Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Dagens scoop er en forlænget weekend i Poznan, som bliver kaldt for “Polens Perle”. Poznan er polens ældste by og rummer i dag knap 550.000 indbyggere. Byen er en blandning af polsk historie og en moderne metropol. Midt i byen ligger en af centraleuropas smukkeste markedspladser, hvor byens rådhus er placeret i midten af pladsen. Rundt omkring finder du byhuse i smukke farver, men også moderne caféer, restauranter og shopping. Besøger du Poznan, er du nødt til at smage på byens øl, som også er landets største. Byen er desuden utrolig populær blandt studerende, grundet et stort, internationalt universitet. Specielt om aftenen kan dette mærkes, når byens centrum summer af liv og glæde på de mange caféer og restauranter, hvor du i øvrigt kan spise og drikke til meget favorable priser! Poznan er en overset perle, men nu har du muligheden for at opleve byen. Med flybilletter til 18 kr., bliver det ikke meget billigere, så hvad venter du på?

Fly

Flybilletterne jeg har fundet på Momondo er fra Billund og direkte til Poznan med Wizz Air. Der er afgang fra Billund torsdag d. 11 januar kl. 12.55 og du lander i Poznan kl. 14.15. Rejsen tager 1 time og 20 minutter. Hjemrejsen er tirsdag d. 14 januar kl. 11.10 og du lander i Billund Lufthavn kl. 12.30. Prisen for flybilletterne er 18 kr. Og ja, den er god nok! 18 kr.

Weekend i Poznan

Andre rejsedatoer:
Flybilletter til 18 kr. hænger desværre ikke på træerne, så der er kun mulighed for at rejse på ovenstående dato og d. 18-21 januar. Men men men, eksempelvis den 25-28 januar kan du rejse for knap 70 kr. og de fleste torsdage-søndage i februar for omkring 130-150 kr. – så det er stadigvæk rigtig billigt!

Hotel

Jeg har fundet et virkelig lækkert 4 stjernet hotel som hedder NH Poznan (8,6 ud af 10 på Tripadvisor). Hotellet ligger i centrum af byen og med kort afstand til de shopping i seværdigheder. Der er restaurant og bar, spa, fitness, samt gratis wifi. Der er desuden mulighed for tilkøb af morgenmad.
Prisen for 3 nætter er 524 kr. pr. person for et dobbeltværelse.

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Der er knap 7 km. fra lufthavnen og ind til centrum af Poznan. Jeg anbefaler derfor at du enten tager en bus eller taxa.

Bus:
Du kan tage enten buslinje 59 eller 242 fra lufthavnen og ind til centrum. Du betaler for cirka 40 minutters køretid og prisen er knap 4,60 polske sluty, som svarer til 10 kr. Du kan læse mere om bus-ruten her: Bus Poznan.

Taxa:
Du kan tage en taxa for omkring 10 euro, som er lidt over 70 kr. Du finder taxaerne udenfor lufthavnsterminalen.

Opsummering

Opsummering: Forlænget weekend i Poznan
→ d. 11 januar til d. 14 januar
→ Fly fra Billund til Poznan med Wizz Air
→ 3 nætter på 4* spahotel NH Poznan 

Pris pr. person:
Fly: 18 kr.
Hotel: 524 kr.
Samlet: 542 kr.

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk