Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Jeg kan ikke få armene ned af bare begejstring! Dette Scoop tager dig med til den indonesiske paradis ø Bali, hvor jeg netop har fundet billige flybilletter til, samt et super tilbud på et lækkert hotel! Den fantastiske ø har det hele; nogle af verdens bedste surfing-spots, en frodig grøn natur med smukke rismarker, fascinerende templer, smukke hvide sandstrande og et utrolig venligt folkefærd. Er du også fristet af alle de lækre Bali-billeder der pryder de sociale medier? Med dette Scoop har du muligheden for at tage dine egne!

Top 5 favorit oplevelser på Bali? Læs vores indlæg her: Top 5 oplevelser på Bali


Eventyrlige Bali: 14 dage på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 5338 kr.

 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Fly

Fly fra København:

Bali

Prisen for flybilletterne er 4497 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

Flybilletterne til dette eventyrlige scoop til Bali har jeg fundet på søgemaskinen Travelmarket. I ovenstående eksempel, som er fra d. 29 oktober til d. 12 november, flyver du med Thai Airways – og prisen er inkl. 30 kg. bagage! Du har en kort mellemlanding i Bangkok på vejen, men det er kun en fordel på sådan en flyvetur, tro mig! Bemærk desuden at du først er fremme på Bali d. 30 oktober!

Du kan finde disse billige flybilletter fra oktober og frem til december måned. Foruden Thai Airways, kan det også lade sig gøre at finde billetter til under 5000 kr. med blandt andet Qatar Airways (via Doha) og Emirates (via Dubai), som begge ligger i den absolute top over de bedste flyselskaber i verden. Herunder er en oversigt over andre billige rejsedatoer:

Andre rejsedatoer:

Hotel

Natya Hotel:

Du skal selvfølgelig bo på et lækkert 3* hotel på denne eventyrlige rejse til Bali. Hotellet jeg har fundet hedder Natya Hotel og det ligger i Kuta, ikke langt fra lufthavnen. Placeringen i byen er rigtig god, da hotellet er trukket lidt tilbage fra det travle liv på byens hovedgade. Du kan dog sagtens gå til både strand og by. Hotellets faciliteter tæller blandt andet en stor pool, spa, restaurant/bar, hvor der er mulighed for tilkøb af morgenmad og meget andet!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets rolige placering, som er lidt tilbagetrukket fra det hele, men samtidig tæt på både by og strand. Derudover bliver renligheden og serviceniveauet fremhævet og mange af gæsterne og de fleste mener, at hotellet sagtens kunne være 4 stjernet. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 13 nætter i et dobbeltværelse er 1681 kr, hvilket svarer til 841 kr. pr. person.

Se hoteltilbud her:

Du kan finde mange forskellige hoteller på Bali. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller på Bali

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Hotellet ligger kun 10-15 minutters kørsel fra lufthavnen, jeg anbefaler derfor at du tager en taxa (koster nærmest ingenting på Bali). Hold øje med de blå “Blue-bird” taxaer ved ankomst, da det er de mest pålidelige!

Værd at vide

Visum:
Du kan læse mere om pas- og visumreglerne via dette link: Rejser til Bali – Udenrigsministeriet

Vaccinationer:
Her kan du bruge hjemmesiden Sikkervacination til at undersøge hvilke vaccinationer du skal have – eller spørg din læge til råds og find ud af, om det er nødvendigt en vaccine – og hvilket vaccinationer du i så fald behøver.

Opsummering

Opsummering: 
→ d. 29 oktober til d. 12 november
→ Fly fra København til Bali med Thai Airways
→ 13 nætter på 3 stjernet Natya Hotel

Pris pr. person:
Fly: 4497 kr.
Hotel: 841 kr.
Samlet: 5338 kr.

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk