Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Trænger du til en seriøs omgang wellness og afslapning? Tag med til Falkenberg Strandbad i Sverige! Stedet, som blev kåret til Europas mest luksuriøse sparesort i 2017, har ALT hvad et spa-resort skal indeholde! Under opholdet har du mulighed for at slappe af i hotellets champagne-pool, saunaen med havudsigt eller et af hotellets mange andre spatilbud. Placeringen direkte ud til Kattegat og den friske luft fuldender det hele! Falkenberg Strandbad er det ypperste inden for spa og du kan lige nu spare over 50% på dit ophold! Fik jeg nævnt at morgenmad også er inkluderet i prisen på de 540 kr.? Skynd dig afsted!


Falkenberg Strandbad: 2 dage inkl. morgenmad
Samlet pris pr. person er fra: 540 kr.

 

 

Se tilbud her: 

Detaljer

Hos Hotelspecials har jeg fundet et vildt tilbud på et spaophold på Falkenberg Strandbad, som er kåret som Europas mest luksuriøse spa-resort. Tilbuddet er en del af deres store “SpaWeek” udsalg, og du kan derfor finde nogle vildt gode tilbud! Falkenberg Strandbad ligger med direkte udsigt over Kattegat og her er alt hvad et spa-resort skal indeholde og mere til! Her finder du blandt andet champagne-pool, indendørs swimmingpool med havudsigt, saunaer og meget andet. Inkluderet i prisen er 1 overnatning (du kan sagtens vælge flere), morgenmad og adgang til spa. 

Tilbuddet skal bestilles inden d. 26 september og du kan finde ledige afrejsedatoer fra slutningen af september og helt frem til december, så der er nok datoer at vælge imellem!

Prisen er fra 540 kr. pr. person (baseret på 2 personer).
Vær desuden opmærksom på at der skal betales en serviceafgift på 59 kr.

Se tilbud her: 

Video fra Falkenberg Strandbad

Transport

Falkenberg Strandbad ligger lidt udenfor Falkenberg på Sverige vestkyst. Fra Gøteborg til Falkenberg er der cirka 100 km.

Transport fra Sjælland:
Fra Sjælland er der mulighed for at tage Øresundsbroen og køre op langs den svenske vestkyst. Der er cirka 200 km. og turen tager knap 2 timer og 30 minutter.

Transport fra Jylland:

Kommer du fra Jylland, kan du både tage turen over Øresund og videre op af den svenske vestkyst i bil, eller du kan sejle fra Frederikshavn og til Gøteborg. Vælger du køreturen, så er der cirka 430 km. fra Fredericia og turen tager knap 4 timer og 30 minutter.

Hotellet ligger cirka 100 km fra Gøteborg, så der er også mulighed for at sejle fra Frederikshavn – Gøteborg, og køre resten af vejen. En færgebillet (inkl. bil) koster fra omkring 900-1000 kr og kan købes hos Stena Line her: Køb færgebillet

Opsummering

Opsummering: Falkenberg – Europas mest luksuriøse spa
→ Ledige datoer fra september til december
→ 1 overnatning (du kan sagtens forlænge opholdet)
→ Morgenmad
→ Adgang til spa- og wellnessområde
→ Gratis parkering ved hotellet

Prisen er fra 540 kr.

Se tilbud her: 

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk