Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Dagens scoop er en forlænget weekend i London! Hvad siger du til et par dage med shopping og hygge i London? Oplev den fantastiske storby i januar, hvor der med garanti er udsalg i mange af byens fede butikker. Shop løs i Harrods eller på Regent street, hvor mange af de ekslusive mærkevarebutikker ligger. Du kan også ligge vejen forbi de traditionelle seværdigheder, som London Eye og Big Ben. Big Ben, som på trods af en igangværende renovering, stadigvæk er et besøg værd. Jeg vil desuden klart anbefale dig at slå vejen forbi National History Museum i London, hvor der er gratis adgang! Det er et super fedt museum, hvor du sagtens kan slå et par timer ihjel. Når sulten melder sig, kan du prøve en traditionel engelsk pubmiddag eller måske et af Londons mange streetfood markeder. Der er nok at vælge imellem! London er noget nær den perfekte by at tilbringe en forlænget weekend i, så hvad venter du på?

Fly

Der er mulighed for at flyve både fra Aalborg, Århus, Billund og København. Det er dog billigst at flyve fra Aalborg.

Fly fra Aalborg:
Flybilletterne jeg har fundet på Momondo er fra Aalborg med Ryanair. Afrejse fra Aalborg er d. 11/1 kl. 09.55 og du er fremme i London 10.35 lokal tid, flyrejsen tager cirka 1 time og 40 minutter. Hjemrejsen er d. 14/1 kl. 07.10 og du er tilbage i Aalborg kl. 09.50. Prisen for flybilletterne er på 73 kr. pr. person.

Bestil flybilletter her:

Forlænget weekend i London

Fly fra Billund:
Afrejse fra Billund er kl. 10.40 og du er fremme i London 11.25 lokal tid, flyrejsen tager cirka 1 time og 35 minutter. Hjemrejsen er kl. 07.40 og du er tilbage i Billund kl. 10.15. Prisen for flybilletterne er på 145 kr. pr. person

Bestil flybilletter her:

Forlænget weekend i London

Fly fra København:
Afrejse fra København er kl. 07.20 og du er fremme i London 08.20 lokal tid, flyrejsen tager cirka 2 timer. Hjemrejsen er kl. 12.05 og du er tilbage i København kl. 15.05. Prisen for flybilletterne er på 369 kr. pr. person.

Bestil flybilletter her:

Forlænget weekend i London

Fly fra Århus:
Afrejse fra Århus er kl. 16.15 og du er fremme i London 17.00 lokal tid, flyrejsen tager cirka 1 time og 45 minutter. Hjemrejsen er kl. 11.20 og du er tilbage i Århus kl. 14.00. Prisen for flybilletterne er på 388 kr. pr. person.

Bestil flybilletter her:

Forlænget weekend i London

Hotel

Jeg har fundet et 4 stjernet hotel som hedder Best Western Plus Vauxhall Hotel (8,2 ud af 10 på Tripadvisor). Hotellet ligger et par kilometer fra centrum, men Vauxhall metrostation ligger 5-10 minutters gang fra hotellet, hvilket gør det nemt komme rundt. Hotellet har desuden bar/lounge, gratis wifi og der er mulighed for tilkøb af morgenmad. Prisen for 3 nætter er 916 kr. pr. person for et dobbeltværelse.

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Transport fra Stansted Lufthavn og til London:
Når man flyver med Ryanair til London, så lander man i Stansted Lufthavn, som ligger et godt stykke udenfor London. Du kan således tage enten tog eller bus.

Tog:
Du har mulighed for at tage et tog direkte fra lufthavnen og ind til det centrale London, turen tager cirka 45 minutter. Det hedder Standsted Express og toget kører hvert 15 minut og en “åben retur” billet koster cirka 300 kr. Du kan bestille billetter til toget HER

Bus:
En anden mulighed er at tage bussen og her er der mulighed for at finde billetter til en pris på omkring 70-100 kr.

Generel transport i London – Oyster Card:
Oyster Card er din bedste ven, når du skal transportere dig rundt i London, enten via metro, bus og London Overground. Kortet er billigere end enkeltbilletter eller Travelcard og det er nemt at tanke op, sådan at du ikke løber tør. En anden fordel er at kortet aldrig udløber og du kan i princippet dele det med andre, så længe der er penge på. Du kan læse mere om Oyster Card og bestille det her: Køb Oyster Card

Opsummering

Opsummering: Forlænget weekend i London
→ d. 11 januar til d. 14 januar
→ Fly fra Aalborg til London med Ryanair
→ 3 nætter på 3,5 stjernet Best Western Plus Vauxhall Hotel

Pris pr. person:
Fly: 73 kr.
Hotel: 916 kr.
Samlet: 989 kr.

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk