Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Er du klar til et eventyrligt Florida roadtrip? Dette scoop er et roadtrip i solskinsstaten, Florida i USA. Oplev storbyerne Miami og Orlando, samt den vilde natur i Everglades Nationalpark, som er en af landets største turistattraktioner – og hvis du er heldig, kan du tage et selfie med en alligator! Turen går også forbi den smukke badeby Naples, hvor du kan nyde den smukke sandstrand og hvis du har lyst, kan du også opleve Disney World eller Universal Studios, som er 2 enorme forlystelsesparker, på ruten rundt i Florida. Fly, hoteller og lejebilen er inkluderet – det enste du skal beslutte, er hvad du vil opleve blandt Floridas mange oplevelser. 

Inspiration: En af vores gæstebloggere, Catrine, har tidligere været på en oplevelsesrig rejse i Florida. Det kan du læse meget mere om her: Den klassiske Florida-tur


Florida roadtrip: 8 dage inkl. alle hoteller, fly og lejebil
Samlet pris fra: 6489 kr.

 

Se tilbud her:

Detaljer

Hos Travelbird har jeg fundet et godt tilbud på et klassisk Florida roadtrip – og du kan komme afsted til fornuftige priser, stort set resten af året! Turen går som sagt til det sydlige USA, hvor du blandt andet skal besøge storbyerne Miami og Orlando. Der er inkluderet flybilletter fra København, overnatninger på 4 forskellige hoteller og en lejebil. Du har desuden mulighed for at vælge en række tilvalg når du booker, som eksempelvis billetter til Universal Studios (en kæmpe forlystelsespark), som jeg klart vil anbefale dig at besøge! 

Ruteplanen for turen er således:

Dag 1 & 2: Miami Beach
Dag 3 & 4: Everglades og Naples (en charmerende havneby med en smuk strand!)
Dag 5 & 6: Orlando
Dag 7 & 8: Fort Lauderdale

Du kan du komme afsted resten af året og helt frem til april 2019. De billigste afrejsedatoer er spredt ud på de forskellige måneder, men du kan f.eks. rejse d. 29/11, 03/12 eller d. 23/04, til noget nær den laveste pris. Du finder en komplet oversigt over alle datoerne inde på Travelbird hjemmeside.

Prisen er fra 6489 kr. pr. person (baseret på 2 personer) og derudover kommer der et bookinggebyr på 150 kr. pr. booking.

Se tilbud her:

Florida roadtrip

 

Dette er inkluderet:

  • 2 overnatninger i Miami
  • 2 overnatninger i Naples
  • 2 overnatninger i Kissimmee
  • 1 overnatning i Fort Lauderdale
  • Bemærk venligst, at dette er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en ekstra rejsedag på flyet eller i transit. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen
  • Uden forplejning
  • Lejebil
  • Fly fra København til Miami tur-retur

 

Rejsebilleder:

Florida roadtrip

Florida roadtrip

Værd at vide

Visum og ESTA:

Ved indrejse i USA skal der ikke søges visum for ophold på under 90 dage. Du skal dog søge indrejsetilladelse (ESTA) i god tid inden afrejse. Det kan du læse mere om her: Udenrigsministeriet USA

Opsummering

Opsummering:  8 dages Florida roadtrip
→ Ledige datoer hele året og frem til april 2019
→ Fly, hotel og lejebil inkluderet

Pris pr. person fra:
Samlet: 6489 kr.

Se tilbud her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk