Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Kalder alle Harry Potter fans! Dette Scoop inviterer til en magisk oplevelse i Warner Bros. Studios. Løb gennem muren på Platform 9¾, besøg Dumbledores kontor eller Hagrids hytte eller gå en tur blandt de mange butikker på Diagonalstræde. Få et indblik i hvordan filmene er lavet, find din indre troldmand frem, hop i Hogwarts-uniformen og forestil dig at du er Harry Potter himself! Kombiner de magiske oplevelser med et besøg i det pulserende London og besøg nogle af de mange seværdigheder. Dette tilbud er en oplagt mulighed for at få oplevelsesbarometeret fyldt op! 


Harry Potter-eventyr i London inkl. hotel, morgenmad, fly og entrébillet
Samlet pris: 1219 kr.

 

Se tilbud her:

 

Detaljer

Hos Travelbird har jeg fundet et supergodt tilbud på en tur til London med et besøg i Harry Potters magiske verden i Warner Bros. Studios. 

Tilbuddet er med ophold på det 3-stjernede hotel The Royal National Hotel, som ligger et par kilometer fra Londons centrum. Kun 10-15 minutters gang fra hotellet, ligger metrostationen Kings Cross, som hurtigt kan føre jer rundt til byens mange seværdigheder. Der er morgenmad inkluderet i prisen, samt entrébillet til Warner Bros. Studio, hvor du får rig mulighed for at slippe din indre troldmand løs. Udstillingen “The Making of Harry Potter” viser mange af rekvisitterne fra filmene, og invitere jer blandt andet ind på Dumbledores kontor og en gåtur blandt de mange butikker på Diagonalstræde – måske du kan finde netop din personlige tryllestav? 

Du kan flyve fra både Aalborg, Århus, Billund og København og der er mulighed for at vælge mellem 2-4 nætter. Der er ledige datoer fra dags dato og et godt stykke ind i 2019, hvor du også kan finde nogle de billigste datoer. Fra København kan du komme billigst afsted på datoerne  d. 07/01, 16/01 og 05/03. Foretrækker du at flyve fra Aalborg, finder du de billigste priser d. 19/02 og d. 25/01. Fra Billund er den billigste pris d. 04/12 og d. 16/01, og fra Århus d. 21/11 eller 16/01. 

Som sagt kan du komme afsted fra nu af og frem til marts 2019, men der er ikke vildt mange ledige (og billige) datoer tilbage, så du skal ikke vente alt for længe med at bestille!

Prisen er fra 1219 kr. pr. person (baseret på 2 personer) og derudover kommer der et bookinggegyr på 150 kr. pr. booking.

Se tilbud her:

Harry Potter i London

Dette er inkluderet:

  • Royal National Hotel: 2, 3 eller 4 overnatninger
  • Med morgenmad
  • En entrébillet til Harry Potter i Warner Bros. Studio per person per ophold
  • Fly fra Aalborg, Aarhus, Billund, København, Hamborg til London-Gatwick, London-Luton, London-Stansted tur-retur
Transport

Transport i London:

Læs vores store London-guide og bliv klogere på hvordan du transportere dig rundt i London. Du finder guiden her: London-Guide

Transport fra hotellet og til Warner Bros. Studio:

Under selve tilbuddet på Travelbirds hjemmeside (det finder du her) er et afsnit som hedder “Transport mellem hotel og Warner Bros Studie”. Her finder du en komplet guide til hvordan du kommer frem og tilbage.

Opsummering

Opsummering: Harry Potter i London
→ Ledige datoer fra oktober og frem til februar 2019
→ 1, 2,  3 eller 4 overnatninger på 3-stjernet hotel
→ Morgenmad
→ Adgang til Warner Bros. Studios

Prisen er fra 1219 kr.

Se tilbud her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk