Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Jeg kan ikke få armene ned af bare begejstring! Dagens scoop går nemlig til det indonesiske paradis ø, Bali. Øen har det hele; nogle af verdens bedste surfing-spots, en frodig grøn natur med smukke rismarker, fascinerende templer, smukke hvide sandstrande, et meget venligt og gæstfrit folkefærd. Temperaturen i højsæsonen er på omkring 30 grader om dagen og 25 grader om natten, så bliver det næppe bedre! Er du også fristet af alle de lækre Bali-billeder der pryder de sociale medier? Med Dagens Scoop har du muligheden for at tage dine egne!

Top 5 favorit oplevelser på Bali? Læs vores indlæg her: Top 5 oplevelser på Bali


Eventyr på Bali: 14 dage på 4* og fly
Samlet pris: 5282 kr.

 

Se flytilbud     

Se hoteltilbud

Fly

Fly fra København:

Bali

Prisen for flybilletterne er 4444 kr. pr. person.

Se flybilletterne her:

Flybilletterne til Dagens Scoop til Bali har jeg fundet på søgemaskinen Travelmarket. I ovenstående eksempel, som er fra d. 19 september til d. 3 oktober flyver du med Qatar Airways, som i 2017 blev kåret til verdens bedste flyselskab – og prisen er inkl. 30 kg. bagage! Du har en mellemlanding i Doha på vejen, men det er kun en fordel på sådan en flyvetur, tro mig! Bemærk desuden at du først er fremme på Bali d. 20 september!

Det er dog ikke kun Qatar Airways som i øjeblikket har billige flybilletter til Bali. Du kan nemlig også finde billetter med Thai Airways (via Bangkok). Begge flyselskaber har mange forskellige afgange fra september-november og herunder har jeg fundet et udpluk af disse (der er mange flere!), hvor du kan komme afsted for priser på mellem 4400-5000 kr. 

Andre rejsedatoer:

Hotel

D Varee Diva Kuta Bali:

Du skal selvfølgelig bo på et lækkert 4* hotel på denne eventyrlige rejse til Bali. Hotellet jeg har fundet hedder D Varee Diva Kuta Bali. Hotellet ligger i Kuta (ikke langt fra lufthavnen) og placeringen i byen er rigtig god, da hotellet er trukket lidt tilbage fra det travle liv på byens hovedgade. Du kan dog sagtens gå til både strand, denne tur til tage 15-25 minutter, men ellers tilbyder hotellet gratis transport direkte til stranden!

Du kommer heller ikke til at kede dig på det hotel jeg har fundet frem til dig. Der er nemlig en stor pool, fitness, restaurant/bar, hvor der er mulighed for tilkøb af morgenmad, og meget andet!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets rolige placering, som er lidt tilbagetrukket fra det hele, men samtidig tæt på både by og lufthavnen. Derudover bliver komforten og servicen også rost. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 13 nætter i et dobbeltværelse er 1676 kr, hvilket svarer til 838 kr. pr. person.

Se hotellet her:            

Du kan finde mange forskellige hoteller på Bali. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller på Bali

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Hotellet ligger kun 10-15 minutters kørsel fra lufthavnen, jeg anbefaler derfor at du tager en taxa (koster nærmest ingenting på Bali). Hold øje med de blå “Blue-bird” taxaer ved ankomst, da det er de mest pålidelige!

Værd at vide

Visum:
Du kan læse mere om pas- og visumreglerne via dette link: Rejser til Bali – Udenrigsministeriet

Vaccinationer:
Her kan du bruge hjemmesiden Sikkervacination til at undersøge hvilke vaccinationer du skal have – eller spørg din læge til råds og find ud af, om det er nødvendigt en vaccine – og hvilket vaccinationer du i så fald behøver.

Opsummering

Opsummering: 
→ d. 19 september til d. 3 oktober
→ Fly fra København til Bali med Qatar Airways
→ 14 nætter på 4 stjernet D Varee Diva Kuta Bali

Pris pr. person:
Fly: 4444 kr.
Hotel: 838 kr.
Samlet: 5282 kr.

Se flybilletterne her:

Se hotellet her:            

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk