Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Dagens scoop er en forlænget weekend i Milano, som er Italiens modeby nummer et! I det nordlige Italien ligger Milano, som er landets næststørste by.Her finder du alt fra smukke kirker, kendte kunstværker og selvfølgelig shopping. I Milano kan du stort set købe samtlige af de største mærker indenfor mode, som blandt andet Dolce & Gabbana, Hugo Boss, Armani osv. Byen har desuden et af Europas største outlets, Serravalle Scrivia, som helt sikkert også er et besøg værd. Er du interesseret i fodbold, har byen Milano hele to storhold, nemlig Inter og AC Milan. Vejret i marts og april er fint og temperaturen ligger på omkring 15 grader i gennemsnit og i maj kan temperaturen snige sig helt op på omring 20-25 grader. Tag på en forlænget weekend i Milano og kombiner shopping og forårssol, i en af Europas smukkeste storbyer.

Fly

Fly fra København

Flybilletterne har jeg fundet på Momondo og de er fra København og direkte til Bergamo lufthavnen i Milano, med Ryanair. Afrejse fra København er d. 07/04 kl. 13.55 og du er fremme i Milano kl. 16.00. Flyrejsen tager cirka 2 timer. Hjemrejsen er d. 10/04 kl. 11.30 og du er tilbage i København kl. 13.20. Prisen for flybilletterne er 297 kr. pr. person.

Book fly her

Forlænget weekend i Milano

Andre rejsedatoer:
Du kan flyve fra København og til Milano nærmest når som helst. Jeg vil derfor kun fokusere på de datoer, hvor du kan komme afsted for under 500 kr. Dem får du her:

05/03 – 08/03
06/03 – 09/03
13/03 – 16/03
08/04 – 11/04
09/04 – 12/04
14/04 – 17/04 (forlænget weekend)
21/04 – 24/04 (forlænget weekend)
05/05 – 08/05 (forlænget weekend)
07/05 – 10/05
12/05 – 15/05 (forlænget weekend)

Dette er blot et lille udpluk af rejsedatoer og der er flere i både maj, april og juni. Dem kan du finde inde på Momondo.
Du kan bestille billetter på ovenstående datoer ved at klikke på den dato du ønsker. Du skal desuden være opmærksom på at prisen på hotellet kan variere, hvis du vælger en anden dato end vores eksempel.

Fly fra Billund

Du har også mulighed for at flyve fra Billund på samme dato, dog er prisen en smule højere end fra København. Disse flybilletter er også med Ryanair og afrejse fra Billund er d. 07/04 kl. 09.35 og du er fremme i Bergamo lufthavnen i Milano kl. 11.40. Hjemrejsen er d. 10/04 kl. 12.05 og du er tilbage i Billund kl. 14.10. Prisen for flybilletterne er 578 kr. pr. person.

Book fly fra Billund her

Forlænget weekend i Milano

Andre rejsedatoer:
Du kan flyve direkte fra Billund til Milano på tirsdage, torsdage og lørdage. Priserne fra Billund er i gennemsnit et par hundrede kroner dyrere end fra København, men herunder får du en oversigt over datoer, hvor du kan komme afsted på lørdage-tirsdage for omkring 800 kr. 

21/04 – 24/04
26/05 – 29/05
09/06 – 12/06

Dette er blot et lille udpluk af rejsedatoer og der er mange flere henover foråret og frem til sommeren. Dem kan du finde inde på Momondo, bare husk at vælge tirsdage, torsdage og lørdage som rejsedage! Du kan bestille billetter på ovenstående datoer ved at klikke på den dato du ønsker. Du skal desuden være opmærksom på at prisen på hotellet kan variere, hvis du vælger en anden dato end vores eksempel.

Hotel

Jeg har fundet et lækkert, 4 stjernet hotel som hedder Best Westerm Hotel Blaise & Francis (7,8 ud af 10 på Tripadvisor). Hotellet ligger et par kilometer fra centrum, men du har mulighed for at tage både tog og metro ind til centrum og rundt i resten af byen. Der ligger både tog- og metrostation 5-10 minutters gang fra hotellet, så det er nemt at komme rundt. Du kan se mere til hotellets beliggenhed, via kortet herunder. Derudover er der restaurant/lounge og gratis wifi. Det er desuden værd at nævne af mange af gæsterne roser hotellet for de store og rummelige værelser. Hvis du gerne vil have morgenmad med, kan dette tilkøbes når du booker hotellet. Prisen for 3 overnatninger i et dobbeltværelse er 1197 kr. hvilket svarer til 599 kr. pr. person.

Book hotel her

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Når man flyver til Milano med Ryanair, lander man i Bergamo Lufthavnen. Herfra er der cirka 50 minutters kørsel til hotellet. Det er dog nemt at komme fra lufthavnen og ind til centrum af Milano. Vi anbefaler følgende muligheder:

Bus:
Den mest populære transportform, og den nemmeste, er med bus. Du kan således komme fra lufthavnen og til centrum af Milano for kun 5 euro for en enkeltbillet og 9 euro for en returbillet. Du kan booke billetter til bussen her: Bestil busbilletter

Lejebil:
En lejebil er en nem måde at komme frem til tilbage på. Du kan få en lejebil for cirka 229 kr, hvilket svarer til 115 kr. pr. person, hvis I rejser to personer.

Book lejebil her

Forlænget weekend i Milano

Opsummering

Opsummering: Forlænget weekend i Milano
→ d. 7 april til d. 10 april
→ Fly fra København til Milano med Ryanair
→ 3 nætter på 4 stjernet Best Westerm Hotel Blaise & Francis

Pris pr. person:
Fly: 297 kr.
Hotel: 599 kr.
Samlet: 896 kr.

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk