Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

FODBOLDREJSE TIL CHAMPIONS LEAGUE: Oplev Liverpool på det legendariske Anfield Road, når de spiller storkamp mod de franske mestre fra PSG, i verdens største klubturnering. Det er offensiv fodbold i absolut højeste klasse, når Salah, Firmino og Mane står overfor Neymar, Cavani og Mbappé og skal dyste om 3 vigtige point i Champions League. Uanset om du er Liverpool fan eller ej, så må Anfield være et af de stadions alle drømmer om at besøge og mærke stemningen, når knap 50.000 fans synger med på You’ll never walk alone. Der er garanti for gåsehud og verdensklasse fodbold på Anfield Road og du kan komme med til en virkelig lav pris. Her er et komplet forslag til hvordan du sammensætter rejsen med både fly, hotel og kampbilletter. Hvad venter du på? 


Champions League: Liverpool – PSG inkl. fly, hotel og kampbillet
Samlet pris: 2389 kr.

 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Se billettilbud her:

Fly

Fly fra Hamborg:

Liverpool

Prisen for flybilletterne er 487 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

Fly fra København:

Liverpool

Prisen for flybilletterne er 2133 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     


De billigste flybilletter til dette Scoop findes på Skyscanner og er med afrejse fra Hamborg. Kampen spilles onsdag d. 18 september kl. 21.00 og ovenstående eksempel er fra d. 17 – 19 september. 

Hvis du gerne vil flyve fra København, så har jeg på Travelmarket fundet direkte billetter (også fra d 17-19 september), men prisen er den del højere end hvis du flyver fra Hamborg.

Bemærk desuden at du flyver til Manchester Lufthavn, som ligger cirka 50 km. fra Liverpool. Længere nede under “transport” kan du se hvordan du kommer frem og tilbage – det er ganske nemt!

Hotel

The Old Dairy Liverpool:

Jeg har fundet et godt tilbud på det 3* The Old Dairy Guest House Liverpool som ligger et lille stykke fra centrum af byen og cirka 3 km. fra Anfield Stadion. Der findes dog gode transportforbindelse tæt på hotellet, hvis ikke du er frisk på en gåtur. Hotellet er simpelt og rent, med gratis wifi og mulighed for tilkøb af morgenmad.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 3,5 ud af 5. Hotellet bliver rost for at være simpelt, men godt og med gode transportforbindelser i nærheden. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 2 nætter i et dobbeltværelse er 737 kr, hvilket svarer til 369 kr. pr. person.

Se hoteltilbud her:

Du kan finde mange forskellige hoteller i Liverpool og du kan finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Liverpool

    Klik på billedet for at forstørre
Billetter

Kampen mellem Liverpool og PSG spilles på Anfield d. 18 september kl. 21.00. Billetterne kan købe hos ARTE Udland og de koster fra 1533 kr. stykket.

Liverpool

Se billettilbud her:

Transport

Du lander i Manchesters lufthavn, som ligger cirka 50 km. fra Liverpool. Det er dog utroligt nemt at komme frem og tilbage med enten tog, bus eller taxa. Det kan du læse meget mere om her: transport til Liverpool

Opsummering

Opsummering: Fodboldrejse til Liverpool – PSG
→ d. 17 september til d. 19 september
→ Fly fra Hamborg
→ 2 nætter på 3* The Old Dairy Guest House Liverpool
→ Billet til kampen

Pris pr. person:
Fly: 487 kr.
Hotel: 369 kr.
Billet: 1533 kr.
Samlet: 2389 kr. 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Se billettilbud her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk