Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Dagens scoop er en forlænget weekend i Riga, som er Letlands smukke hovedstad. Byen ligger direkte ud til Riga-bugten og er en moderne storby, hvor man har bevaret mange af de historiske ting, som eksempelvis den gamle bydel. Her kan du opleve, hvordan byen så ud i gamle dage, med brostensbelagte gader og små hyggelige huse. Det er samtidig her du finder byens domkirke fra 1200-tallet, som bestemt er et besøg værd. Prisniveauet i byen er lavere end det vi kender til her i Danmark, hvilket betyder at du kan shoppe med god samvittighed. De fleste mærkevarerbutikker er beliggende omkring centrum, men hvis du vil opleve nogle af byen shoppingcentre, skal du lidt væk fra centrum. Byens gastronomiskeniveau er også rigtig fint og du kan finde mange gode spisesteder. Prøv de traditionelle, lettiske retter som f.eks. en borstj, som er en suppe lavet på rødkål. Riga er et perfekt alternativ til de mere traditionelle storbyer og pengene rækker generelt langt i Letland, så trænger du til en weekend getaway, så er dette scoop det oplagte valg.

Fly

Flybilletterne til dagens scoop er en del af Norwegians “Valentinestilbud” og de er derfor fundet på deres egen hjemmeside. Turen går til Riga i Letland og der er afrejse fra København d. 10/03 kl. 09.40 og du er fremme i Riga kl. 12.00 lokal tid. Flyrejsen tager cirka 1 time og 20 minutter. Hjemrejsen er d. 13/03 kl. 19.30 og du er tilbage i København kl. 19.50 dansk tid. Prisen for flybilletterne er på 350 kr. pr. person.

Book fly her

Forlænget weekend i Riga

Andre rejsedatoer:
Disse billige billetter til Riga med Norwegian er som jeg skrev før, en del af deres valentines udsalg. Prisen gælder således kun til kl. 23.39 i aften (d. 14/2). Der er mange ledige rejsedatoer i marts til ovenstående pris, men hvis du ønsker at rejse over en weekend (som mit eksempel) så er det mere begrænset. Herunder er en liste over andre rejsedatoer, hvor du kan komme afsted for omkring 350-500 kr.

03/03 – 06/03 (forlænget weekend)
11/03 – 15/03
13/03 – 17/03
17/03 – 20/03 (forlænget weekend)

Du finder en komplet oversigt over datoerne ved at klikke her: Norwegians valentinesudsalg. Du skal desuden være opmærksom på at prisen på hotellet kan variere, hvis du vælger en anden dato end vores eksempel.

Hotel

Jeg har fundet et lækkert, 4 stjernet spahotel som hedder Riga Islande Hotel (8,2 ud af 10 på Tripadvisor). Hotellet ligger i gåafstand til centrum. Du kan se mere til hotellets beliggenhed, via kortet herunder. Derudover er der 2 restauranter, tagterrasse, spabad, sauna, fitness og gratis wifi. Der medfølger morgenmadsbuffet i prisen! Prisen for 3 overnatninger i et dobbeltværelse er 1128 kr., hvilket svarer til 564 kr. pr. person. (inkl. morgenmad)

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Hotellet ligger cirka 9 km. fra lufthavnen, så det er ganske nemt at komme frem og tilbage.

Taxa:
Du kan nemt tage en taxa i Letland, da det er billigt i forhold til Danmark. En tur fra lufthavnen og til hotellet med en taxa vil cirka koste i omegnen af 100-150 kr.

Bus:
Bus nr. 22 kører fra lufthavnen og ind til centrum. Du kan købe billet i ankomsthallen når du ankommer, eller blot betale chaufføren (husk småpenge!) Du finder mere information om busturen her: Bus

Opsummering

Opsummering: Forlænget weekend i Riga
→ d. 10 marts til d. 13 marts
→ Fly fra København til Riga med Norwegian
→ 3 nætter på 4 stjernet spahotel Riga Islande Hotel
→ Morgenmad

Pris pr. person:
Fly: 350 kr.
Hotel: 564 kr.
Samlet: 914 kr.

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk