Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular
Dagens scoop

Kalenderen siger oktober, dagene bliver kortere (og mørkere) og vinteren er på vej, men bare rolig, jeg ved hvad du trænger til! Dagens scoop er nemlig en DRØMMEREJSE TIL THAILAND. I november har jeg fundet et virkelig godt tilbud på DIREKTE flybilletter til Krabi og det skal selvfølgelig udnyttes, inden at de forsvinder igen! Temperaturen i Krabi ligger på dette tidspunkt på omkring 29-30 grader og nu tænker du måske at du kan blive kølet ned ved at tage en dukkert på stranden, men det kan du godt glemme alt om – vandtemperaturen ligger også på 29 grader! Er du klar til sol, varme og den fantastiske thailandske kultur? Så læs med her!


Drømmerejse til Thailand: 15 dage i Krabi inkl. 4* hotel og direkte fly
Samlet pris: 4147 kr.

 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Fly

Fly fra København:

Krabi

Prisen for flybilletterne er 2348 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

På Travelmarket har jeg netop fundet EKSTREMT BILLIGE direkte flybilletter til Krabi i det sydlige Thailand, med afrejse fra København! Det er TUI som sælger ud af deres “restpladser” og det er derfor begrænset med afgange. Ovenstående eksempel er fra d. 10 november til d. 25, og derudover har jeg fundet et par andre afgange til under 3000 kr. Dem kan du se herunder:

Andre rejsedatoer:

Hotel

Nu tænker du måske at prisen for dette Scoop, er ensbetydende med at du skal bo på et “snusket” hostel i Krabi – men så kan du godt tro om igen. Du skal nemlig bo på et lækkert 4 stjernet hotel!

Hotellet hedder The Tama Hotel og her finder du en lang række faciliteter, som blandt andet udendørs pool, fitnesscenter, restaurant og poolbar. Der er ikke morgenmad inkluderet i denne pris, men det kan du tilkøbe når du booker. 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 3,5 ud af 5. Gæsterne roser blandt hotellets stand. Derudover bliver renligheden og servicen rost. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 14 nætter i et dobbeltværelse er 3598 kr, hvilket svarer til 1799 kr. pr. person.

Se hoteltilbud her:

Du kan finde mange forskellige hoteller i Krabi. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Krabi

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Hotellet ligger cirka 30 minutters kørsel fra hotellet. Jeg vil derfor anbefale dig at tage en taxa frem og tilbage, da en sådan tur ikke koster mere end 500-700 Baht, som svarer til 100-140 kr.

Alternativt kan du benytte dig af hotellets lufthavnstransport, prisen for denne service er 800 baht.

Værd at vide

Pas og visum:
Thailand er visumfri i op til 30 dage. Dit pas skal dog være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.

Vaccinationer:
Her kan du bruge hjemmesiden Sikkervacination til at undersøge hvilke vaccinationer du skal have – eller spørg din læge til råds og find ud af, om det er nødvendigt, og hvilket vaccinationer du i så fald behøver.

Opsummering

Opsummering: 15 dage i Krabi
→ d. 10 november til d. 25 november
→ Direkte fly fra København til Krabi med TUI
→ 14 nætter på 4* The Tama Hotel

Pris pr. person:
Fly: 2348 kr.
Hotel: 1799 kr.
Samlet: 4147 kr.

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk