Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Femstjernet luksus med all-inclusive i Mexico

Hvad siger du til en luksusferie i paradislignende omgivelser? Dagens scoop er en rejse til Playa Del Carmen i Mexico på et lækkert fem-stjernet hotel med all-inclusive. Alt du skal beslutte dig for, er om du skal ligge ved poolen eller stranden eller hvilket fyld du vil have i dine tacos.

Tacos og kolde øl

Playa Del Carmen er en af Mexicos mest attraktive destinationer for turister, hvilket vi sagtens kan forstå! Byen har nogle af landets lækreste sandstrande med azurblåt vand, masser af restauranter som tilbyder lækre tacos og iskolde øl, samt et fabelagtigt byliv både dag og nat. Desuden ligger byen tæt på nogle af landets mest populære attraktioner som Chitzen Itza – et af verdens syv vidunder. Er du klar på 9 dages luksus i Mexico med all-inclusive? Så er det nu du skal slå til.


Luksus i Mexico: 9 dage på 5* hotel med all inclusive inkl. fly
Samlet pris: 10.039 kr.

 

Se tilbud her:

Detaljer

Mexico

5-stjernet luksus i Mexico

Dagens scoop er fundet hos TravelBird og turen går til Mexicos paradisstrande! Her kan du komme afsted i enten 9, 12, 16 eller 20 dage, med afrejse fra enten Hamborg eller København. Under opholdet bor du på det 5 stjernede Ocean Maya Royale, hvor der medfølger ALL INCLUSIVE!

På hotellet er er der mulighed for både afslapning og forkælelse! Der er 2 svimmingpools, boblebad, spa-område (ekstra gebyr) og fitnesscenter. Hvis du har mod på at udforske Atlanterhavets smukke undervandsliv, så har hotellet også eget dykkercenter.

Når du bliver sulten, skal du ikke engang have pungen op af lommen. Der medfølger nemlig ALL inclusive i dette tilbud, som indeholder både morgenmad, frokost, snacks, aftensmad og drikkevarer. Mad og drikke bliver serveret på hotellets 5 forskellige restauranter, kaffebar, juicebar og 3 barer.

Dette er inkluderet:

  • Ocean Maya Royale: 8, 11, 15 eller 19 overnatninger
  • Med all-inclusive
  • Fly fra København, Hamborg til Cancún tur-retur
  • Håndbagage
  • Indchecket bagage
  • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur

 

Prisen er fra 10.039 kr. pr. person (baseret på 2 personer) og derudover kommer der et bookinggegyr på 150 kr. pr. booking.

Se tilbud her:

Ledige rejsedatoer:

Som jeg tidligere skrev, så kan du kombinere dette tilbud på flere forskellige måder i forhold til afrejsedage og afrejselufthavn. I dette eksempel har jeg fundet den billigste kombination, som hedder 9 dage med fly fra Hamborg fra d. 31 oktober, men du kan faktisk komme afsted fra maj og helt frem til december. Priserne svinger mellem 10-13.000 kr. udenfor sommerferien og hvis du gerne vil afsted i sommerferien, skal du forvente at betale en del mere. 

Mexico

Billeder fra hotellet:

Mexico Mexico Mexico

Værd at vide

Pas og visum:
Mexico er visumfri i op til 180 dage. Der skal dog købes et Tourist Blue Card ved ankomst. Det er dit eget ansvar at sikre, at diverse krav er opfyldt og det kan du læse meget mere om på udenrigsministeriets hjemmeside, som du finder her: Gå til udenrigsministeriet

Vaccinationer:
Jeg anbefaler dig at du tager kontakt til din læge i GOD TID inden afrejse og får taget en snak om evt. vaccinationer.

Opsummering

Opsummering: Luksus i Mexico

→ Ledige datoer fra maj til december
→ Fly fra enten Hamborg eller København
→ 9, 12, 16 eller 20 dage på 5* Ocean Maya Royale
→ ALL INCLUSIVE

Prisen er fra 10.039 kr.
Inkl. bookinggebyr på 150 kr.

Se tilbud her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk