Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular
Dagens scoop

Er Marrakech også blandt destinationerne på din bucketlist? Dette Scoop invitere dig til den fantastiske storby, hvor de rosafarvede huse, en duft af krydderier og en eventyrlig atmosfære er blevet et kæmpe hit blandt rejsende verden over. Folk strømmer til byen for at mærke den autentiske stemning, shoppe keramik og tæpper, samt se den smukke by der er et godt miks af nyt og gammelt, trendy mærkevarebutikker og lokale markeder med håndlavede produkter. En perfekt tur for dem der ønsker et miks af storby og afslapning! 


Magiske Marrakech: 1 uge på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 2126 kr.

 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Fly

Fly fra København:

Marrakech

Prisen for flybilletterne er 1265 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

Flybilletterne har jeg fundet på Travelmarket og de er fra København og direkte til Marrakech med Norwegian. Ovenstående eksempel er fra d. 22-29 november og ellers er der MANGE billige rejsedatoer i både november og december. 

Andre rejsedatoer:

Hotel

Résidence Appart Hotel:

Jeg har fundet et fint 3* lejlighedshotel i Marrakech som hedder Residence Appart Hotel. Hotellet har en en god beliggenhed og en lang række faciliteter, som blandt andet indendørs pool, spa, restaurant og bar, gratis wifi. Der medfølger desuden morgenmad i prisen!

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
På TripAdvisor bliver hotellet rost af gæsterne, hvor de får vurderingen 3,0 ud af 5. Gæsterne roser især hotellets beliggenhed tæt på centrum, de lækre faciliteter og et højt serviceniveau. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 7 nætter i et dobbeltværelse (inkl. morgenmad) er 1722 kr, hvilket svarer til 861 kr. pr. person.

Se hoteltilbud her:

Du kan finde mange forskellige hoteller i Marrakech. Du kan se en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Marrakech

    Klik på billedet for at forstørre
Transport

Taxa:
Hotellet ligger 10-15 minutters kørsel fra lufthavnen, du kan derfor sagtens tage en taxa frem og tilbage. Taxaer i Marrakech er generelt ret billige og du skal derfor ikke forvente at skulle betale mere end cirka 100-150 kr.

Opsummering

Opsummering: 8 dage i Marrakech
→ d. 22 november til d. 29 november
→ Fly fra København til Marrakech med Norwegian
→ 7 nætter på 3* Residence Appart Hotel.
→ Morgenmad

Pris pr. person:
Fly: 1265 kr.
Hotel: 861 kr.
Samlet: 2126 kr.

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk