Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Sydfrankrigs solstråler kalder på dig! Dagens scoop er nemlig en forlænget weekend i Nice, som er sydfrankrigs ukronede konge. Med en placering direkte ud til middelhavet, ligger Frankrig 5. største by i smukke (og varme) omgivelser og her kan du tilbringe et par hyggelige dage med shopping, lækker fransk mad, kultur og måske en tur på stranden. Normalt ligger temperaturen i Nice på omkring 15-20 grader, men du kan nemt være heldig at rende ind i et par dage med over 20 grader og så bliver dette scoop pludselig til en forlænget badeferie! Nice er en af Frankrigs mest populære byer, nærmest kun overgået af Paris. Det er her franskmændende selv holder ferie og når du du først har oplevet stemningen på den franske sydkyst, så forstår man godt hvorfor. En forlænget weekend i Nice har sjældent været billigere, så det er bare af at komme afsted!

Fly

Til dette scoop er der “desværre” kun mulighed for at flyve fra København. Hvis du er på udkig efter rejser med fly fra enten Aalborg eller Billund, så kan du trykke her: Rejser med fly fra Aalborg eller Rejser med fly fra Billund.

Fly fra København:

Flybilletterne til dagens scoop er fundet på Momondo. De er fra København og direkte til Nice med Norwegian. Afrejse fra København er d. 20/04 kl. 10.30 og du er fremme i Nice kl. 12.50, flyrejsen tager cirka 2 timer og 20 minutter. Hjemrejsen er d. 24/04 kl. 21.20 og du er tilbage i København kl. 23.35 Prisen for flybilletterne er på 614 kr. pr. person.

Book fly her

Forlænget weekend i Nice

Andre rejsedatoer:
Passer ovenstående eksempel ikke ind i dine ferieplaner, så bare rolig. Jeg har nemlig fundet billige flybilletter på andre datoer i både marts, april, maj og juni. Herunder får du en oversigt over, hvornår du kan finde flybilletter til en forlænget weekend (fredag – tirsdag), til cirka 1000 kr. og hvis du er fleksibel i forhold til afrejsedatoerne, kan du altså finde billige billetter på alle ugens dage.

06/04 – 10/04
13/04 – 17/04
27/04 – 01/05
04/05 – 08/05
08/06 – 12/06

Du kan bestille billetter på ovenstående datoer ved at klikke på den dato du ønsker, eller ved at gå ind på Momondo. Du skal dog være opmærksom på at prisen på hotellet kan variere, hvis du vælger en anden dato end vores eksempel.

Hotel

I Nice har jeg fundet et godt 3 stjernet hotel, som er en del af den store hotelkæde Ibis. Hotellet hedder Ibis Nice Palais Des Congres Vieux Nice og det har fået gode anmeldelser(4,0 ud af 5 på Tripadvisor), hvor gæsterne især roser beliggenheden og de store, rummelige værelser. Hotellet ligger tæt på både by og strand, og byens letbane kører næsten lige udenfor hotellet, hvilket gør det nemt at komme rundt. Hotellet har en bar/lounge, udendørs terrasse, mulighed for tilkøb af morgenmad, og derudover er der gratis wifi. Prisen for 4 nætter i et dobbeltværelse er 1738 kr, hvilket svarer til 869 kr. pr. person.

Book hotel her

Du kan selvfølgelig finde hoteller i alle slags kategorier i Nice. Hvis du ønsker at se en oversigt over dem, kan du klikke her: Hoteller i Nice

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Hotellet som jeg har brugt i mit eksempel ligger cirka 10 km. fra lufthavnen i Nice. Jeg anbefaler dig derfor følgende transportmuligheder:

Bus:
Du kan tage bus nr. 20 fra lufthavnen og til Bus Station Nice. Herfra er der 600 meter til hotellet. Turen tager kun 23 minutter. Du finder en ruteplan her: Bus til hotellet

Taxa:
En taxa fra Nice lufthavn og til hotellet vil cirka koste 20-30 euro, som svarer til cirka 150-230 kr.

Opsummering

Opsummering: Forlænget weekend i Nice
→ d. 20 april til d. 24 april
→ Fly fra København til Nice med Norwegian
→ 4 nætter på Ibis Nice Palais Des Congres Vieux Nice

Pris pr. person:
Fly: 614 kr.
Hotel: 869 kr.
Samlet: 1483 kr.

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk