Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Er du klar på et eventyr? Dette Scoop går til den multikulturelle emirat, og inviterer til en førsteklasses ferie: Den står nemlig på Luksus i Dubai! En uforlignelig skyline, kridhvide sandstrande med krystalklart vand og overdådige shoppingcentre. Dubai har det hele!  Jeg har fundet billige DIREKTE flybilletter til Dubai og et godt tilbud på det 5-stjernede hotel Carlton Palace Hotel. Hvis du både har lyst til strand, storby, ski eller ørken; tag til Dubai – der finder du det hele! Verdens højeste bygning, verdens største shoppingcenter, verdens største indendørs skicenter. Det kan ikke blive stort nok.


Luksus i Dubai: 1 uge på 5* hotel inkl. fly
Samlet pris: 3727 kr.

 

SE FLYTILBUD        

 SE HOTELTILBUD

Fly

Fly fra København:

Luksus i Dubai

Prisen for flybilletterne er 1703 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

Travelmarket har jeg fundet billige flybilletter til Dubai fra København. Ovenstående eksempel er fra d. 27. november til d. 4. december, men du kan finde billetter i både november, december og januar – også henover jul og nytår! Prisen ligger på mellem 1700-2000 kr, som er en helt EKSTRAORDINÆR lav pris for direkte fly til Dubai. 

Som sagt er der mange forskellige afrejsedatoer og herunder er et udpluk af nogle af dem. Hvis du selv vil lege lidt med datoerne, så sørg for at vælge tirsdage, torsdage og lørdage som afrejsedage – og tirsdage, torsdage og søndage som hjemrejse dage. Dette betyder også at du sagtens kan ændre rejselængden fra de 7 dage (som i mit eksempel) til f.eks. 10 dage eller 14 dage.

Oversigt over andre rejsedatoer:

Hotel

Du finder et utal af hoteller i Dubai og prisniveauet afhænger selvfølgelig af, hvor meget luksus du ønsker. Herunder har jeg fundet et godt tilbud på det 5 stjernede Carlton Palace Hotel, men hvis du er frisk på en opgradering, så ligger (hvad der siges) at være verdens ENESTE 7 stjernet hotel i Dubai. Burj Al Arab er navnet og prisen, den er knap 68.000 kr. for 7 dage! Du kan tage et kig på det vilde hotel her: Burj Al Arab

Carlton Palace Hotel:

Du kan godt glæde dig! Du skal nemlig bo som en vaskeægte sheik i Dubai, hvor jeg har fundet et utrolig lækkert 5 stjernet hotel. Hotellet hedder Carlton Palace Hotel og jeg tør godt garantere dig for, at du ikke kommer til at kede dig. Hotellet har nemlig både udendørs pool, fitness- og spafaciliteter og hele 3 forskellige restauranter!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed. Derudover er de fleste ualmindelig tilfredse med både serviceniveuet og de store værelser. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse er 4047 kr, hvilket svarer til 2024 kr. pr. person.

Find hotel her:            

Du kan finde mange forskellige hoteller i Dubai. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Dubai

    Klik på billedet for at forstørre
Billetter

Vil du undgå at stå i en lang og langsom billetkø til byens seværdigheder? Jeg anbefaler at du booker billetterne inden afrejsen. Her er en oversigt:

Transport

Transport fra lufthavnen og til hotellet

Taxa:
Hotellet ligger blot 10 minutters kørsel fra lufthavnen og du kan tage en taxa for omkring 50-100 kr. 

Bus og metro:
Derudover kan du tage bus eller metro direkte fra lufthavnen – en tur på 10-20 minutter. Du finder ruteplanen her: Ruteplan bus/metro 

Hotellets lufthavnstransport:
Sidst tilbyder hotellet lufthavnstransport døgnet rundt for et tillægsgebyr på ca. 170 kr. pr. køretøj

Opsummering

Opsummering: Luksus i Dubai
→ d. 27. november til d. 04 december
→ Fly fra København til Dubai med Norwegian
→ 7 nætter på 5* Carlton Palace Hotel 

Pris pr. person:
Fly: 1703 kr.
Hotel: 2024 kr.
Samlet: 3727 kr. 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk