Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

FODBOLDREJSE TIL CHAMPIONS LEAGUE: Oplev Liverpool på det legendariske Anfield Road, når de spiller en afgørende kamp i Champions League mod det serbiske storhold Røde Stjerne. Det er offensiv fodbold i absolut højeste klasse, når Salah, Firmino og Mane skal forsøge at hente 3 vigtige point i Champions League. Uanset om du er Liverpool fan eller ej, så må Anfield være et af de stadions alle drømmer om at besøge og mærke stemningen, når knap 50.000 fans synger med på You’ll never walk alone. Der er garanti for gåsehud og verdensklasse fodbold på Anfield Road og du kan komme med til en virkelig lav pris. Her er et komplet forslag til hvordan du sammensætter rejsen med både fly, hotel og kampbilletter. Hvad venter du på? 


CHAMPIONS LEAGUE: Liverpool – Røde Stjerne inkl. fly, hotel og kampbillet
Samlet pris: 2535 kr.

 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Se billettilbud her:

Fly

Fly fra Hamborg:

Liverpool

Prisen for flybilletterne er 906 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

Fly fra København:

Liverpool

Prisen for flybilletterne er 1098 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     


De billigste flybilletter til dette Scoop findes på Momondo og er med afrejse fra Hamborg. Kampen spilles onsdag d. 24 oktober kl. 21.00 og ovenstående eksempel er fra d. 24-25 oktober.  

Hvis du gerne vil flyve fra København, så har jeg på Momondo fundet billetter (dog med en mellemlandning på udrejsen) fra d 24-25 oktober. Du kan også godt flyve direkte med Easyjet eller SAS, men så skal du forvente at betale på den gode side af 2000 kr. for flybilletterne.

Bemærk desuden at du flyver til Manchester Lufthavn, som ligger cirka 50 km. fra Liverpool. Længere nede under “transport” kan du se hvordan du kommer frem og tilbage – det er ganske nemt!

Hotel

The Old Dairy Liverpool:

Jeg har fundet et godt tilbud på det 3* The Old Dairy Guest House Liverpool som ligger et lille stykke fra centrum af byen og cirka 3 km. fra Anfield Stadion. Der findes dog gode transportforbindelse tæt på hotellet, hvis ikke du er frisk på en gåtur. Hotellet er simpelt og rent, med gratis wifi og mulighed for tilkøb af morgenmad.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,5 ud af 5. Hotellet bliver rost for at være simpelt, men godt og med gode transportforbindelser i nærheden. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 1 nat i et dobbeltværelse er 467 kr, hvilket svarer til 234 kr. pr. person.

Se hoteltilbud her:

Du kan finde mange forskellige hoteller i Liverpool og du kan finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Liverpool

    Klik på billedet for at forstørre
Billetter

Kampen mellem Liverpool og Røde Stjerne spilles på Anfield d. 24 oktober kl. 21.00. Billetterne kan købe hos Rejsefidus og de koster fra 1395 kr. stykket.

Se billettilbud her:

Transport

Du lander i Manchesters lufthavn, som ligger cirka 50 km. fra Liverpool. Det er dog utroligt nemt at komme frem og tilbage med enten tog, bus eller taxa. Det kan du læse meget mere om her: transport til Liverpool

Opsummering

Opsummering: Fodboldrejse til Liverpool – Røde Stjerne
→ d. 24-25 oktober
→ Fly fra Hamborg
→ 1 nat på 3* The Old Dairy Guest House Liverpool
→ Billet til kampen

Pris pr. person:
Fly: 906 kr.
Hotel: 234 kr.
Billet: 1395 kr.
Samlet: 2535 kr. 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Se billettilbud her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk