Bestil et rejseforslag

Med Travelsscoops Rejseforslag har du muligheden for at få tilsendt et skræddersyet og uforpligtende rejseforslag, helt gratis! Du skal blot udfylde nedenstående formular og så vil du modtage rejseforslaget pr. mail indenfor 2-3 hverdage.

Booking formular

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Dagens scoop

Sì, grazie! Dette Scoop tager dig med til Italiens næstestørste by, Milano. Byen ligger i det nordlige Italien og her finder du alt fra smukke kirker, kendte kunstværker, hyggelige fortovscaféer og selvfølgelig shopping. ALLE de store mærker indenfor mode holder til her, hvilket betyder at du kan shoppe løs i hos blandt andet Dolce & Gabbana, Hugo Boss, Armani osv. (så husk at gem lidt plads i kufferten!) Byen har desuden et af Europas største outlets, Serravalle Scrivia, som helt sikkert også er et besøg værd. Forbered at par italienske gloser og tag på en forlænget weekend til Milano, det vil du ikke fortryde!


Forlænget weekend i Milano: 3 nætter på 3* hotel inkl. fly
Samlet pris: 827 kr.

 

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:

Fly

Fly fra København:

Weekend i Milano

Prisen for flybilletterne er 192 kr. pr. person.

Se flytilbud her:     

På søgemaskinen Momondo har jeg netop fundet billige flybilletter til Milano. De billigste billetter finder du med afrejse fra København og du har mange muligheder, da både Ryanair, Easyjet og SAS flyver til Milano. Ovenstående eksempler fra København er fra d. 07/12 – 10/12.

Passer ovenstående datoer ikke, så kan du finde disse billige billetter i både november og december, så mon ikke du kan finde noget, som passer ind i dine rejseplaner. Du kan komme afsted både på hverdage og henover en weekend, som ovenstående eksempel. Her er et udpluk over andre billige rejsedatoer:

Andre rejsedatoer:

Hotel

Residence Lepontina

Hotellet jeg har fundet frem til dig er 3 stjernet og hedder Residence Lepontina. Det ligger få kilometer fra centrum og du kan derfor sagtens gå frem og tilbage, men skulle du blive øm i benene, så ligger metroen tæt på hotellet. Hotellet har en rigtig fin standard og du får et fint værelse, med gratis wifi og endda et mindre tekøkken. 

Hvad siger gæsterne på TripAdvisor?
Hotellet får vurderingen 4,0 ud af 5. Gæsterne roser blandt beliggenheden ikke langt fra centrum. Derudover bliver standarden og det venlige personale rost, ligesom mange af gæsterne roser det lynhurtige wifi. Du kan læse flere anmeldelser her: TripAdvisor anmeldelser

Prisen for 3 nætter i et dobbeltværelse er 1269 kr, hvilket svarer til 635 kr. pr. person.

Se hoteltilbud her:

Du kan finde mange forskellige hoteller i Milano. Ønsker du selv at gå på jagt efter dit hotel til dette scoop? Så kan du finde en komplet oversigt over hoteller her: Hoteller i Milano

    Klik på billedet for at forstørre
Billetter

Vil du springe køen over til byens fedeste seværdigheder? Jeg anbefaler at du booker dine billetter i forvejen. Her er en oversigt:

Transport

Når man flyver til Milano med Ryanair, lander man i Bergamo Lufthavnen. Herfra er der cirka 50 minutters kørsel til hotellet. Det er dog nemt at komme fra lufthavnen og ind til centrum af Milano.

Bus:
Den mest populære transportform (og den nemmeste!) er med bus. Du kan således komme fra lufthavnen og til centrum af Milano for kun 5 euro for en enkeltbillet og 9 euro for en returbillet. Du kan booke billetter til bussen her: Bestil busbilletter

Opsummering

Opsummering: Forlænget weekend i Milano
→ d. 7 – 10 december
→ Fly fra København til Milano med Ryanair
→ 3 nætter på 3* Residence Lepontina

Pris pr. person:
Fly: 192 kr.
Hotel: 635 kr.
Samlet: 827 kr.

Se flytilbud her:     

Se hoteltilbud her:  

Dette scoop er mere end 7 dage gammelt, derfor kan priserne have ændret sig.

Dobbelttjek altid ALLE priserne inden at du bestiller, således at du er på den sikre side

Vil du ikke gå glip af et tilbud som dette i fremtiden?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på instagram!

Se vores seneste indlæg herunder og følg os på vores instagram og brug #Travelscoopdk