Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Intro

Dagens scoop giver dig muligheden for at tilbringe en forlænget weekend i Berlin. Byen, som er den største i Tyskland og som rummer en masse spændende oplevelser og historier. Om du er til shopping, god mad eller kulturoplevelser, så finder du det hele her. Berlin, der under 2. verdenskrig var opdelt i Øst- og Vestberlin, har en unik historie og besøger man Berlin, er man selvfølgelig nødt til at opleve resterne af den mur som delte byen. Af andre seværdigheder kan der nævnes Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor og Berlin Zoo. I byen finder du desuden omkring 7000 restauranter og pubber, som servere alt hvad hjertet begærer, så der er god mulighed for at få stillet sulten i løbet af weekenden. Hvis du har overvejet en forlænget weekend i Berlin, så er det nu du skal slå til!

Fly

Flybilletterne jeg har fundet på Momondo er fra Billund og direkte til Berlin med Ryanair. Afrejse fra Billund er d. 16 februar kl. 11.55 og du er fremme i Berlin kl. 13.05, flyrejsen tager cirka 1 time og 10 minutter. Hjemrejsen er d. 19 februar kl. 10.20 og du er tilbage i Billund kl. 11.30. Prisen for flybilletterne er 143 kr.

Forlænget weekend i Berlin

Andre rejsedatoer:
Der er mange billige afgange til Berlin i løbet af februar og marts. Du skal dog være opmærksom på at  priserne stiger en smule i weekenderne, hvor de koster omkring 300-350 kr, hvilket stadigvæk er ret billigt, hvis du spørger mig! Her er en oversige over andre billige datoer:

4/2 – 7/2
9/2 – 12/2 – weekend
18/2 – 21/2
23/2 – 26/2
25/2 – 28/2
2/3 – 5/3 – weekend
11/2 – 14/3
16/3 – 19/3 – weekend

Ønsker du at rejse på ovenstående datoer, så kan du finde billetter inde på Momondo.

Fly fra København:

Du kan også flyve fra København med Easyjet på samme dato. Prisen er dog en del højere end fra Billund. Dette gælder stort set de fleste afgange i løbet af februar og marts. Prisen er 398 kr.

Bestil flybilletterne her:

Forlænget weekend i Berlin

Hotel

Jeg har fundet et lækkert 3,5 stjernet hotel som hedder Novum Style Hotel Berlin-Centrum. Hotellet er desuden blevet rost meget af gæsterne på Tripadvisor (8,4 ud af 10). Hotellet ligger tæt på centrum og med gode transportmuligheder næsten lige uden for døren, er det nemt at opleve Berlin. Hotellet har en bar/longe og sauna og der er gratis wifi på, samt mulighed for tilkøb af morgenmad. Prisen for 3 nætter er 517 kr. pr. person for et dobbeltværelse.

Forlænget weekend i Berlin

Transport

Transport fra lufthavnen:

Tog:
Lufthavnen Schönefeld i Berlin er placeret i udkanten af byen, men det er nemt at blive fragtet ind til centrum. Den nemmeste og billigste måde er at tage toget fra lufthavnen og ind mod byen. Et lille rejsetip er at bestille et Berlin WelcomeCard inden afrejsen. Dette vil give dig adgang til gratis offentlig transport, samt en masse rabatter. Prisen ligger på omkring 210 kr. for 3 dage, så de penge er godt givet ud! Bestil det her:Berlin WelcomeCard

Taxa:
Man kan selvfølgelig også tage en taxa, men det vil koste på den gode side af 30 euro, som er cirka 220 kr.

Opsummering

Opsummering: Forlænget weekend i Berlin
→ d. 16 februar til d. 19 februar
→ Fly fra Billund til Berlin med Ryanair
→ 3 nætter på 3,5 stjernet Novum Style Hotel Berlin-Centrum.

Pris pr. person:
Fly: 143 kr.
Hotel: 517 kr.
Samlet: 660 kr.

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk