Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Aktive vulkaner, vandfald, varme kilder og verdens måske mindste storby – Island er et fantastisk land! Jeg har netop fundet uhørt billige flybilletter til Island og vulkanøen får dermed “debut” som destination her hos Travelscoop. Du flyver til Islands hovedstad Reykjavik, som man godt kan kalde for verdens mindste storby. Ikke desto mindre er byen utrolig moderne og er med helt fremme, både hvad angår mode, mad og oplevelser. Bevæger du dig udenfor byen, bliver du mødt af nogle storslåede naturoplevelser, hvor du kan spotte vulkaner i fjerne og hvis du er heldig, kan du endda opleve det fantastiske nordlys. Island er en unik oplevelse og du kan netop nu flyve afsted for billige penge!

 


BILLIGE flybilletter til Island
Samlet pris: 550 kr.

 

Se flytilbud her:     

Fly

Fly fra København:

Billige flybilletter til Island

Prisen for flybilletterne er 550 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

Jeg har netop fundet billige flybilletter til Island, som ligger i den helt billige ende af skalaen og der er mange forskellige afrejsedatoer, så det bliver næppe bedre!

Du finder billetterne hos søgemaskinen Momondo og de er med afrejse fra København. Du kan komme afsted i både november, december og januar for mellem 550-800 kr., hvilket er yderst billigt for flybilletter til Island. Billetterne er med det islandske flyselskab WOW Air og du flyver direkte, med en rejsetid på lidt over 3 timer. Ovenstående eksempel er fra d. 16/01 – 22/01. 

Du kan desværre kun finde disse billige flybilletter fra København. Det er dog muligt at flyve direkte fra Billund med Icelandair, men du skal forvente at betale knap 1400 kr. pr. person. Du kan finde billetter fra Billund her: flybilletter fra Billund

Andre rejsedatoer:

Hotel

Du skal selvfølgelig også bruge et hotel på Island. På Skyscanner finder du en komplet oversigt over samtlige hoteller og du kan bruge de forskellige kriterier, til at finde frem til dit perfekte hotel.

Find hotel her:            

Transport

Lejebil:
Island er utrolig smuk og det er oplagt at leje en bil, således at du kan køre rundt på øen og opleve den fantastiske natur. En lejebil koster ikke alverden og på Skyscanner kan du faktisk leje en bil for cirka 1021 kr, hvilket svarer til 511 kr. pr. person, hvis I rejser to personer.

Find lejebil her:

Opsummering

Opsummering: Billige flybilletter til Island
→ Direkte fly fra København med WOW Air
→ I november, december og januar

Pris pr. person:
Fly: 550 kr.
Samlet: 550 kr.

Se flytilbud her:     

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk