Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Er det nu du skal have opfyldt en af dine drømme? Dette Scoop tager dig med til kridhvide sandstrande og krystalklart blåt vand – og indebærer total bounty-garanti! Turen går til den fantastiske, afrikanske paradisø Zanzibar, som tilhører Tanzania. Her finder du nogle af verdens flotteste strande og et koralrev der inviterer til snorkling eller dykning i verdensklasse! Vi har fundet nogle billige flybilletter fra både Billund (inkl. bagage) og et lækkert strandhotel – og prisen? Den bliver ikke bedre. Er du klar?


Fantastiske Zanzibar: 8 dage på 3* strandhotel (inkl. morgenmad) og fly
Samlet pris: 4043

 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Fly

Fly fra Billund:

Zanzibar

Prisen for flybilletterne er på 2568 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

På Travelmarket kan du lige nu finde VILDT billige flybilletter til Zanzibar fra Billund! Du flyver med Turkish Airlines og du har KUN 1 mellemlandning på vejen + du har 23 kg. bagage inkluderet. Du kan finde de billige billetter i både november og december, bare sørg for at vælge søndage som afrejsedage og mandage til hjemrejsen (så får du den laveste pris!). Det betyder også at du sagtens kan forlænge opholdet, så det er mere end de 8 dage som jeg har sammensat i dette eksempel. Ovenstående eksempel er fra d. 02/12 til d. 10/12, men der findes mange flere afrejsedatoer. Du finder en oversigt herunder.

Andre rejsedatoer:

Fra Billund:

Hotel

Moonshine Uroa Boutique Hotel:

Velkommen til Zanzibar – og et vaskeægte strandhotel! Hotellet hedder Moonshine Uroa Boutique Hotel og det ligger direkte ned til den smukke strand, kan det blive bedre? På hotellet finder du både en udendørs pool og restaurant og poolbar. Der medfølger desuden morgenmad!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 4 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed DIREKTE ned til stranden! Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 8 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 2950 kr, hvilket svarer til 1475 kr. pr. person.

OBS: den pris du bliver mødt af når du klikker på knappen herunder og kommer ind på Skyscanner vil være en del højere end den jeg har skrevet her – men klikker du videre ind på Hotels.com får du ovenstående pris.

Se hoteltilbud her:

Du kan finde mange forskellige hoteller på Zanzibar. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller på Zanzibar

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Hotellet ligger cirka 50 minutters kørsel fra lufthavnen og med det sene ankomsttidspunkt, vil jeg klart anbefale at du benytter dig af hotellets egen transportservice.

Hotellets transportservice:

Hotellet tilbyder lufthavnstransport for 15 dollars pr. person, som svarer til cirka 90 kr. Husk at kontakte hotellet i god tid, hvis du vil benytte dig af denne service.

Værd at vide

Visum:
Du kan læse mere om pas- og visumreglerne via dette link: Rejser til Tanzania – Udenrigsministeriet

Vaccinationer:
Her kan du bruge hjemmesiden Sikkervacination til at undersøge hvilke vaccinationer du skal have – eller spørg din læge til råds og find ud af, om det er nødvendigt en vaccine – og hvilket vaccinationer du i så fald behøver.

Opsummering

Opsummering: 
→ d. 2 december til d. 10 december
→ Fly fra Billund til Zanzibar med Turkish Airlines (inkl. 23 kg. bagage)
→ 8 nætter på 3 * strandhotel Moonshine Uroa Boutique
→ Morgenmad

Pris pr. person:
Fly: 2568 kr.
Hotel: 1475 kr.
Samlet: 4043 kr.

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk