Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Så kan du godt pakke kufferten og forberede et par italienske gloser, for dagens scoop er en forlænget weekend i Rom! Italiens hovedstad har en helt unik stemning, som der ikke findes i andre storbyer og Rom er et tag-selv bord fyldt med kultur og monumenter, shoppingmuligheder og selvfølgelig det italienske køkken.

Der findes utrolig mange seværdigheder i Rom og hvis jeg skal nævne dem alle sammen her, bliver jeg ikke færdig i dag! Men du kan ikke besøge byen, uden at opleve Peterskirken (verdens største kirke frem til 1989), Fontana di Trevi (måske verdens mest kendte springvand) og selvfølgelig det store Colosseum, som er et af verdens Syv Nye Underværker.

Vi har endda en guide, som er dedikeret til denne smukke by. Vores Out & About storbyguide, giver dig de bedste tips til hvad du skal opleve i Rom. Du finder guiden her: ROM-GUIDE

Fly

Til dette scoop kan du flyve fra København og Billund. Hvis du er på udkig efter rejser med fly fra Aalborg, kan du finde dem her: Rejser med fly fra Aalborg.

Fly fra København:

Flybilletterne til dagens scoop er fundet på Momondo. Du flyver fra København og direkte til Rom (CIA) med Ryanair. Afrejse fra København er d. 21/04 kl. 14.10 og du er fremme i Rom kl. 16.40, flyrejsen tager cirka 2 timer og 30 minutter. Hjemrejsen er d. 24/04 kl. 11.10 og du er tilbage i København kl. 13.40 Prisen for flybilletterne er på 388 kr. pr. person.

Book fly her

Forlænget weekend i Rom

Andre rejsedatoer:
Du kan finde billige flybilletter til Rom på mange forskellige datoer. Du kan således finde billetter til omkring 300-400 kr. fra april og helt frem til juni. Hvis du gerne vil søge lidt frem og tilbage på datoerne, kan du gøre det på  Momondo. Hvis du foretrækker at komme på en forlænget weekend, som dette scoop ligger op til, så har jeg her fundet nogle datoer frem, hvor du kan komme afsted til under 600 kr. Dem kan du se her: 

07/04 – 10/04
14/04 – 17/04
05/05 – 08/05
12/05 – 15/05
26/05 – 29/05

Du kan bestille billetter på ovenstående datoer ved at klikke på den dato du ønsker, eller ved at gå ind på Momondo. Du skal dog være opmærksom på at prisen på hotellet kan variere, hvis du vælger en anden dato end vores eksempel.

 

 

Fly fra Billund:

Foretrækker du at flyve fra Billund, så er det også en mulighed til dette scoop. Prisen der dog en del højere end fra København. Jeg har fundet flybilletter på samme dato (d. 21 – 24 april).  Du flyver direkte til Rom (CIA) med Ryanair. Afrejse fra Billund er d. 21/04 kl. 20.25 og du er fremme i Rom kl. 23.00, flyrejsen tager cirka 2 timer og 35 minutter. Hjemrejsen er d. 24/04 kl. 17.15 og du er tilbage i Billund kl. 19.55. Prisen for flybilletterne er på 977 kr. pr. person.

Book fly her

Forlænget weekend i Rom

Andre rejsedatoer:
Som det var tilfældet fra København, kan du også finde forholdsvis billige flybilletter (omkring 600- 1000 kr.) fra Billund og til Rom, fra april og til et godt stykke inde i juni. Afrejsedagene fra Billund er tirsdag, torsdag og lørdag og du kan derfor kombinere din rejse på forskellige måder. Herunder får du en oversigt over datoer, hvor du kan komme afsted på lørdage – tirsdage for omkring 1000-1200 kr. 

07/04 – 10/04
14/04 – 17/04
12/05 – 15/05
26/05 – 29/05
02/06 – 05/06
09/06 – 12/06
16/06 – 19/06

Du kan bestille billetter på ovenstående datoer ved at klikke på den dato du ønsker, eller ved at gå ind på Momondo. Du skal dog være opmærksom på at prisen på hotellet kan variere, hvis du vælger en anden dato end vores eksempel.

Hotel

Til dagens scoop i romantiske Rom, har jeg fundet et super fint 4* hotel. Hotellet hedder Hotel Regent og det har fået fine anmeldelser (3,0 ud af 5 på Tripadvisor). Hotellet ligger 4-5 km. fra centrum, men bare rolig. Der går både bus og metro tæt på hotellet og ind til centrum. Er du frisk på en gåtur, kan du gøre det på cirka 40 minutter. Du kan se mere til hotellets beliggenhed via kortet herunder. Hotellet har en restaurant og bar/lounge, samt gratis wifi. Der medfølger desuden morgenmad i prisen og morgenmaden bliver endda rost af gæsterne! Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 1423 kr, hvilket svarer til 712 kr. pr. person.

Book hotel her

Du kan selvfølgelig finde hoteller i alle slags kategorier i Rom. Hvis du ønsker at se en oversigt over dem, kan du klikke her: Hoteller i Rom

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Roms Ciampino lufthavn ligger godt 16 km. fra centrum og jeg anbefaler at du tager enten bus eller taxa.

Bus:
Den billigste metode er at tage en Terravision Bus fra lufthavnen og til Roms centrale busstation, Termini Station Rome. Denne tur koster cirka 10 euro (for en retur), hvilket svarer til cirka 70 kr. hvis du booker i forvejen. Du kan booke billetter via dette link: Book busbillet her.

Når du er fremme på Termini stationen, skal du blot tage bus 910 til stoppestedet “Staz.ne Euclide”, hvorfra du skal gå i 5 minutter hen til hotellet. Hele turen tager cirka 20 minutter. Du kan se en oversigt over denne rute her: Se busrute

Taxa:
Hvis du vil med en taxa, skal du nok forvente at betale på den gode side af 300-400 kr. Husk at tage en autoriseret taxa, som er kendetegnet ved den hvide farve og et stort TAXI skilt på taget.

Opsummering

Opsummering: Forlænget weekend i Rom
→ d. 21 april til d. 24 april
→ Fly fra København til Rom med Ryanair
→ 3 nætter på Hotel Regent

Pris pr. person:
Fly: 388 kr.
Hotel: 712 kr.
Samlet: 1100 kr.

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk