Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

5-stjernet hotel i magiske Marrakech

Er Marrakech også blandt destinationerne på din bucketlist? Dagens scoop invitere dig til den fantastiske storby. Bo på et 5-stjernet hotel nær centrum og kombiner din storbyferie med afslapning og solbadning i hotellets spa- og poolområde og kom hjem med fornyet energi.

Eventyrlig atmosfære

Den marokkanske storby med rosafarvede huse, en duft af krydderier og en eventyrlig atmosfære er blevet et kæmpe hit blandt rejsende verden over. Folk strømmer til byen for at mærke den autentiske stemning, shoppe keramik og tæpper, samt se den smukke by der er et godt miks af nyt og gammelt, trendy mærkevarebutikker og lokale markeder med håndlavede produkter. En perfekt tur for dem der ønsker et miks af storby og afslapning!


Magiske Marrakech: 8 dage på 5* spahotel inkl. fly
Samlet pris: 2394 kr.

 

Se flytilbud     

Se hoteltilbud

Fly

Til dette scoop kan du flyve fra København og Aalborg. Hvis du er på udkig efter rejser med fly fra Billund, kan du finde dem her: rejser med fly fra Billund

Fly fra København:

Flybilletterne har jeg fundet på Skyscanner og de er fra København og direkte til Marrakech med Norwegian. Nedenstående eksempel er fra d. 16-23 maj, men der findes også andre mulige rejsedatoer, som du kan finde længere nede på siden.

I dette eksempel er afrejse fra København d. 16/05 kl. 19.40 og du er fremme i Marrakech kl. 23.10 lokal tid. Flyrejsen tager cirka 5 timer og 30 minutter. Hjemrejsen er d. 23/05 kl. 23.55 og du er tilbage i København kl. 05.15. 

Prisen for flybilletterne er på 1097 kr. pr. person.

Find flybilletter her:

Marrakech

Andre rejsedatoer:

Du kan finde afgange fra CPH og til Marrakech på onsdage og lørdage. Dette gælder både i maj, juni og juli måned. Priserne svinger en del, men generelt er det billigst at rejse fra onsdag-onsdag. Herunder har jeg samlet en oversigt over datoer, hvor du kan finde flybilletter til omkring maks 1500 kr:

23/05 – 30/05 
26/05 – 02/06
30/05 – 06/06
02/06 – 09/06
06/06 – 13/06
09/06 – 16/06
13/08 – 20/08
22/08 – 29/08

Du kan bestille billetter på ovenstående datoer ved at klikke på den dato du ønsker eller ved gå ind på Skyscanner via dette link: Gå til Skyscanner. Du skal desuden være opmærksom på at prisen på hotellet kan variere, hvis du vælger en anden dato end vores eksempel.

Fly fra Aalborg:

Jeg har også fundet flybilletter fra Aalborg på samme dato som ovenstående eksempel. Disse billetter er også med Norwegian og er via København, hvor du har en mellemlandning på en times tid.

Prisen for flybilletterne er på 2116 kr. pr. person.

Find flybilletter her:

Marrakech

Andre rejsedatoer:

Du kan stort set altid finde billetter fra Aalborg til København for omkring 1000-1200 kr. med Norwegian. Du kan derfor blot tage udgangspunkt i de ledige afrejsedatoer jeg har fundet på ruten København – Marrakech, og så ændre søgningen til at vise med afgang fra Aalborg – Marrakech.

Hotel

Grand Mogador MENARA:

Til dagens scoop i Marrakech har jeg fundet et rigtig lækkert 5* hotel, som hedder Grand Mogador MENARA. Hotellet ligger ikke langt fra centrum af byen og kun 10 minutter fra lufthavnen, så det er nemt at komme frem og tilbage. 

Faciliteter:
Det lækre 5-stjernede hotel har hele 4 restauranter, spa, indendørs og udendørs pool, motionscenter og terrasse. Der er desuden gratis wifi og mulighed for tilkøb af morgenmad.

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 3,5 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed tæt på byen (og lufthavnen) og derudover bliver serviceniveauet og hotellets mad og rost.  Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse er 2534 kr, hvilket svarer til 1267 kr. pr. person.

Find hotel her:            

Du kan finde mange forskellige hoteller i Marrakech. Du kan se en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Marrakech

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Hotellet ligger 10 minutters kørsel fra lufthavnen, du kan derfor sagtens tage en taxa frem og tilbage. Du kan også vælge at leje en bil, hvilket giver dig mulighed for at udforske Marrakech og området omkring byen, som byder på ørkenlandskaber og meget andet!

Lejebil:
Du kan få en lejebil for cirka 589,90 kr, hvilket svarer til 294,95 kr. pr. person, hvis I rejser to personer.

Find lejebil her:

Marrakech

Taxa:
Du kan også tage en taxa fra lufthavnen og til hotellet. Taxaer i Marrakech er generelt ret billige, så du skal ikke være bekymret for prisen.

Opsummering

Opsummering: 8 dage i Marrakech
→ d. 16 maj til d. 23 maj
→ Fly fra København til Marrakech med Norwegian
→ 7 nætter på 5 stjernet Grand Mogador MENARA

Pris pr. person:
Fly: 1097 kr.
Hotel: 1267 kr.
Samlet: 2394 kr.

Find flybilletter her:

Find hotel her:            

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk