Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Er Marrakech også blandt destinationerne på din bucketlist? Dette Scoop invitere dig til den fantastiske storby, hvor de rosafarvede huse, en duft af krydderier og en eventyrlig atmosfære er blevet et kæmpe hit blandt rejsende verden over. Folk strømmer til byen for at mærke den autentiske stemning, shoppe keramik og tæpper, samt se den smukke by der er et godt miks af nyt og gammelt, trendy mærkevarebutikker og lokale markeder med håndlavede produkter. En perfekt tur for dem der ønsker et miks af storby og afslapning! 


Magiske Marrakech: 1 uge på 4* hotel (m. morgenmad) inkl. fly
Samlet pris: 2181 kr.

 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Fly

Fly fra København:

Marrakech

Prisen for flybilletterne er 1275 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

På Momondo har jeg fundet en MASSE billige flybilletter fra København til Marrakech. Det er det populære flyselskab, Norwegian, som i øjeblikket har gode priser på disse og det skal selvfølgelig udnyttes med et godt tilbud! Ovenstående eksempel er fra d. 15/01 – 22/01 (2019), men du kan finde flybilletter til cirka samme pris, i store dele af januar, februar og hen til starten af marts. Herunder har jeg fundet en række andre billige rejsedatoer, hvor du kan finde flybilletter til mellem 1200-1600 kr, men du kan sagtens finde flere datoer. Hvis du selv vil søge videre, så sørg for at begrænse din søgning til tirsdage, torsdage og lørdage, som er de dage, hvor Norwegian flyver deres rute, og dermed de dage, hvor du finder de bedste priser.

Andre rejsedatoer:

Hotel

Riad Lapis-Lazuli:

I Marrakech er der hoteller – og så er der de traditionelle, marokkanske riads. Et Riad er et gammel byhus, som er blevet lavet om til et hotel og typisk har en form for have i midten. Sådan et har jeg fundet frem til dette tilbud og endda et anmelderrost, 4-stjernet et af slagsen! Det hedder Riad Lapis-Lazuli og ligger forholdsvis centralt i Marrakech. Der er kun 6 værelser på “hotellet”, hvor du også finder en restaurant/bar, indendørs pool, tagterrasse og meget andet! Der medfølger desuden morgenmad i prisen!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 4,5 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed tæt på centrum, de lækre faciliteter og et højt serviceniveau. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 1812 kr, hvilket svarer til 906 kr. pr. person.

Se hoteltilbud her:

Du kan finde mange forskellige hoteller i Marrakech. Du kan se en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Marrakech

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Hotellet som jeg har fundet til dig herover, ligger cirka 20 minutters kørsel fra lufthavnen. Jeg anbefaler dig derfor følgende transportmuligheder:

Hotellets lufthavnstransport:
Hotellet tilbyder transport til og fra lufthavnen for cirka 110 kr. Hvis du vil benytte dig at dette, så skal du kontakte hotellet i god tid, inden din rejse.

Taxa:
Taxaer i Marrakech er generelt ret billige og du skal derfor ikke forvente at skulle betale mere end cirka 100-200 kr.

Opsummering

Opsummering: 8 dage i Marrakech
→ d. 15 januar til d. 22 januar
→ Fly fra København til Marrakech med Norwegian
→ 7 nætter på 4* Riad Lapis-Lazuli
→ Morgenmad

Pris pr. person:
Fly: 1275 kr.
Hotel: 906 kr.
Samlet: 2181 kr.

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk