og en temperatur på omkring 30 grader om dagen og 25 grader om natten. Top 5 favorit oplevelser på Bali? Læs vores indlæg her: Top 5 oplevelser på Bali

Thai Airways fejrer fødselsdag
Udsalget er en del af Thai Airways 58-års fødselsdag. Flybilletterne er derfor kun tilgængelig i en begrænset periode – så hvis du vil sikre dig nogle ultra-billigeflybilletter, er det nu du skal slå til!

Er du også fristet af alle de lækre Bali-billeder der pryder de sociale medier? Nu har du muligheden for at tage dine egne!

Fly

Til dette scoop kan du flyve fra København. Hvis du er på udkig efter rejser med fly fra enten Aalborg eller Billund, kan du trykke her: Rejser med fly fra Aalborg, og Rejser med fly fra Billund.

Fly fra København:

Flybilletterne har jeg fundet på Skyscanner og de er fra København og til Bali med Thai Airways. Afrejse fra København er tirsdag d. 11 september kl. 14.25 og du er fremme på Bali 13.50 lokal tid (den efterfølgende dag). Flyrejsen tager cirka 18 timer og 30 minutter. Du har dog en mellemlanding i Bangkok på vejen, hvor du har knap 3 timer til at strække benene. Hjemrejsen er tirsdag d. 25 september kl. 16.55 og du er tilbage i København kl. 07.40. Der er ligeledes en mellemlanding i Bangkok på hjemrejsen. Prisen for flybilletterne er på 3793 kr. pr. person.

Find flybilletter her:

Bali

Andre rejsedatoer:
Thai Airways fylder som sagt 58 år og det fejrer de med et vildt udsalg på flybilletter! Billetterne skal bestilles inden d. 15 maj og rejseperioden er fra d. 20 april til d. 30 september, dog er perioden 22-23 juni og 29 juni til d. 8 juli ikke med i udsalget.

Jeg har selvfølgelig været i gang med at finde de BILLIGSTE billetter til Bali frem til dig. Normalt ligger priserne på omkring 5000 kr. for flybilletterne, men takket været udsalget kan du komme afsted fra knap 3600 kr. Herunder er en oversigt over datoer, hvor du kan komme afsted for maks 4000 kr. (+/-) 

03/05 – 17/05
11/05 – 25/05
20/05 – 03/06
23/05 – 06/06
25/05 – 08/06
27/05 – 10/06
02/09 – 16/09
07/09 – 21/09

10/09 – 24/09
16/09 – 30/09

Du kan bestille billetter på ovenstående datoer ved at klikke på den dato du ønsker eller gå ind på Skyscanner  via dette link: Gå til Skyscanner. Du skal desuden være opmærksom på at prisen på hotellet kan variere, hvis du vælger en anden dato end vores eksempel.

Hotel

Bedrock Hotel:

Du skal selvfølgelig bo på et lækkert 4* hotel på denne eventyrlige rejse til Bali. Hotellet jeg har fundet hedder Bedrock Hotel   (4,0 ud af 5 på Tripadvisor) Hotellet ligger tæt på stranden og har generelt en god beliggenhed. Du kan se mere til hotellets placering på kortet herunder.

Faciliteter:
Bedrock Hotel har en lang række forskellige faciliteter. Her finder du blandt andet restaurant og poolbar, pool (og børnepool), fitness, vaskeservice, og gratis wifi. 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets placering, tæt på både strand, by og lufthavnen. Derudover bliver komforten og servicen også rost. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 13 nætter i et dobbeltværelse er 2664 kr, hvilket svarer til 1332 kr. pr. person.

Find hotel her:            

Du kan finde mange forskellige hoteller på Bali. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller på Bali

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Hotellet ligger kun 5-10 minutters kørsel fra lufthavnen, jeg anbefaler derfor at du tager en taxa (koster nærmest ingenting på Bali). Hold øje med de blå “Blue-bird” taxaer ved ankomst, da det er de mest pålidelige!

Værd at vide

Visum:
Du kan læse mere om pas- og visumreglerne via dette link: Rejser til Bali – Udenrigsministeriet

Vaccinationer:
Det er vigtigt at du tager en snak med egen læge inden afrejse omkring evt. vaccinationer. Gør dette i god tid!

Opsummering

Opsummering: 
→ d. 11 september til d. 25 september
→ Fly fra København til Bali med Thai Airways
→ 13 nætter på 4 stjernet Bedrock Hotel

Pris pr. person:
Fly: 3793 kr.
Hotel: 1332 kr.
Samlet: 5125 kr.

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk