Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Julepynt i lange baner, store julemarkeder og julegaveshopping, der siger spar to! Dette Scoop tager dig med til juleshopping i NEW YORK, som allerede i slutningen af oktober, bliver pyntet op til årets helt store fest. Oplev det kæmpe juletræ ved Rockefeller Center, shop julegaver i verdens største stormagasin, Macy’s, eller hop i skøjterne og nyd et par sjove timer i Central Park. New York burde være på din top-3 liste over julebyer og med dette Scoop har du mulighed for at komme i den helt rigtige julestemning. Prisen er ekstraordinær lav, så pak kufferten (husk at lav plads til gaverne) og sæt kursen mod New York City!  


Juleshopping i New York: 5 dage på 3,5* hotel (m. morgenmad) inkl. direkte fly
Samlet pris: 4030

 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Fly

Fly fra København:

Juleshopping i New York

Prisen for flybilletterne er 2138 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

På søgemaskinen Travelmarket kan du netop nu finde gode tilbud på billige DIREKTE flybilletter til selveste New York! Du flyver fra København og der er billige billetter i november og december måned (du finder en oversigt herunder). De billigste billetter finder du med flyselskabet Norwegian, som for nyligt blev kåret til “verdens bedste lavprisselskab på langdistance”, vel og mærke for fjerde år i træk! 

Eksemplet som jeg har fundet herover er fra d. 19/11 – 23/11, men du kan som sagt finde billetter i både november og december til priser på mellem 2000-2700 kr. Ønsker du længere tid i New York, er det også muligt at vælge f.eks. 5, 6 eller 7 dage – der er masser af muligheder.

Her er en oversigt over andre billige rejsedatoer:

Hotel

Hoteller i New York plejer at være rasende dyre og man kan godt skyde en hvid pil efter at finde et 3* hotel centralt i byen, uden at skule betale en god slat penge for det. Derfor har jeg været på udkig efter et godt hotel (minium 3 stjerner), med store, rummelige værelser og hvor du nemt kan komme ind til centrum af New York – og det har jeg fundet!

LIC Hotel

Hotellet hedder LIC Hotel og det ligger i bydelen Long Island, som ligger klods op af Manhatten, kun adskildt af floden East River. Der er således kun 2,5 km. ind det en centrale del af byen og hvis du er frisk på en gåtur, skal du blot over Ed Kock Queensboro Bridge. En tur som kan gøres på cirka 30 minutter. Skulle du blive øm i benene, eller blot foretrække offentlig transport, så ligger der hele 2 metrostationer tæt på hotellet, en 2 minutters gang væk og en anden 8 minutter. Kan det blive nemmere?

På hotellet får du et stort og lyst værelse på hele 17 kvm. (stort i New York-sammenhæng) med både tv, køleskab, eget badeværelse og selvfølgelig gratis wifi. Derudover stiller hotellet en lang række faciliteter til rådighed, som blandt andet fitness og en super fed tagterrasse med view over New York’s skyline. Desuden er det værd at nævne at der medfølger morgenmad på hotellet, en morgenmad som bliver skamrost af gæsterne – så glæd dig!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,5 ud af 5. Gæsterne roser blandt beliggenheden tæt på Manhatten. Derudover bliver de, store rummelige og det venlige personale rost, ligesom mange af gæsterne roser den medfølgende morgenmad. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 4 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 3784 kr, hvilket svarer til 1892 kr. pr. person.

Se hoteltilbud her:

Du kan finde mange forskellige hoteller i New York. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i New York

    Klik på billedet for at forstørre
Billetter

Vil du springe køen over til byens fedeste seværdigheder? Jeg anbefaler at du booker dine billetter i forvejen. Her er en oversigt:

Transport

Transport fra lufthavnen og til centrum:

Tog/metro:
Fra lufthavnen tager det cirka 1 time via Airtrain og tog/metro. Du tager Airtrain til Jamaica Station og efterfølgende skifter du til Subway’en, hvorfra du kan komme rundt i New York. Du finder en ruteplan via dette link: Se ruteplan.

Taxa:
Der er ofte kø i New York og en tur i taxa kan derfor hurtigt tage utrolig lang tid og koste en del penge. Jeg vil derfor anbefale dig at kigge nærmere på ovenstående løsning, med mindre at du bare gerne vil køres direkte til hotellet og ikke tænker nærmere over prisen.

Værd at vide

Visum:
USA er visumfrit i op til 90 dage, du skal og have et ESTA for at komme ind i landet. Det kan du læse meget mere om her: ESTA USA

Opsummering

Opsummering: 
→ d. 19 november til d. 23 november
→ Fly fra København til New York med Norwegian
→ 4 nætter på 3,5* LIC Hotel.
→ Morgenmad

Pris pr. person:
Fly: 2138 kr.
Hotel: 1892 kr.
Samlet: 4030 kr.

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk