Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Jeg kan ikke få armene ned af bare begejstring! Dette Scoop tager dig med til den indonesiske paradis ø Bali, hvor jeg netop har fundet billige flybilletter til, samt et super tilbud på et lækkert hotel! Den fantastiske ø har det hele; nogle af verdens bedste surfing-spots, en frodig grøn natur med smukke rismarker, fascinerende templer, smukke hvide sandstrande, et meget venligt og gæstfrit folkefærd. Er du også fristet af alle de lækre Bali-billeder der pryder de sociale medier? Med dette Scoop har du muligheden for at tage dine egne!

Top 5 favorit oplevelser på Bali? Læs vores indlæg her: Top 5 oplevelser på Bali


Eventyrlige Bali: 14 dage på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 5282 kr.

 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Fly

Fly fra København:

Eventyr på Bali

Prisen for flybilletterne er 4543 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

Flybilletterne til dette eventyrlige scoop til Bali har jeg fundet på søgemaskinen Travelmarket. I ovenstående eksempel, som er fra d. 9 oktober til d. 23 oktober flyver du med Qatar Airways, som i 2017 blev kåret til verdens bedste flyselskab – og prisen er inkl. 30 kg. bagage! Du har en mellemlanding i Doha på vejen, men det er kun en fordel på sådan en flyvetur, tro mig! Bemærk desuden at du først er fremme på Bali d. 20 september!

Det er dog ikke kun Qatar Airways som i øjeblikket har billige flybilletter til Bali. Du kan nemlig også finde billetter med Emirates (via Dubai) og Thai Airways (via Bangkok). Disse flyselskaber har mange forskellige afgange fra september-december og herunder har jeg fundet et udpluk af disse (der er mange flere!), hvor du kan komme afsted for priser på mellem 4400-5000 kr. 

Andre rejsedatoer:

Hotel

Natya Hotel:

Du skal selvfølgelig bo på et lækkert 3* hotel på denne eventyrlige rejse til Bali. Hotellet jeg har fundet hedder Natya Hotel og det ligger i Kuta, ikke langt fra lufthavnen. Placeringen i byen er rigtig god, da hotellet er trukket lidt tilbage fra det travle liv på byens hovedgade. Du kan dog sagtens gå til både strand og by. Hotellets faciliteter tæller blandt andet en stor pool, spa, restaurant/bar, hvor der er mulighed for tilkøb af morgenmad og meget andet!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets rolige placering, som er lidt tilbagetrukket fra det hele, men samtidig tæt på både by og strand. Derudover bliver renligheden og serviceniveauet fremhævet og mange af gæsterne og de fleste mener, at hotellet sagtens kunne være 4 stjernet. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 13 nætter i et dobbeltværelse er 1724 kr, hvilket svarer til 862 kr. pr. person.

Se hoteltilbud her:

Du kan finde mange forskellige hoteller på Bali. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller på Bali

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Hotellet ligger kun 10-15 minutters kørsel fra lufthavnen, jeg anbefaler derfor at du tager en taxa (koster nærmest ingenting på Bali). Hold øje med de blå “Blue-bird” taxaer ved ankomst, da det er de mest pålidelige!

Værd at vide

Visum:
Du kan læse mere om pas- og visumreglerne via dette link: Rejser til Bali – Udenrigsministeriet

Vaccinationer:
Her kan du bruge hjemmesiden Sikkervacination til at undersøge hvilke vaccinationer du skal have – eller spørg din læge til råds og find ud af, om det er nødvendigt en vaccine – og hvilket vaccinationer du i så fald behøver.

Opsummering

Opsummering: 
→ d. 6 oktober til d. 23 oktober
→ Fly fra København til Bali med Qatar Airways
→ 13 nætter på 3 stjernet Natya Hotel

Pris pr. person:
Fly: 4543 kr.
Hotel: 862 kr.
Samlet: 5405 kr.

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk