Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Det vildeste Game of Thrones eventyr

Dagens scoop går til Irland (og Nordirland) hvor du skal på rundrejse i den smukkeste natur, og opleve de vildeste scener fra den verdensberømte tv-serie, Game of Thrones.

Kampen om jerntronen
På turen kommer du til at opleve scener og steder fra filmen, som vil tage pusten fuldkommen fra dig. Den fantastisk smukke natur (som du sikkert allerede har set i tv-serien) venter på at blive udforsket. Rejs ad Kongevejen og gå i Arya Starks fodspor og udfork Irony Islands, hvor kæmpedragen landede efter at have reddet Daenerys.

Fly, lejebil, hoteller og morgenmad er inkluderet
I dette tilbud er stort set alt inkluderet. Flybilletterne er fra enten København eller Hamborg og til Dublin, hvor lejebilen står klar. Herefter venter en masse oplevelser, som du sent vil glemme. Alle hoteller (med morgenmad) på vejen er inkluderet. Derudover skal du også på en guidet Game of Thrones udflugt, hvor du måske får en af seriens skuespillere som guide!

Er du klar til at indtage Winterfell?

Se tilbud her:

Video fra nogle af Game of Thrones seværdighederne i Nordirland

Detaljer

Dagens scoop har jeg fundet hos Travelbird, der lige nu har DRØMMEREJSEN til alle Game of Thrones fans! Tilbuddet giver dig mulighed for at komme på en eventyrlig rundrejse i Irland (og Nordirland), hvor du skal opleve smukke landskaber, vilde steder og bygninger fra den berømte tv-serie. Undervejs på turen kommer du blandt andet til at gå i Arya Starks fodspor på Kongevejen og opleve familiens hjemsted, Winterfell og MEGET mere. For at det ikke skal være løgn, skal du endda også på en Game of Thrones udflugt, hvor du skal opleve ikoniske scener og høre historier (og insiderviden) fra optagelserne til serien. Du kan endda være heldig at guiden selv har medvirket, hvor fedt er det ikke lige?

Du flyver fra enten København eller Hamborg, til Dublin. Efterfølgende foregår turen i lejebil, som selvfølgelig er inkluderet i prisen. Det samme er alle overnatninger på 3 forskellige hoteller, hvor der også medfølger morgenmad. Du kan enten flyve fra København eller Hamborg. 

Der ledige datoer i april, maj, juni, juli, august, september og oktober. Kort sagt, der er mange muligheder! De billigste priser finder du i slutningen af april, hvor du kan komme afsted for 4449 kr. Det kan du både d. 25 og 26 april. Ellers svinger prisen mellem 4000-6000 kr. Du kan se en komplet oversigt over datoerne på TravelBirds hjemmeside, som du finder her: TravelBird

Prisen er fra 4449 kr. pr. person (baseret på 2 personer) og derudover kommer der et bookinggegyr på 150 kr. pr. booking.

 

Se tilbud her:

 

Game of Thrones

Dette er inkluderet:

  • Rundrejse med 7 overnatninger i dobbeltværelse eller enkeltværelse på følgende hoteller:
  • 3 overnatninger Corr’s Corner Hotel i Belfast (eller tilsvarende)
  • 2 overnatninger Waterfoot Hotel i Derry (eller tilsvarende)
  • 2 overnatninger Cornerville B&B i Dublin (eller tilsvarende)
  • Med morgenmad
  • Fly fra Hamborg/København til Dublin og fra Dublin til Hamborg/København
  • Lejebil
  • Game of Thrones-udflugt inkl. engelsktalende guide

 

Billeder fra turen:

Game of Thrones

 Game of Thrones

Game of Thrones

Opsummering

Opsummering: Game of Thrones eventyr

→ Ledige datoer i flere forskellige måneder
→ 7 dages rundrejse
→ Inkl. fly, lejebil og hoteller
→ Morgenmad
→ Game of Thrones udflugt

Prisen er fra 4449 kr.

Se tilbud her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk